Dag 25: Halvvejs – planlægning af challenge content ?

challenge content

Halvvejs – planlægning af challenge content!

Yeah, så kom vi halvvejs i vores 50-dages challenge med at udvikle og launche en abonnementsforretning på blot 50 dage. Vi er nu i gang med at planlægge det præcise challenge content i de første 4 challenges.

De første 25 dage i vores challenge ?

Hvad har vi så nået på de første 25 dage i denne challenge? Faktisk de fleste af Creatfasens i modellen med De 20 trin til succes med en abonnementsforretning:

dag 3 fik vi beskrevet forretningsidéen: At skabe en kursusforretning der hjælper med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning eller medlemsklub. Samt defineret 7 krav til forretningen inklusiv skalerbarhed og maksimering af mersalg. Kurserne skal kunne købes med eller uden medlemskab, og abonnementet skal kunne betales pr. måned eller pr. år.

dag 4 besluttede vi hvilken abonnementsplatform vores kursusforretning skal køre på. Valget blev en Simplero-platform med en WordPress hjemmeside.

Dag 7 udviklede vi de medlemsfordele som skal være i kursuspakkerne via to udviklingsprocesser og dag 8 besluttede vi navnet på vores kursuspakker, der skal hedde “challenges”. Den opfattede værdi var et centralt begreb her, for at maksimere indtaget af medlemmer.

Dag 13 arbejdede vi med noget af det som mange synes er sværest, nemlig prissætningen af vores challenges og på dag 15 lavede vi en plan for prelaunch af vores nye forretning. Vi tog blandt andet udgangspunkt i den ønskede adfærd.

Dag 16 fik vi kundefeedback på vores koncept, og dag 20-22 har vi og vores grafiker arbejdet med den grafiske identitet og designet på vores webside og medlemsside. Du fik også et sneakpeak af designet.

Før produktionen af vores challenge content begynder ?

Tidligere har vi besluttet, at hver challenge skal bestå af 5 elementer:

  • 1 ny MasterClass med 4-6 video-lessons, der også kan lyttes til som podcast
  • 1 ny mission der skal nås indenfor 30 dage
  • Adgang til et personligt worksheet til reflektion og opgaveløsning
  • Adgang til 2 live Q&A spørgetimer om måneden via Zoom
  • Et kursubevis

Faktisk var der 6 elementer, men vi har besluttet at droppe en fast månedlig bonus. Vi leverer i forvejen monster meget værdi med ovenstående 5 elemementer. Det gælder ikke om at levere flest mulige fordele (en ofte set fejl), men om at levere de få fordele som giver kunden mest værdi. Fokusér på kvalitet frem for kvantitet!

Nu skal vi i gang med at planlægge hvilke challenges vi først tilbyder, samt hvad hver challenge præcis skal indeholde. Vi starter ikke helt på bar bund, for efter at have arbejdet med abonnement rådgivning i mere end 4 år, ved vi rigtig meget om, hvad der især efterspørges hjælp til. Og vi kan se i vores 0ver 100 live-session optagelser i SignUp Club, hvilke der er blevet set flest gange.

De første 5 challenges ?

På baggrund heraf har vi udarbejdet et worksheet med de 10 første challenges. Samt lavet en detailbeskrivelse af indholdet på de 5 første challenges, som vi forventer sætter fokus på:

 ? Prissætning: Sæt den pris, der giver dig den BEDSTE forretning! ?

? Urgency: Få dine kunder til at indmelde sig NU!!

? Mersalg: Sælg meget MERE i din forretning! ?

? Churn: Minimer UDMELDINGERNE med disse 5 churnkillers!

? Salg: BOOST dit medlemstal med en splintercell strategi! ?

Via en afstemning på LinkedIn, vil vi få feedback på, hvilken challenge vi først skal launche. DU kan også deltage i afstemningen her.

Seneres challenges vil blandt andet fokusere på at maksimere din trust, at få de rigtige medlemmer, at få styr på din onboardingproces, at skabe en effektiv win-back strategi og at fjerne barrierne for at vækste og skalere din forretning.

Boost din forretning med vores challenges! ?

Lyder det spændende? Og kan det hjælpe dig med at få en væsentlig større, stærkere og sjovere forretning?

JA, det kan du tro, det kan! Ofte er vi lykkes med at flerdoble en kundes omsætning i løbet af få måneder ved hjælp af nogle af disse fokusområder. Med vores challenges får DU hver måned adgang til de samme genveje til vækst ?

Nu vil vi arbejde videre med at planlægge vores challenge content, og derefter skal vi i gang med at producere indholdet. Det bliver MEGA godt!

Hav en fantastisk dag og en fortsat god påske ???

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 5-6 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

16. april 2022

Måske dette også kunne interessere dig…