SignUp Network – eksklusivt

abonnements­netværk

Abonnementsnetværket er primært for kunder, der deltager eller har deltaget i et af vores forløb.

SignUp Network er

Målrettet netværksgruppe med min. 8 og max 18 personer. Alle møder er faciliterede af Mette Fruensgaard og enten Dinna Arbo eller Christina Brinks. Desuden deltager Andreas Dirksen.

4 fysiske netværksmøder om året for inviterede deltagere. Effektive og faciliterede drøftelser ud fra relevant abo-rettet tema. Forberedelse til hvert møde + mulighed for aktuelle emner og spørgsmål.

Netværk­s­ansvarlige 

Abonnements­eksperterne Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen står bag SignUp Network. Både Andreas og Mette deltager ved alle netværks­møder.

Mette har mange års erfaring med strategisk ledelse og kommunikation fra både startups og store organisationer. Andreas er abonnementskongen, der har skrevet bestselleren SIGN UP – sådan skaber du en succesfuld abonenmentsforretning.

De har hjulpet mere end 500 virksomheder med at udvikle, skalere og optimere deres abonnementsforretning.

Sammen med Mette tilrettelægger og faciliterer Dinna Arbo og Christina Brinks møderne og sørger for, at du får maksimalt udbytte af abonnements­netværket.

Netværks­­grupperne

Gruppe ØST - Greve

DINNA ARBO, co-funder Champagnekassen er med-facilitator i netværksgruppe ØST. For Dinna er medlemmernes oplevelse og forventninger det altoverskyggende vigtigste.

Dinnas evner for formidling og virksomheds­udvikling har skabt fundamentet for Champagne­kassen. En virksomhed der drives fra hjertet og gennem passionen.

Mødedatoer i ØST

Tirsdag 17. september 2024

November – uge 47 – 2024

Februar 2025

April/maj 2025

Gruppe VEST - Aarhus

CHRISTINA BRINKS er facilitator i netværks­gruppe VEST. Christina er co-founder af Hospitality Akademiet og ved præcis, hvordan man får mennesker til at yde deres bedste.

Christina er mester i at skabe et inspirerende læringsmiljø baseret på en uformel og respektfuld tilgang – altid tilsat en god portion humor.

Mødedatoer VEST

Onsdag 18. september

November 2024

Februar 2025

April/maj 2025

TILMELD DIG NETVÆRKET

Har du deltaget i et af vores 1:1 forløb, og har du endnu ikke hørt fra os om netværket?

Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig snarest muligt.

5 + 10 =