Persondata- og cookiepolitik

SignUp Academy leverer tjenesteydelser i form af guides, rådgivning, sparring og undervisning i at skabe en abonnementsforretning. Vi behandler almindelige persondata om personer, der gør brug af eller køber vores ydelser, tilmelder sig vores nyhedsbrev, et event eller kursus. Herudover behandler vi data om personer, der henvender sig til os skriftligt.

Denne persondata- og cookiepolitik giver dig information om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata og om dine rettigheder i den forbindelse.

SignUp Academy er dataansvarlig for opbevaringen og brugen af dine persondata. Dette gælder også i de tilfælde, hvor vi bruger dem sammen med vores samarbejdspartnere. Vi er ikke dataansvarlige, når du benytter dig af et tilbud hos vores samarbejdspartnere.

Skriv til mf@signupacademy.com, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi opbevarer og bruger dine persondata.

KATEGORIER AF OPLYSNINGER

Når du bruger signupacademy.com, indsamler vi automatisk oplysninger om din browser, din IP-adresse og omtrentlige netværkslokation, dine søgeord og informationer om din computer. Se mere om cookies nedenfor.

Formål: indsamling af statistiske oplysninger om brug af hjemmesiden, optimering af brugeroplevelse og hjemmesidens funktion, og at foretage målrettet markedsføring via Facebook, Instagram, LinkedIn og Google.

Retsgrundlag: EU’s Persondataforordning art 6, stk. 1, litra f.

Som medlem af SignUp Success skal du oprette en profil. I den forbindelse indsamler vi dine identifikationsoplysninger (navn, mailadresse, adresse, evt. telefonnummer) og hvilke medlemsfordele og ydelser, du gør brug af. Ved betaling for deltagelse i events og kurser, registrerer vi betalingsmåde samt den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. For at kunne give dig en god kundeoplevelse, når du kontakter os, registrerer vi, om du modtager og åbner de mails, som vi sender dig.

Både som medlem og ikke-medlem indsamler og behandler vi den persondata, du giver os, når du kommunikerer med os eller benytter dig af tilbuddene på vores hjemmeside.

Formål: administration af dit abonnement, besvare spørgsmål, indsamling af statistiske oplysninger om brug af abonnementet, give dig relevante oplysninger og tilbud, sende nyhedsbreve eller sende vores produkter til dig. Derudover behandler vi dine personoplysninger for at sikre os, at brug af vores produkter ikke er i strid med vores abonnementsbetingelser. Regnskabsoplysninger indsamles for at opfylde bogføringslovens krav.

Retsgrundlag: EU’s Persondataforordning art 6, stk. 1, litra b, c og f.

 

Ved samtykke til at modtage nyheder og tilbud fra os og vores samarbejdspartnere, indsamler vi dit navn og/eller virksomhed, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Når du modtager nyhedsbrevet, registrerer vi, om du åbner nyhedsbrevet og klikker på links.

Formål: levering af et nyhedsbrev med relevante nyheder, markedsføring af SignUp Academy og vores samarbejdspartneres produkter og events.

Retsgrundlag: EU’s Persondataforordning art 6, stk. 1, litra f.

Hvis du fortryder dit samtykke, kan du til enhver tid vælge at trække det tilbage via dit Simplero login eller ved at kontakte os på info@signupacademy.com.

LEGITIME INTERESSER DER FORFØLGES MED BEHANDLINGEN
Vores behandling af dine persondata sker delvist på baggrund af interesseafvejningsreglen i artikel 6, stk.1, litra f. Behandlingen sker på baggrund af vores interesse i at markedsføre vores produkter, at kunne tilbyde dig relevante ydelser, for at fastholde dig som medlem, for at forbedre siden og generere statistik.

Når vi afholder kurser og workshops udleverer vi fysiske deltagerlister til de øvrige deltagere.

 

FOTOS

I forbindelse med kurser og events tager vi billeder (situationsbilleder og portrætbilleder), som bruges på Signupacademy.com og/eller på Facebook, Instagram og Linkedin. Der indhentes særskilt samtykke til portrætfotografier.

Formål: at bruge fotos til markedsføring af SignUp Academy og vores produkter.

Retsgrundlag: EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a og f.

OPBEVARING OG BRUG AF DINE PERSONLIGE DATA

Vi overlader dine oplysninger til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Samarbejdspartnerne anvender oplysningere til blandt administration af medlemsdata, teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere under vores instruks. De behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler persondata på vores vegne.

Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc. og Simplero v/Powerful Through Grace Inc er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU’s Persondataforordning art. 45.

Se Google LLC’s certificering: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Se Facebook Inc.’s certificering:  https://www.privacyshield.gov/participantid=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

Se Powerful Through Grace Inc’s certificering: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt00000008ReOAAU&status=Active

DINE RETTIGHEDER

I forhold til de persondata, som vi har om dig, har du en række rettigheder, som du kan gøre brug af i medfør af databeskyttelseslovgivningen. Retten til indsigt, berigtigelse, sletning, dataportabilitet, indsigelse og til at tilbagekalde samtykke fremgår nedenfor:

Du har altid ret til at få mere at vide om, hvilke data vi har registreret om dig og hvorfor. Du har også ret til at få rettet urigtige oplysninger, få dine persondata udleveret og slettet.

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, med henblik på direkte markedsføring, og du kan altid trække dit samtykke tilbage. Du kan gøre dette via din profil eller ved henvendelse til info@signupacademy.com.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af en brugerprofil, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil. Husk, at det er dit ansvar at sørge for, at vi altid har din korrekte mailadresse.

SLETNING AF PERSONDATA 

Når formålet med behandlingen ikke længere er til stede, slettes oplysninger indsamlet om brug af hjemmesiden.

Når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, slettes oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev. Dokumentation for din tilmelding til nyhedsbrevet slettes dog ikke, før der er gået 2 år fra sidste nyhedsbrev blev sendt til dig.

Din brugerprofil vil som udgangspunkt blive slettet senest 1 år efter, at dit medlemskab af SignUp Success er ophørt, medmindre der er et andet grundlag for opbevaringen.

Regnskabsoplysninger opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår.

Situationsbilleder og portrætfotografier slettes senest 5 år efter udløbet af det år, hvor de er taget.

SIKKERHED 

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

KONTAKTOPLYSNINGER TIL DATABESKYTTELSESRÅDGIVEREN HOS SIGNUP ACADEMY

Hvis du har spørgsmål, om hvordan vi behandler persondata eller i øvrigt at gøre brug af dine rettigheder, som beskrevet ovenfor, kan de stilles skriftligt til:

SignUp Academy ApS
CVR-nr.38913557
Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
Tlf.: 22582105
E-mail: mf@signupacademy.com

Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Du kan læse om dine rettigheder ved Datatilsynet.

KLAGEMULIGHEDER
Hvis du mener, at vores behandling af dine oplysninger er i strid med databeskyttelsesforordningen, kan du klage til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Særligt om cookies

Signupacademy.com drives og ejes af

SignUp Academy ApS
CVR-nr.38913557
e-mail: info@signupacademy.com
tlf: 3113 9580

SignUp Academy benytter sig af cookies til at forbedre din oplevelse.  En cookie er en lille tekstfil, der bliver gemt på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies anvendes af stort set alle websites, og i nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

Når du klikker på ”Accepter alle” i cookiebanneret, giver du samtykke til, at der sættes cookies til de formål, som er angivet i banneret. Ønsker du kun at give samtykke til nogle cookies, kan du vælge de ønskede cookies til og fra, og trykke på ”Accepter valgte”. Ønsker du ikke at give samtykke til cookies, skal du vælge alle fra og trykke på ”Afvis alle”. I cookiebanneret kan du også trække et samtykke tilbage med virkning for fremtiden. Vær opmærksom på, at du ikke kan fjerne ”nødvendige cookies”, da de er en forudsætning for, at siden kan fungere.

COOKIES TIL STATISTIK

Signupacademy.com og signup-success.com anvender Google Analytics til at samle statistik om din adfærd på hjemmesiden. Vi bruger informationerne til at forstå, hvad du og andre brugere efterspørger, og hvordan vi bedst muligt kan præsentere den relevante information for jer.

Google gemmer oplysninger om trafikken på hjemmesiden på deres egne servere. Det er derfor ikke muligt at identificere den enkelte bruger via de data, som Google indsamler. Du kan læse mere om, hvordan Google behandler sine data her.

AFVIS ELLER SLET COOKIES

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Det afhænger af, hvilken browser du benytter, hvor du finder indstillingerne. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.

Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Husk at hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. Læs mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering

VI SKAL OPLYSE DIG OM, HVORDAN VI REGISTRERER OPLYSNINGER

Alle danske netsteder er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr.

Vi sætter Google Analytics, Facebook Pixel, Simplero cookie, sprogvalg cookie og Zendesk cookie.

Vi er ved at implementere en oversigt over cookies via Cookiebot.

 

 

Denne persondata- og cookiepolitik er opdateret i maj 2020.

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 31 13 95 80

ad@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Seneste blogindlæg