OPTIMER OG VÆKST DIN ABONNEMENTSFORRETNING!

Business Review – optimer din forretning NU!

Få konkret hjælp til at optimere og vækste din forretning her og nu!

Med et Business Review får du vores ekspert-øjne til at se nærmere på din forretning i forhold til en række forretningskritiske punkter inklusiv:

  • Optimering af trust
  • Opfattet værdi
  • Tjek-out processen
  • Selvbetjening
  • Onboarding
  • Fastholdelse
  • Markedsføring

Vi gennemgår din forretning 360 grader rundt og holder den op mod de best-practices, vi har erfaret via de mere end 500 virksomheder, som vi har arbejdet med.

Resultatet får du i en Business rapport, hvor vi fortæller, hvilke konkrete forbedringer vi anbefaler, og hvorfor de er vigtige for din forretning. Rapporten sammenfattes med en prioriteret liste over anbefalede tiltag, der er lige til for dig at implementere.

Rapporten og anbefalingerne gennemgås sammen med dig, så du har mulighed for at stille spørgsmål og få uddybet vores anbefalinger. Derefter kan du tage action og sætte ind de rigtige steder for at vækste og styrke din forretning!

Vi har bla. hjulpet følgende virksomheder via et Business Review: Zentabox, Nøie, Klub Vollmer, Kokkens Hverdagsmad, Design Denmark, RealCoffee og Dokument24.

 

35.000 kr. ex moms

 

business review

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

Sådan er processen i et Business Review:

Processen består af tre trin:

  • Vi ser nærmere på, hvad I konkret – set udefra – bør fjerne/tilføje/ændre her og nu, for at øge medlemskonverteringen på websitet. Reviewet sker via et 30-punkts tool, baseret på best-practices og erfaringer fra de mere end 150 virksomheder, som vi har hjulpet med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnements-forretning.
  • I får tilsendt reviewet i en præsentation med vores anbefalinger inklusiv et samlet forbedringskatalog prioriteret efter, hvad der er forretningsmæssigt bedst at implementere først.
  • Vi gennemgår sammen anbefalingerne på et 60-minutters Zoom- eller Teams-møde, hvor Andreas Dirksen uddyber punkterne og I kan få svar på jeres spørgsmål vedr. implementering mv. I får på mødet desuden tips til de områder, som Andreas vil anbefale jer at se på i næste fase med henblik på at skalere jeres abonnementsforretning yderligere.

Hvis det ønskes, kan mødet optages, så det kan ses igen og igen samt deles med andre i virksomheden.

Få vækst NU!

Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, uanset hvilken branche du arbejder i og uanset om din forretning handler B2C eller B2B, er et Business Review for dig, der ønsker at få vækst NU!

I Business Reviewet sættes først og fremmest fokus på de lavthængende frugter. Dvs. på de optimeringer, som du kan foretage relativt hurtigt for at få en større og stærkere forretning.

Anbefalingerne er således prioriteret efter, hvor du først og fremmest bør sætte ind for at få vækst her og nu.

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Sådan fungerer det

Når du har bestilt et Business Review, bliver du kontaktet, så vi kan aftale tidshorisont og evt. særlige fokusområder for reviewet.

Derefter går vi i gang, og du modtager dit Business Review indenfor 1-2 uger. Reviewet gennemgår vi sammen på et online møde.

Efter mødet har du en plan for, hvilke konkrete tiltag du skal gøre for at få vækst i din forretning her og nu.

andreasdirksen-businessreview

Din Business Review ekspert – Andreas Dirksen

Skaberen af SignUp Success er Andreas Dirksen, founder af Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Han har hjulpet mere end 500 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

Andreas er modtager af Børsens Gazellepris og Dansk Erhvervs Ehandelspris, og er optaget i Kraks Blå Bog.

Samtidig er han forfatter til bogen Sign Up. Den blev øjeblikkeligt en bestseller i Danmark, og nr. 1 i USA, Australien og UK.

Andreas har 10+ års erfaring med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger. Han kaldes ofte for Abonnementskongen pga. sin store erfaring og viden med netop den type virksomheder.

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstændig kvinde iværksætter

Seneste blogindlæg

 

Hvordan opbygger jeg en skalerbar forretning?

"Jeg vil gerne bygge en forretning, som jeg kan leve af. Den skal være skalerbar, og jeg skal kunne drive den hjemmefra. Hvordan gør jeg det?" Rigtig mange mennesker stiller sig selv dette spørgsmål, og mange af dem kommer til os. For en skalerbar forretning er ofte...