Persondata- og cookiepolitik

SignUp Academy leverer tjenesteydelser i form af guides, rÄdgivning, sparring og undervisning i at skabe en abonnementsforretning. Vi behandler almindelige persondata om personer, der gÞr brug af eller kÞber vores ydelser, tilmelder sig vores nyhedsbrev, et event eller kursus. Herudover behandler vi data om personer, der henvender sig til os skriftligt.

Denne persondata- og cookiepolitik giver dig information om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata og om dine rettigheder i den forbindelse.

SignUp Academy er dataansvarlig for opbevaringen og brugen af dine persondata. Dette gÊlder ogsÄ i de tilfÊlde, hvor vi bruger dem sammen med vores samarbejdspartnere. Vi er ikke dataansvarlige, nÄr du benytter dig af et tilbud hos vores samarbejdspartnere.

Skriv til mf@signupacademy.com, hvis du har spÞrgsmÄl til, hvordan vi opbevarer og bruger dine persondata.

KATEGORIER AF OPLYSNINGER

NÄr du bruger signupacademy.com, indsamler vi automatisk oplysninger om din browser, din IP-adresse og omtrentlige netvÊrkslokation, dine sÞgeord og informationer om din computer. Se mere om cookies nedenfor.

FormÄl: indsamling af statistiske oplysninger om brug af hjemmesiden, optimering af brugeroplevelse og hjemmesidens funktion, og at foretage mÄlrettet markedsfÞring via Facebook, Instagram, LinkedIn og Google.

Retsgrundlag: EU’s Persondataforordning art 6, stk. 1, litra f.

Som medlem af SignUp Club skal du oprette en profil. I den forbindelse indsamler vi dine identifikationsoplysninger (navn, mailadresse, adresse, evt. telefonnummer) og hvilke medlemsfordele og ydelser, du gÞr brug af. Ved betaling for deltagelse i events og kurser, registrerer vi betalingsmÄde samt den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget. For at kunne give dig en god kundeoplevelse, nÄr du kontakter os, registrerer vi, om du modtager og Äbner de mails, som vi sender dig.

BÄde som medlem og ikke-medlem indsamler og behandler vi den persondata, du giver os, nÄr du kommunikerer med os eller benytter dig af tilbuddene pÄ vores hjemmeside.

FormÄl: administration af dit abonnement, besvare spÞrgsmÄl, indsamling af statistiske oplysninger om brug af abonnementet, give dig relevante oplysninger og tilbud, sende nyhedsbreve eller sende vores produkter til dig. Derudover behandler vi dine personoplysninger for at sikre os, at brug af vores produkter ikke er i strid med vores abonnementsbetingelser. Regnskabsoplysninger indsamles for at opfylde bogfÞringslovens krav.

Retsgrundlag: EU’s Persondataforordning art 6, stk. 1, litra b, c og f.

 

Ved samtykke til at modtage nyheder og tilbud fra os og vores samarbejdspartnere, indsamler vi dit navn og/eller virksomhed, e-mailadresse og evt. mobilnummer. NÄr du modtager nyhedsbrevet, registrerer vi, om du Äbner nyhedsbrevet og klikker pÄ links.

FormÄl: levering af et nyhedsbrev med relevante nyheder, markedsfÞring af SignUp Academy og vores samarbejdspartneres produkter og events.

Retsgrundlag: EU’s Persondataforordning art 6, stk. 1, litra f.

Hvis du fortryder dit samtykke, kan du til enhver tid vÊlge at trÊkke det tilbage via dit Simplero login eller ved at kontakte os pÄ info@signupacademy.com.

LEGITIME INTERESSER DER FORFØLGES MED BEHANDLINGEN
Vores behandling af dine persondata sker delvist pÄ baggrund af interesseafvejningsreglen i artikel 6, stk.1, litra f. Behandlingen sker pÄ baggrund af vores interesse i at markedsfÞre vores produkter, at kunne tilbyde dig relevante ydelser, for at fastholde dig som medlem, for at forbedre siden og generere statistik.

NĂ„r vi afholder kurser og workshops udleverer vi fysiske deltagerlister til de Ăžvrige deltagere.

FOTOS

I forbindelse med kurser og events tager vi billeder (situationsbilleder og portrÊtbilleder), som bruges pÄ Signupacademy.com og/eller pÄ Facebook, Instagram og Linkedin. Der indhentes sÊrskilt samtykke til portrÊtfotografier.

FormÄl: at bruge fotos til markedsfÞring af SignUp Academy og vores produkter.

Retsgrundlag: EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a og f.

OPBEVARING OG BRUG AF DINE PERSONLIGE DATA

Vi overlader dine oplysninger til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne pÄ vores vegne. Samarbejdspartnerne anvender oplysningere til blandt administration af medlemsdata, teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt mÄlrettet markedsfÞring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere under vores instruks. De behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne mÄ ikke anvende oplysningerne til andet formÄl end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgÄet skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler persondata pÄ vores vegne.

Google Analytics v/Google LLC., Facebook Inc. og Simplero v/Powerful Through Grace Inc er etableret i USA. De fornĂždne garantier for overfĂžrsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU’s Persondataforordning art. 45.

Se Google LLC’s certificering: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Se Facebook Inc.’s certificering:  https://www.privacyshield.gov/participantid=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

Se Powerful Through Grace Inc’s certificering: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt00000008ReOAAU&status=Active

DINE RETTIGHEDER

I forhold til de persondata, som vi har om dig, har du en rÊkke rettigheder, som du kan gÞre brug af i medfÞr af databeskyttelseslovgivningen. Retten til indsigt, berigtigelse, sletning, dataportabilitet, indsigelse og til at tilbagekalde samtykke fremgÄr nedenfor:

Du har altid ret til at fÄ mere at vide om, hvilke data vi har registreret om dig og hvorfor. Du har ogsÄ ret til at fÄ rettet urigtige oplysninger, fÄ dine persondata udleveret og slettet.

Du har altid ret til at gÞre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, med henblik pÄ direkte markedsfÞring, og du kan altid trÊkke dit samtykke tilbage. Du kan gÞre dette via din profil eller ved henvendelse til info@signupacademy.com.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af en brugerprofil, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil. Husk, at det er dit ansvar at sĂžrge for, at vi altid har din korrekte mailadresse.

SLETNING AF PERSONDATA 

NÄr formÄlet med behandlingen ikke lÊngere er til stede, slettes oplysninger indsamlet om brug af hjemmesiden.

NÄr dit samtykke til nyhedsbrev trÊkkes tilbage, slettes oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev. Dokumentation for din tilmelding til nyhedsbrevet slettes dog ikke, fÞr der er gÄet 2 Är fra sidste nyhedsbrev blev sendt til dig.

Din brugerprofil vil som udgangspunkt blive slettet senest 1 Ă„r efter, at dit medlemskab af SignUp Success er ophĂžrt, medmindre der er et andet grundlag for opbevaringen.

Regnskabsoplysninger opbevares i 5 Är til udgangen af et regnskabsÄr.

Situationsbilleder og portrĂŠtfotografier slettes senest 5 Ă„r efter udlĂžbet af det Ă„r, hvor de er taget.

SIKKERHED 

Vi har gennemfÞrt passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hÊndeligt eller ulovligt tilintetgÞres, fortabes, Êndres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

KONTAKTOPLYSNINGER TIL DATABESKYTTELSESRÅDGIVEREN HOS SIGNUP ACADEMY

Hvis du har spÞrgsmÄl, om hvordan vi behandler persondata eller i Þvrigt at gÞre brug af dine rettigheder, som beskrevet ovenfor, kan de stilles skriftligt til:

SignUp Academy ApS
CVR-nr.38913557
Heden 14 B
9520 SkĂžrping
Tlf.: 22582105
E-mail: mf@signupacademy.com

Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at vĂŠre.

Du kan lÊse om dine rettigheder ved Datatilsynet.

KLAGEMULIGHEDER
Hvis du mener, at vores behandling af dine oplysninger er i strid med databeskyttelsesforordningen, kan du klage til Datatilsynet pÄ adressen Borgergade 28,5., 1300 KÞbenhavn, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

SĂŠrligt om cookies

Signupacademy.com drives og ejes af

SignUp Academy ApS
CVR-nr.38913557
e-mail: info@signupacademy.com
tlf: 5353 7000

NĂ„r du klikker pĂ„ ”Accepter alle” i cookiebanneret, giver du samtykke til, at der sĂŠttes cookies til de formĂ„l, som er angivet i banneret. Ønsker du kun at give samtykke til nogle cookies, kan du vĂŠlge de Ăžnskede cookies til og fra, og trykke pĂ„ ”Accepter valgte”. Ønsker du ikke at give samtykke til cookies, skal du vĂŠlge alle fra og trykke pĂ„ ”Afvis alle”. I cookiebanneret kan du ogsĂ„ trĂŠkke et samtykke tilbage med virkning for fremtiden. VĂŠr opmĂŠrksom pĂ„, at du ikke kan fjerne ”nĂždvendige cookies”, da de er en forudsĂŠtning for, at siden kan fungere.

COOKIES TIL STATISTIK

Signupacademy.com anvender Google Analytics til at samle statistik om din adfÊrd pÄ hjemmesiden. Vi bruger informationerne til at forstÄ, hvad du og andre brugere efterspÞrger, og hvordan vi bedst muligt kan prÊsentere den relevante information for jer.

Google gemmer oplysninger om trafikken pÄ hjemmesiden pÄ deres egne servere. Det er derfor ikke muligt at identificere den enkelte bruger via de data, som Google indsamler. Du kan lÊse mere om, hvordan Google behandler sine data her.

AFVIS ELLER SLET COOKIES

Du kan altid afvise cookies pÄ din computer ved at Êndre indstillingerne i din browser. Det afhÊnger af, hvilken browser du benytter, hvor du finder indstillingerne. Du skal dog vÊre opmÊrksom pÄ, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsÊtter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.

Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle pÄ en gang. Husk at hvis du bruger flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. LÊs mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 SkĂžrping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen fÄr nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

LÊs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstĂŠndig kvinde ivĂŠrksĂŠtter

Seneste blogindlĂŠg

 

Hvad betyder Ingen binding?

Byg din abonnementsforretning pÄ tillid NÄr man driver en abonnementsforretning eller medlemsklub, er en af grundstenene TILLID. Dit medlem/din abonnent skal fx have tillid til, at du kan levere den lovede vÊrdi med de intervaller, du oplyser. En vigtig trustmarkÞr,...