})(jQuery);

BRING DIN BUSINESS TIL NEXT LEVEL

Business Review – optimer og vækst din forretning NU 📈

Business Review er en omfattende gennemgang af din forretning med vores ekspert-øjne og sådan som kunderne oplever din forretning. Business Reviewet tager udgangspunkt i dine mål og din målgruppe.

Resultatet får du i en +100 siders Business Review rapport med vores konkrete anbefalinger til, hvad du skal gøre for at optimere og vækste din forretning.

Rapporten og anbefalingerne gennemgår vi sammen med dig. Derefter har du det komplette overblik, kan tage action på anbefalingerne og se resultaterne.

Vi har bla. hjulpet følgende virksomheder via et Business Review: Undy, FRIE, Zentabox, Nøie, Klub Vollmer, Design Denmark, RealCoffee, Anna Bogdanova og Dokument24.

 

45.000 kr. ex moms

 

business review

EN SUPER EFFEKTIV PROCES

Det kræver blot 2-3 timer af din tid…

Processen består af tre trin:

  1. Du svarer på 25 simple spørgsmål vedr. din forretning, dine mål, din målgruppe, udviklingen i din forretning osv.
     
  2. Vi udarbejder på 3 uger et Business Review af din virksomhed med fokus på de væsentligste optimeringsmuligeder og udviklings- og vækstpotentialer.
  3. Sammen gennemgår vi Business Reviewet og vores anbefalinger på et Zoom- eller -Teams møde. Det giver dig overblik over HVOR du skal sætte ind og HVAD du skal gøre for at optimere og vækste din virksomhed. Du kan herefter tage action, implementere anbefalingerne, se resultaterne og nå dine mål.

Vi kan også hjælpe med HVORDAN du bedst muligt implementerer anbefalingerne – se vores 1:1 SCALE forløb.

En genvej til at styrke din business

VIDEN
Du får overblikket over de væsentligste optimerings- og vækst-muligheder i din forretning.

TID
Du sparer enormt meget tid på at vide HVOR du skal sætte ind og HVAD du skal gøre, så du får prioriteret ressourcerne optimalt

RESULTATER
Ved at tage action på vores anbefalinger, får du løftet din forretning til et nyt niveau, så du kan nå dine ambitiøse mål.

Sådan fungerer det

Vi aftaler datoen for præsentationen af Business Reviewet og sender dig 25 spørgsmål vedr. din forretning og dine mål. Vi beder også om at få tilsendt nogle simple data, der viser udviklingen i din forretning.

Derefter går vi i gang med at udarbejde Business Reviewet, så det er klar til præsentation og gennemgang på den aftalte dato. Det tager 3 uger at udarbejde et Business Review.

Efter vores møde får du tilsendt optagelsen og hele Business Review rapporten, så du kan beslutte hvilke anbefalinger der skal implementeres, og tage action på planen.

andreasdirksen-businessreview

Din Business Review ekspert – Andreas Dirksen

Strategen bag SignUp Academy er Andreas Dirksen, founder af Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Han har hjulpet mere end 500 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

Andreas er modtager af Børsens Gazellepris og Dansk Erhvervs Ehandelspris, og er optaget i Kraks Blå Bog.

Samtidig er han forfatter til bogen Sign Up. Den blev øjeblikkeligt en bestseller i Danmark, og nr. 1 i USA, Australien og UK.

Andreas har 10+ års erfaring med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger. Han kaldes ofte for Abonnementskongen pga. sin store erfaring og viden med netop den type virksomheder.

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Blog

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: