Dag 8: Hvad skal vores produkt hedde?

abonnements produkt

Næste skridt: Navngiv produkt

I går beskrev vi hvilke 3 fordele, der er i vores nye abonnementsforretning. Nu er vi imidlertid kommet i tvivl om navnet på den vigtigste af de 3 fordele, nemlig vores “kursuspakke”, som blandt andet indeholder en række undervisnings-videoer.

Hvad er vigtigt ifm. navngivningen? ✅

Når man skal navngive et produkt, er det enormt vigtigt at navnet:

  • Beskriver hvad produktet går ud på, så den potentielle kunde hurtigt forstår, hvad det drejer sig om.
  • Sender de ønskede signaler til modtageren, så produktet opfattes positivt på de områder, som det er tiltænkt
  • Er med til at øge den opfattede værdi af produktet. Navnet betyder meget mht. om kunden kan se tilstrækkelig stor værdi i produktet i forhold til prisen. Altså om ham/hun finder det attraktivt at købe produktet.

Der er rigtig mange psykologiske faktorer, der hver for sig og tilsammen har stor betydning for, hvor succesfuld en abonnementsforretning bliver. Navnet på produktet er en af de faktorer, jvf. trin 7 i 20-trins modellen. Derfor bruger vi tid på at finde det helt rigtige navn.

Er det blot et “kursus” vi sælger?

I vores “kursuspakke” får man:

  • En månedlig mission hvor man bliver udfordret til at sætte og nå store mål for sin forretning
  • En online arbejdsbog man kan arbejde i
  • Live Q&A med mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så man ikke går i stå
  • En ekstra bonus samt et diplom ved gennemførelse

Undervisnings-delen er således blot en del af “kursuspakken”. En mindst lige så stor del er den indbyggede motivation, og den konkrete hjælp man får til faktisk at eksekvere på det tillærte, og lykkes med at skabe en større og/eller bedre forretning.

Så er det retvisende blot at kalde hele “kursuspakken” for et “kursus”?

Det synes vi ikke!

Alternative forslag til navn

Derfor har vi brainstormet på, hvad vi i kan kalde “pakken”, og forslagene er pt:

Action Course. Signalerer, at det ikke bare er kurser, hvor man passivt tilegner sig viden, men kurser man tager action på ift. at forbedre/ videreudvikle/ vækste sin forretning. Men lyder det lidt for poppet?

Challenge. Signalerer, at man bliver udfordret og skal smøge ærmerne på og eksekvere. Og navnet er i tråd med vores populære StartUp Challenge forløb. Men forstår folk godt, hvad en “challenge” er, eller bliver der for meget, vi skal forklare?

MasterMind. Signalerer, at man udfordres på sit intellekt, men opfattes det ikke mere som et spil?

Noget helt fjerde?

Kursus. Eller skal vi – når alt kommer til alt – holde fast i at kalde det et kursus?

Hvad siger markedet?

Da vi er i tvivl om, hvad “kursuspakken” skal hedde, har vi besluttet at spørge på LinkedIn, hvad andre synes, er det bedste navn og hvorfor. Vi spørger også vores facebookfølgere og nyhedsbrevs-modtagere. Det betyder, at vi i alt rækker ud til mere end 35.000 personer for at høre deres holdning til, hvad det bedste navn er. Vi vil også meget gerne høre, hvad DU synes.

➡️ Giv os meget gerne feedback på vores LinkedIn-opslag

Når vi forhåbentlig får en masse brugbar feedback retur, tager vi stilling til, hvad “kursuspakken” skal hedde.

Det bliver super godt at få navnet på vores produkt på plads, så vi kan komme videre. Vi har nemlig TRAVLT, men den her 50-dages udviklingsrejse er også super SJOV, og det er fedt så mange, der allerede har besluttet at følge os på vejen, og som hepper på os – 1.000 TAK for det ??

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 5-6 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

28. marts 2022

Måske dette også kunne interessere dig…