Recurlys 2024 State of subscriptions rapport

Udfordringer og strategier i abonnements­verdenen i 2024

Som det er tilfældet i mange andre sider af livet, står også abonnements­forretninger over for nye og komplekse udfordringer inden for abonnements­verdenen. Det viser den cloud-baserede abonnements­platform Recurly i deres abonnements analyse 2024. Recurlys årlige ”State of Subscriptions”-rapport sætter fokus over de nuværende forhold. Rapporten fremhæver nøgleområder såsom faldende forbrugsudgifter, stigende vanskeligheder ved kundeanskaffelse, nødvendigheden af personalisering og betalingssystemers rolle i at forme abonnentoplevelsen.

Det er gået op for de fleste, at det ikke kun handler om at få nye abonnenter. Man er nødt til at fokusere på at holde fast i eksisterende kunder. Derfor bliver dybdegående analyse af benchmarks og trends afgørende for virksomheders succes, ifølge Recurly abonnements analyse 2024.

Rapporten “State of Subscriptions 2024” inkluderer data fra over 58 millioner unikke abonnenter og 2.200 globale brands. Så selv om det er en amerikansk baseret virksomhed, er der meget viden at hente i Recurlys research og rapporter.

Kerneområder der fremhæves i rapporten

Recurly har selv fremhævet nedenstående 3 kerneområder, som værende de væsentligste i rapporten.

Strategier for kundeanskaffelse

Gratis prøveperioder er stadig er en effektiv taktik. Recurlys rapport viser, at 50 % af alle nye, betalende abonnenter kommer fra en gratis prøveperiode. Tilbud om værdi, fleksibilitet og personalisering udgør kernen i strategier til at tiltrække nye abonnenter.

Fastholdelse er et succeskriterium

Jo mere bevidste forbrugerne bliver, jo vigtigere er det at fastholde abonnenter. Dette har ført til et fald i churnraten hos virksomheder, der fokuserer på at forvalte både frivillig og ufrivillig churn gennem tilpassede planer og tilbud.

Betalingsdynamikker i et globalt marked

Forskellige forbrugere har forskellige præferencer mht. betalingsmetode. Derfor er det blevet afgørende at fokusere på diversificering også her. Debitkort dominerer stadig med 45,5% brugere ifølge undersøgelsen, men kreditkort og digitale wallets som PayPal vinder frem. Optimering af betalings­processer og omfavnelse af lokale betalings­tjenester er nødvendig for at understøtte international vækst.

Fremtidsudsigter og strategier for 2024

Rapporten forudser, at 2024 bliver et år præget af fokus på fastholdelse, bekæmpelse af ufrivillig churn og at øge levetiden for abonnenter. Dette skal understøttes af AI og maskinlæring. Herudover vil automatisering og regulering spille væsentlige roller, efterhånden som virksomheder udvider sig internationalt. For at tackle disse udfordringer og fremme vækst, vurderer abonnements­platformen Recurly ikke overraskende, at partnerskaber med eksperter inden for abonnements­teknologi bliver uundværlige.

Recurly fokuserer i den kommende tid på at lave benchmark­analyser for at forstå og navigere i trends, der kan gøre hurtigere og mere rentabel vækst muligt. Uanset hvilken abonnements­platform man benytter sig af, bør man undersøge sin virksomheds evne til at imødekomme omverdenens krav om fleksibilitet, værdi og personalisering.

Følg med i de nyeste analyser og indsigter

VI har samlet de vigtigste analyser fra hele verden. Under “Indsigt og Analyser” kan du følge med i, hvad der sker i abonnements­verdenen. Vi opdaterer siden løbende med de nyeste rapporter, analyser og andre indsigter.

Gå til INDSIGT OG ANALYSER

Læs også Andreas Dirksens bestsellerbog “Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning”

Kontakt os her for mere info

Måske dette også kunne interessere dig…