DIN HJÆLP TIL MERE VIDEN

Indsigt og analyser

Vi dykker ned i undersøgelser og rapporter om abonnement fra hele verden og leverer de vigtigste indsigter til dig.

Markedet for abonnementer vækster stadigt voldsomt, og du kan her blive opdateret på de mest interessante indsigter og nyeste analyser.

I vores blog finder du et væld af artikler om alt vedrørende abonnement – udover de nyeste analyser og tal i abonnementsverdenen skriver vi om alle de andre ting, der er vedrører abonnementsverdenen.

sparring abonnement

Analyser

Danske analyse og projekter

Dansk Erhverv repræsenterer en lang række brancher inden for handel, oplevelse, vidensbaseret rådgivning og transport og service samt yder kompetent rådgivning inden for personaleforhold og virksomhedsdrift.

Hvert år udgiver Dansk Erhverv årets E-handelsanalyse. Som en del af analysen zoomer man også ind på abonnementsforretninger.

Find E-handelsanalysen 2023 hos Dansk Erhverv

DMJX – Danmarks Medie- og Journalisthøjskole – har været en del af et forskningsprojekt om mikrobetaling og datawalls: Er danskerne klar til at købe digitalt indhold for småbeløb og brugerdata?

Resultatet kom i juli 2023: Medieforbrugerne foretrækker abonnementet som betaling for indhold. Kun hver fjerde dansker er åben overfor at betale for nyheder, podcasts og artikler i en styk-pris-model. Resten foretrækker stadig det gode gamle abonnement, hvor man betaler et fast beløb for fri adgang.

Læs mere om forskningsprojektet på DMJX.dk

Europæiske analyser og rapporter

JUNIPER RESEARCH

Juniper er et britisk analyseinstitut der har specialiseret sig i at identificere og vurdere højvækstmarkedssektorer inden for det digitale økosystem.

Rapporten: Subscription Economy: Market Forecasts & Future Strategies 2022-2026 vurderer væksten af abonnementstjenester i 2022 på tværs af en række centrale vertikaler i rummet. Desuden leverer den en grundig vurdering af vækstudsigterne og den bredere indvirkning af abonnementsmodellen.

Find rapporten ($$$)

Amerikanske analyser og rapporter

SUBTA

“Subscription Trade Association” – SUBTA – er en privat organisation dedikeret til at støtte væksten og udviklingen af abonnementsbaserede virksomheder. Organisationen tilbyder medlemmerne ressourcer, netværksmuligheder og indsigter. SUBTA arrangerer også SubSummit, som er den største direkte-til-forbruger (DTC) abonnementskonference i verden, hvor medlemmer og andre interessenter kan mødes, udveksle ideer, og lære af hinanden.

Subscription Commerce Industry Outlook

Se den seneste “Annual Report” fra abonnementsindustrien skabt af SUBTA og Attest.

Find rapporten hos SUBTA

ZUORA

Zuora er en cloud-baseret software som en service (SaaS)-platform, der specialiserer sig i abonnementsforretningsmodeller og tilbagevendende fakturering. De står bag Subscribed Institute, som er en dedikeret tænketank med fokus på abonnements­økonomien. Deres SEI-rapport er præmieret.

Subscription Economy Index™

Her finder du den seneste udgave af Zuora årlige rapport: Subscription Economy Index™ (SEI). Rapporten sporer udvikling, trends og tendenser i abonnementsøkonomien, og afspejler vækstmålinger for hundreder af virksomheder rundt om i verden i sektorer. Denne udgave af SEI (pr. marts 2023) indeholder nye data fra de 12 måneder, der sluttede den 31. december 2022.

Find rapporten hos Zuora

Retail Report Subscription business

Forbrugerne køber i stigende grad detailabonnementer over hele verden. Forskning fra Zuora og Deloitte Digital viser, at tendensen forventes at vokse frem mod 2025. 12.500 forbrugere i 12 lande på tværs af USA, Europa og Australien er en del af rapporten:

Retail Report Subscription business Present and future of subscriptions in the Retail sector

RECURLY

Recurly er en cloud-baseret platform, der tilbyder løsninger til håndtering af abonnementer og tilbagevendende betalinger for virksomheder verden over.

Recurlys “The 2024 State of Subscriptions” rapport:

Don’t miss out on the opportunity to stay ahead of subscription trends and benchmarks—download the Recurly 2024 State of Subscriptions report now and elevate your subscription strategy to new heights.

Find rapporten hos Recurly

Læs vores artikel om rapporten

STICKY.IO

Sticky.io – et amerikansk abonnementssystem – laver sammen med PYMNTS – et amerikansk erhvervsmagasin – jævnligt rapporter, hvor de tager temperaturen på abonnementer verden over.

Subscription Commerce Readiness Report 2023

Den seneste udgave af Subscription Commerce Readiness Report sætter fokus på, hvilke tilbud, funktioner og elementer i  brugeroplevelsen, der er vigtigst for loyalister.

Find rapporten hos Sticky.io

Abonnement best practices er et resultat af mange års erfaring og forsøg. De anvendte metoder er blevet testet og verificeret i praksis og ved at følge dem, undgår man at “genopfinde hjulet”. I stedet kan man fokusere på at implementere den erfaring og viden, der er gemt i abonnement best practices.

Anvendelsen af abonnement best practices fører ofte til bedre resultater, da de repræsenterer de mest effektive og effektfulde metoder til rådighed. Man opnår desuden større troværdighed blandt kunder, partnere og interessenter, og det letter beslutnings­tagningen at have klare retningslinjer at følge.

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Blog

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: