})(jQuery);

FÅ SPARRING PÅ DINE ABONNEMENTS-OVERVEJELSER

1:1 IDEA: Få 3 konkrete abonnements-ideer og 1:1 sparring på DIN forretning 💡

Er du i tvivl om, hvordan DIN forretning kan styrkes med en abonnements-forretning? Og om hvad fordelene og ulemperne er?

Med 1:1 IDEA får du 3 konkrete idéer/forslag til, hvordan du kan styrke DIN forretning med et eller flere abonnements-ben. Du får 1:1 sparring på din og svar på dine spørgsmål.

1:1 IDEA tager udgangspunkt i dine mål og din målgruppe. Resultatet får du i en +10 siders 1:1 IDEA præsentation med vores konkrete bud på, hvordan hver af de 3 forslag kan optimere og vækste din forretning. Præsentationen og idéerne gennemgår vi sammen med dig. Det giver dig et rigtig godt grundlag for at tage stilling til, OM du skal implementere abonnement i din forretning og i givet fald, HVORDAN du kan gøre det.

Beslutter dig herefter for at købe et 1:1 CREATE forløb, hvor vi hjælper dig med at udvikle og launche abonnements­forretningen, MODREGNES din betaling for 1:1 IDEA, når du betaler for 1:1 CREATE forløbet.

 

8.500 kr. ex moms

 

ideer til abonnementer
abonnement ide

FÅ INSPIRATION OG VIDEN IFT. DINE OVERVEJELSER

Det tager kun et par timer af din tid at blive MEGET klogere på abonnements-potentialet i din virksomhed…

1:1 IDEA består af 3 trin:

  1. Du svarer på en række spørgsmål vedr. din forretning, dine mål, din målgruppe, udviklingen i din forretning osv.
  2. Vi udarbejder på 1 uge en IDEA præsentation med 3 konrete idéer/forslag til, hvordan du kan implementere et eller flere abonnements-ben, som markant kan vækste og styrke din forretning.
  3. Sammen gennemgår vi IDEA-præsentationen og vores anbefalinger på et Zoom- eller Teams-møde. Det giver dig overblik over, HVORDAN du vha. abonnement kan optimere og vækste din virksomhed.

Du kan herefter:

    • Vælge et af forslagene og selv udvikle og launche abonnementsforretningen
    • Eller du kan få vores hjælp til udvikling og launch via et 1:1 CREATE forløb, og få refunderet betalingen for din investering i 1:1 IDEA.

3 af de største forordele ved en abonnements-forretning

Der kan skabes mange forretningsmæssige fordele ved at tilføje abonnementer til din forretning. Især når der skabes synergi mellem din nuværende forretning og abo-forretningen, så de gensidigt gør hinanden større og stærkere, kan du få en super stærk forretning.

FASTHOLDELSE 😊
Du får en “krog” i kunderne, så de forbliver i dit forretnings-univers, i stedet for at forsvinde igen, hver gang de har købt noget. Derved kan du skabe en lang og dyb relation til dem, og få meget loyale og glade kunder.

MERSALG 📈
Kunderne vil rigtig gerne købe noget mere af dig, især hvis du giver dem nogle medlems-fordele ved merkøbet

ROBUSTHED 💪
Du kan opbygge en stadig større strøm af automatiske løbende indtægter, så du ikke skal starte fra nul hver måned med at skabe salg og omsætning, men kan få en mere forudsigelig og robust forretning.

fordele abonnement

Sådan fungerer det

Vi aftaler datoen for præsentationen af IDEA-oplægget og sender dig en række spørgsmål vedr. din forretning og dine mål. 

Derefter går vi i gang med at udarbejde oplægget, så det er klar til præsentation og gennemgang på den aftalte dato. Det tager 1 uge at udarbejde et IDEA-oplæg.

Efter vores møde får du tilsendt optagelsen og hele optagelsen, så du kan beslutte, om du vil igangsætte udviklings- og implementerings-processen, og i givet fald om du vil gøre det selv eller med vores hjælp.

Mette fruensgaard Andreas Dirksen

Din abonnements-eksperter – Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen

Mette og Andreas har tilsammen 15+ års erfaring med at udvikle, optimere og vækste abonnementsforretninger og medlemsklubber indenfor mange forskellige brancher, både b2c (salg til private) og b2b (salg til virksomheder).

I alt har vi hjulpet næsten 1.o00 virksomheder med hvordan de får max succes med abonnement, og vil også gerne hjælpe dig med at nå dine mål.

Send os en besked og lad os tage en snak om, hvordan vi også kan hjælpe DIG til at få klarhed over, om abonnement også kan fungere i DIN forretning og i givet fald hvordan.

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Blog

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: