Foredrag

Foredrag om abonnements-forretninger

“Abonnementsekspert, business angel og forfatter – bliv beriget, inspireret og underholdt af abonnementskongen.” 

Sådan omtaler Danmarks største foredrags-virksomhed, Athenas, mig som foredragsholder. Jeg skruer foredraget sammen, så det matcher dine ønsker til indhold og længde. Emner som jeg for eksempel kan komme ind på, er:

Abonnements-revolutionen!
Hvorfor popper der så mange abonnementsforretninger op, hvad er driverne bag væksten og hvad bringer fremtiden?

Udvikling af en medlemsklub / fordelsklub!
Hvordan skaber du en skalerbar og succesfuld abonnementsforretning, er det noget for din virksomhed, hvilke trin skal du tage, hvilket mindset kræver det og hvordan kommer du godt i gang?

Skabelse af kundeloyalitet!
Hvordan skaber du lange og dybe relationer til dine kunder, så kunderne aldrig overvejer at forlade dig?

Jeg har blandt andet holdt foredrag her:

  • Keynote speaker ved Odin Award 2021
  • Social Media Manageren konference 2020
  • Danish Export Associations årsmøde på Christiansborg 2020
  • Den årlige NGO Fundraiser-konceference 2019
  • Digital Markedsføring konferencen 2019

Foredrag om abonnements-forretninger der inspirerer

Skab en succesfuld abonnementsforretning og få raketfart på din business!

Interessen for at skabe en succesfuld abonnementsforretning har aldrig været større. Og der har aldrig været et bedre tidspunkt at starte en abonnementsforretning på end NU!

Der er et markant skifte i gang, som for altid vil ændre den måde, som vi tænker forretning på! 

Jeg nyder at komme ud og holde foredrag i virksomheder, organisationer, netværksgrupper, institutioner og skoler og formidle viden og inspiration om abonnementsforretninger.

Efter aftale kan jeg også medbringe nogle kasser af min bestseller bog, “Sign Up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning”, og sælge den til speciel foredragspris, med mulighed for også at få den signeret.

????? (5 stjerner) ”Andreas er en inspirerende taler. Han er autentisk og sjov med skæve vinkler og disruption-historier om hans vej til succes. Han charmer på bedste ydmyge nordjyske facon samtidig med, at han viser konkrete, imponerende facts og flotte resultater. Jeg kan varmt anbefale Andreas som inspirationstaler.”

Charlotte Dyhr, Udviklingsrådgiver og facilitator på den årlige NGO fundraiserkonference 2019.

????? (5 stjerner) “Andreas er en super god oplægsholder. Han formår at kombinere et spændende fagligt oplæg med sjove anekdoter og erfaringer, så tiden den flyver afsted.
Når en deltager efterfølgende kommer med kommentaren ”hvor er det synd for dem, der ikke har været med til dette oplæg, de er gået glip af meget” så ved man at man har ramt plet ?
Jeg kan varmt anbefale Andreas til oplæg både for mindre samt større forsamlinger, han formår at tryllebinde alle undervejs i oplægget”.

Malene Blond, Associate Professor of Marketing & Entrepreneurship, University College Nordjylland

Jeg samarbejder med Athenas – Danmarks største formidler af foredrag, hvor du kan se min profil og en nærmere beskrivelse af mine foredrag.

Du er også velkommen til at kontakte mig for spørgsmål vedr. foredrag.

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Blog

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: