PRESSEOMTALE

”Et rigtigt iværksættereventyr”

  • Jeg har haft en fantastisk iværksætterrejse, med masser af udfordringer, læring og succes
  • Undervejs har jeg revolutioneret bogbranchen, vundet Børsens gazellepris, været med til at vinde FDIH´s ehandelspris og er blevet optaget i Kraks Blå Bog
  • I dag hjælper jeg andre til at få succes via sparring, investeringer, kurser, foredrag og workshops. Samt via min bog Sign Up, der er blevet en #1 bestseller i UK, Australien og USA.
  • Siden 2017 har jeg hjulpet mere end 500 virksomheder med at skabe en succesfuld abonnementsforretning
  • Her på siden kan du finde et udpluk af de mange avisomtaler og tv-indslag om min fantastiske rejse

”Jeg skaber succesfulde abonnements-forretninger”

Andreas Dirksen – abonnementsekspert

Jeg har især opbygget viden om og interesse for virksomheder der driver abonnementsforretninger eller som har potentiale til at udvikle et abonnementskoncept. Det er derfor naturligt, at det især er denne type virksomheder som jeg hjælper, og ind imellem også investerer i som Angel Investor.

Antallet af abonnementsforretninger eksploderer i alle brancher, og få har så meget erfaring med at skabe, drive og udvikle en abonnementsbaseret onlineforretning, som jeg har.

At drive en abonnementsforretning kræver grundlæggende et helt andet mindset og nogle andre kompetencer end en traditionel forretning som for eksempel en webshop. Og så er der en række små men uhyre vigtige ting, der afgør om konverteringen og fastholdelsesgraden blot bliver ringe/nogenlunde, eller når et niveau hvor medlemstallet og dermed forretningen vokser med raketfart.

 

Mine iværksætter-eventyr

Her er link til en række udvalgte artikler om mine iværksætter-eventyr, inklusiv lidt om mit aktuelle fokus, hvor jeg hjælper andre iværksættere og virksomheder til at få succés via sparring og rådgivning, investering med “kloge” penge og konsulenthjælp. Du er altid velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller via mobil 3113 9580.

MediaWatch 12.04.2023: Plusbog-stifter lancerer nyt medie. Et nyt digitalt medie om abonnementer og medlemsklubber ser dagens lys, og bag står bl.a. stifteren af online-bogklubben Plusbog. 

Bogmarkedet 12.04.2023: Plusbog-stifter lancerer nyt medie. Nyt medie om abonnementer og medlemsklubber ser dagens lys onsdag den 12. april med Plusbog-founder, Andreas Dirksen, blandt stifterne.

Odense Stiftstidende 12.11.2021: Se billederne fra den store prisfest i Odense: Morten Resen og Abonnementskongen kastede glans over iværksætterne

Tid & Tendenser 08.03.2021: De 10 hyppigste abonnementsfejl – og hvordan du fikser dem

Retail Mag 01.10.2020: Abonnementsrevolutionen – skal du med, mens tid er?

Computerworld 07.07.2020: Dansk iværksætter giver dig opskriften på et potentielt guldæg: Sådan får du succes med din digitale abonnementsforretning

Penge & Privatøkonomi 29.05.2020: Sign Up. Her får du iværksætterens opskrift på, hvordan man skaber en stærk abonnementsforretning i det 21. århundrede

JP Finans 31.08.2019: 20 trin til at skabe en succesfuld abonnementsforretning

POV International 28.05.2019: Abonnementsmodeller stormer frem i modeverdenen

Nordjyske 14.10.2018: Bilvask på abonnement er populært

MigOgAalborg, 09.11.2017: Skabte et bogimperium: Nu giver Andreas Dirksen gode råd i Aalborg

Nordjyske 24.10.2017: Millionindskud i it-virksomhed

Finans.dk 09.07.2017: Salg gennem abonnement vil eksplodere

Randers Amtsavis 30.06.2017: Lokal erhvervsmand sælger succés-firma

Viborg Folkeblad 29.06.2017: Freeway overtager lokal succés-boghandel

Randers Amtavis 14.06.2017: Satsede 2 millioner: Bogsalget eksploderede midt i Vild med dans

Viborg Folkeblad 09.06.2017: Viborg-iværksætter optaget i Kraks Blå Bog

Randers Amtsavis 09.06.2017: Andreas Dirksen om optagelse i Blå Bog: Det er fantastisk

Trendsonline, 15.11.2015: Fuld knald på iværksætterdrømmen

Bogmarkedet 13.11.2015: Plusbog stormer frem

Mediawatch 07.11.2015: Freeway: Bogsalg er tredoblet

Viborg Folkeblad 25.10.2015: Kæmpesucces for Plusbog har givet pladsproblemer

Mediawatch 01.10.2015: Bladkiosk på nettet skifter ejer

Børsen, 22.08.2015: Iværksætter scorer formue som bogpusher

Bogmarkedet 17.06.2015: Eventyret Plusbog.dk

Politiken 23.o6.2014: Der er oprør i bogbranchen

Bogmarkedet 28.04.2014: Plusbog får tusindvis af medlemmer hver måned

Retailnews 10.03.2014: Boghandleren der ikke vil kaldes boghandler

Bogmarkedet, 27.06.2011: Bøger til Pluspris

TVmidtvest 20.11.2009: Digital markedsføring et hit – Andreas Dirksen har i ni år haft netbutikken Bladkiosken.dk, der har base i Viborg

Berlingske Business, 03.07.2007: Bladkiosken.dk i partnerskab med Freeway

Pressesystemet 21.11.2006: Bladkiosk tog strøm på branchen

Connect med mig på LinkedIN

Du kan se hele mit CV på min LinkedIN profil.  Send mig gerne en invitation på LinkedIN - jeg vil gerne connecte med dig.

Skal jeg også hjælpe DIN business til at få succes?

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Blog

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: