Persondata- og cookiepolitik

SignUp Academy leverer tjenesteydelser i form af guides, r√•dgivning, sparring og undervisning i at skabe en abonnementsforretning.¬†Vi behandler almindelige persondata om personer, der g√łr brug af eller k√łber vores ydelser, tilmelder sig vores nyhedsbrev, et event eller kursus. Herudover behandler vi data om personer, der henvender sig til os skriftligt.

Denne persondata- og cookiepolitik giver dig information om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata og om dine rettigheder i den forbindelse.

SignUp Academy er dataansvarlig for opbevaringen og brugen af dine persondata. Dette gælder også i de tilfælde, hvor vi bruger dem sammen med vores samarbejdspartnere. Vi er ikke dataansvarlige, når du benytter dig af et tilbud hos vores samarbejdspartnere.

Skriv til mf@signupacademy.com, hvis du har sp√łrgsm√•l til, hvordan vi opbevarer og bruger dine persondata.

KATEGORIER AF OPLYSNINGER

N√•r du bruger signupacademy.com, indsamler vi automatisk¬†oplysninger om din browser, din IP-adresse og omtrentlige netv√¶rkslokation, dine s√łgeord og informationer om din computer. Se mere om cookies nedenfor.

Form√•l:¬†indsamling af statistiske oplysninger om brug af hjemmesiden, optimering af brugeroplevelse og hjemmesidens funktion, og at foretage m√•lrettet markedsf√łring via Facebook, Instagram, LinkedIn og Google.

Retsgrundlag:¬†EU’s Persondataforordning art 6, stk. 1, litra f.

Som medlem af SignUp Club skal du oprette en profil. I den forbindelse indsamler vi dine identifikationsoplysninger (navn, mailadresse, adresse, evt. telefonnummer) og hvilke medlemsfordele og ydelser, du g√łr brug af. Ved betaling for deltagelse i events og kurser, registrerer vi betalingsm√•de samt den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. For at kunne give dig en god kundeoplevelse, n√•r du kontakter os, registrerer vi, om du modtager og √•bner de mails, som vi sender dig.

Både som medlem og ikke-medlem indsamler og behandler vi den persondata, du giver os, når du kommunikerer med os eller benytter dig af tilbuddene på vores hjemmeside.

Form√•l: administration af dit abonnement, besvare sp√łrgsm√•l, indsamling af statistiske oplysninger om brug af abonnementet, give dig relevante oplysninger og tilbud, sende nyhedsbreve eller sende vores produkter til dig. Derudover behandler vi dine personoplysninger for at sikre os, at brug af vores produkter ikke er i strid med vores abonnementsbetingelser. Regnskabsoplysninger indsamles for at opfylde bogf√łringslovens krav.

Retsgrundlag: EU’s Persondataforordning art 6, stk. 1, litra b, c og f.

 

Ved samtykke til at modtage nyheder og tilbud fra os og vores samarbejdspartnere, indsamler vi dit navn og/eller virksomhed, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Når du modtager nyhedsbrevet, registrerer vi, om du åbner nyhedsbrevet og klikker på links.

Form√•l: levering af et nyhedsbrev med relevante nyheder, markedsf√łring af SignUp Academy og vores samarbejdspartneres produkter og events.

Retsgrundlag: EU’s Persondataforordning art 6, stk. 1, litra f.

Hvis du fortryder dit samtykke, kan du til enhver tid vælge at trække det tilbage via dit Simplero login eller ved at kontakte os på info@signupacademy.com.

LEGITIME INTERESSER DER FORF√ėLGES MED BEHANDLINGEN
Vores behandling af dine persondata sker delvist p√• baggrund af interesseafvejningsreglen i artikel 6, stk.1, litra f. Behandlingen sker p√• baggrund af vores interesse i at markedsf√łre vores produkter, at kunne tilbyde dig relevante ydelser, for at fastholde dig som medlem, for at forbedre siden og generere statistik.

N√•r vi afholder kurser og workshops udleverer vi fysiske deltagerlister til de √łvrige deltagere.

FOTOS

I forbindelse med kurser og events tager vi billeder (situationsbilleder og portrætbilleder), som bruges på Signupacademy.com og/eller på Facebook, Instagram og Linkedin. Der indhentes særskilt samtykke til portrætfotografier.

Form√•l: at bruge fotos til markedsf√łring af SignUp Academy og vores produkter.

Retsgrundlag: EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a og f.

OPBEVARING OG BRUG AF DINE PERSONLIGE DATA

Vi overlader dine oplysninger til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne p√• vores vegne. Samarbejdspartnerne anvender oplysningere til blandt administration af medlemsdata, teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt m√•lrettet markedsf√łring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere under vores instruks. De¬†behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne m√• ikke anvende oplysningerne til andet form√•l end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indg√•et skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler persondata p√• vores vegne.

Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc. og Simplero v/Powerful Through Grace Inc er etableret i USA. De forn√łdne garantier for overf√łrsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU’s Persondataforordning art. 45.

Se Google LLC’s certificering:¬†https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Se Facebook Inc.’s certificering:¬†¬†https://www.privacyshield.gov/participantid=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

Se Powerful Through Grace Inc’s certificering:¬†https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt00000008ReOAAU&status=Active

DINE RETTIGHEDER

I forhold til de persondata, som vi har om dig, har du en r√¶kke rettigheder, som du kan g√łre brug af i medf√łr af databeskyttelseslovgivningen. Retten til indsigt, berigtigelse, sletning, dataportabilitet, indsigelse og til at tilbagekalde samtykke fremg√•r nedenfor:

Du har altid ret til at få mere at vide om, hvilke data vi har registreret om dig og hvorfor. Du har også ret til at få rettet urigtige oplysninger, få dine persondata udleveret og slettet.

Du har altid ret til at g√łre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, med henblik p√• direkte markedsf√łring, og du kan altid tr√¶kke dit samtykke tilbage. Du kan g√łre dette via din profil eller ved henvendelse til info@signupacademy.com.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af en brugerprofil, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil. Husk, at det er dit ansvar at s√łrge for, at vi altid har din korrekte mailadresse.

SLETNING AF PERSONDATA 

Når formålet med behandlingen ikke længere er til stede, slettes oplysninger indsamlet om brug af hjemmesiden.

N√•r dit samtykke til nyhedsbrev tr√¶kkes tilbage, slettes oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev. Dokumentation for din tilmelding til nyhedsbrevet slettes dog ikke, f√łr der er g√•et 2 √•r fra sidste nyhedsbrev blev sendt til dig.

Din brugerprofil vil som udgangspunkt blive slettet senest 1 √•r efter, at dit medlemskab af SignUp Success er oph√łrt, medmindre der er et andet grundlag for opbevaringen.

Regnskabsoplysninger opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår.

Situationsbilleder og portr√¶tfotografier slettes senest 5 √•r efter udl√łbet af det √•r, hvor de er taget.

SIKKERHED 

Vi har gennemf√łrt passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod,¬†at personoplysninger h√¶ndeligt eller ulovligt tilintetg√łres, fortabes, √¶ndres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

KONTAKTOPLYSNINGER TIL DATABESKYTTELSESR√ÖDGIVEREN HOS SIGNUP ACADEMY

Hvis du har sp√łrgsm√•l, om hvordan vi behandler persondata eller i √łvrigt at g√łre brug af dine rettigheder, som beskrevet ovenfor, kan de stilles skriftligt til:

SignUp Academy ApS
CVR-nr.38913557
Heden 14 B
9520 Sk√łrping
Tlf.: 22582105
E-mail: mf@signupacademy.com

Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Du kan læse om dine rettigheder ved Datatilsynet.

KLAGEMULIGHEDER
Hvis du mener, at vores behandling af dine oplysninger er i strid med databeskyttelsesforordningen, kan du klage til¬†Datatilsynet¬†p√• adressen Borgergade 28,5., 1300 K√łbenhavn, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Særligt om cookies

Signupacademy.com drives og ejes af

SignUp Academy ApS
CVR-nr.38913557
e-mail: info@signupacademy.com
tlf: 5353 7000

N√•r du klikker p√• ‚ÄĚAccepter alle‚ÄĚ i cookiebanneret, giver du samtykke til, at der s√¶ttes cookies til de form√•l, som er angivet i banneret. √ėnsker du kun at give samtykke til nogle cookies, kan du v√¶lge de √łnskede cookies til og fra, og trykke p√• ‚ÄĚAccepter valgte‚ÄĚ. √ėnsker du ikke at give samtykke til cookies, skal du v√¶lge alle fra og trykke p√• ‚ÄĚAfvis alle‚ÄĚ. I cookiebanneret kan du ogs√• tr√¶kke et samtykke tilbage med virkning for fremtiden. V√¶r opm√¶rksom p√•, at du ikke kan fjerne ‚ÄĚn√łdvendige cookies‚ÄĚ, da de er en foruds√¶tning for, at siden kan fungere.

COOKIES TIL STATISTIK

Signupacademy.com anvender Google Analytics til at samle statistik om din adf√¶rd p√• hjemmesiden. Vi bruger informationerne til at forst√•, hvad du og andre brugere eftersp√łrger, og hvordan vi bedst muligt kan pr√¶sentere den relevante information for jer.

Google gemmer oplysninger om trafikken på hjemmesiden på deres egne servere. Det er derfor ikke muligt at identificere den enkelte bruger via de data, som Google indsamler. Du kan læse mere om, hvordan Google behandler sine data her.

AFVIS ELLER SLET COOKIES

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Det afhænger af, hvilken browser du benytter, hvor du finder indstillingerne. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.

Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Husk at hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. Læs mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Sk√łrping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstændig kvinde iværksætter

Seneste blogindlæg