Kundecases

Cases om abonnement er utroligt inspirerende og spændende at læse, hvis man har som mål at skabe en succesfuld abonnementsforretning. Vi har i SignUp Academy hjulpet mere end 500 virksomheder med at skabe succesfulde abonnementer indenfor mange forskellige brancher, både B2C og B2C. På denne side har vi samlet nogle af de cases om abonnement, som vi har været med til at udvikle eller optimere/skalere.

God inspiration med disse spændende abonnements cases.

saphe abonnement case

SAPHE

Fra 0 til over 50.000 betalende abonnenter på under et år 🚀

Trafikalarmen Saphe har stor succes med deres nye Premium abonnement, som de lancerede sidste år.
Direktør og stifter af Saphe A/S
Freddy Sørensen fortæller til Nordjyske:

“Vi kunne ikke blive ved med at leve af at sælge et produkt, der holder i syv år, når man kun får en engangsindtægt, og der er 30 specialister, der skal have løn, Selvfølgelig er der nogen, som brokker sig, og selvfølgelig kan jeg godt forstå, at nogle folk hellere vil have alarmen uden abonnement. Men det kan vi bare ikke drive en forretning på”.

Saphe Premium går kort fortalt ud på, at brugerne betaler 25 kr. om måneden for en række ekstraservices til deres Saphe-trafikalarm, der blandt andet indebærer et navigationssystem og Apples Carplay.

Vi har i SignUp Academy været med til at udvikle Saphes nye abonnementsforretning via et 1:1 CREATE forløb med 3 udviklings-workshops, og efter kun 2 år har Saphe nu over 200.000 abonnenter 🙌🏻

Sunset Boulevard cases om abonnement

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard abonnement case

Første fastfoodkæde i Danmark med burgere på abonnement 🍔

Sunset Boulevard var de første i Danmark til at lancere abonnement på fastfood i form af SunsetPLUS. Kunderne tilbydes 2 abonnementer, og sparer helt op til 40% på hele menukortet.

“Vi ser jo hele tiden på, hvordan vi kan udvikle vores forretning, og har set, at abonnementsmodeller generelt vokser både i Danmark og resten af verden. Vi tror, danskerne er klar til det her tiltag”, siger Jens Broch, direktør for Sunset Boulevard til BT. “Vi kan se, at der er mange af vores gæster, som både kommer hos os og vores amerikanske konkurrenter. Et af målene er at sørge for, at vores gæster kommer oftere hos os og mindre hos vores konkurrenter. Det gør vi så ved at belønne den loyalitet med de rabatter, der ligger i SunsetPLUS”.

“Der er fuld fart på SunsetPLUS – Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været “priceless”, og det er ikke er uden grund, at vi internt kalder Andreas for Abonnementskongen“, er Jens Brochs feedback til os.

Vi er stolte over at have hjulpet Sunset Boulevard med at udvikle abonnementskonceptet via et 1:1 CREATE forløb med 3 udviklings-workshops. Det er skønt, at det er en DANSK-ejet kæde der er firstmover i branchen 

Klub vollmer abonnement case

Klub Vollmer

Klub Vollmer abonnement case

Lækker hverdagsmad hver uge til 6.000 betalende medlemmer 🍴

Da Jesper Vollmer kom ud for en ulykke, der satte en stoppe for hans kokkekarriere, besluttede han og hustruen Annette Heick at skabe en medlemsklubben Klub Vollmer. For hvad der svarer til prisen på en café latte, kan man hver uge lære af Jesper, hvordan man selv kan lave rigtig lækker hverdagsmad derhjemme.

De første 4.000 medlemmer kom hurtigt efter åbningen, men de næste skulle der kæmpes for. Via et 1:1 SCALE forløb hvor Andreas Dirksen udarbejdede et Business Review af abonnementsforretningen og en handlingsplan, kom der gang i væksent igen. Der blev også udviklet en indtægtskilde mere i form af en webshop.

“Der er en masse af fuldstændig klokkeklare værktøjer derude, som vi ikke kendte til, men dem gik vi efter den her rapport af Andreas. Så nu er vi meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå, og hvordan vi skal gøre det”, siger Jesper og Annette.

Vi er i SignUp Academy super glade over, at Klub Vollmer er en af vores cases om abonnement. 

vildmedpoter abonnement cases

Vild med poter

vildmedpoter abonnement case

Michael opsagde sit gode faste job, og kan nu leve af sin hobby 🐶

Hundeejere landet over kan på Vildmedpoter.dk få adgang til et træningsfællesskab, der er for alle der ønsker sparring og et fællesskab omkring træningen. Bagmanden er Michael Christensen, der har en livslang passion for hunde, og opsagde sit IT-arbejde hos Arla for at udleve sin passion.

“For halvandet år siden var det min stor passion – min hobby – og jeg havde egentlig ikke tænkt, at det skulle være min levevej, men det er det altså blevet. En stor grund til, at jeg er nået dertil, det er helt sikkert SignUp Academy og Andreas Dirksen, som jeg har haft til at hjælpe mig i sådan et 1:1 sparringsforløb. Det siger sig selv, at Andreas er gaven der bliver ved med at give, siden jeg er blevet ved med at have Andreas med på sidelinjen. Andreas ser nogle ting man ikke selv ser, og det er simpelt hen fantastisk, både for mig, men også for mine medlemmer. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!”

Vi er enormt glade for gennem 1,5 år at have kunnet hjælpe Michael til at leve af sin hobby via vores skræddersyede 1:1 SCALE forløb, og glæder os til at få endnu flere succeser sammen 

mewalii abonnement

FRIE

mewalii abonnement

Fagforeningen med Danmarks højeste kundetilfredshed fik et løft og ny vækst 📈

Den faglige organisation FRIE har branchens højeste kundetilfredshed og stor succces. FRIE hviler imidlertid ikke på laurbærrene, men bliver ved med at løfte overlæggeren, som CEO Jesper Wengel fortæller:

“Vi havde en periode med svigtende salg og inviterede Andreas Dirksen til at give os et sparringsforløb som har været ualmindeligt godt. Han spottede svage punkter i både vores proces, på web og ikke mindst i vores kommunikation til markedet.

Vi troede, at vi vidste alt om egne produkter og medier, men Andreas udfordrede os på en involverende måde så vi erfarede, at vi kunne gøre det bedre 😊  Vi fik hjemmearbejde for imellem sessionerne og det har givet os rigtig meget læring og viden om hvordan små justeringer kan gøre en stor forskel.”

Løftet i FRIE´s medlemsforretning, hvor medlems-nedgang blev vendt til månedlige salgsrekorder og vækst, skete via et Business Review med vores anbefalinger til optimeringer og vækst, efterfulgt af et 1:1 SCALE forløb, hvor FRIE dygtigt eksekverede på anbefalingerne.

mewalii abonnement

mewalii

mewalii abonnement

Kåret til Årets Klima-iværksættere med deres bæredygtige engangsbind ♻️

Simone Westergaard og Frederikke Dahl er foundere af Mewalii, der producerer bind til menstruerende lavet af plantefibre. Bindene er – i modsætning til almindelige bind – bionedbrydelige og kan smides i organisk affald.

“Vi havde begge tænkt på, at det ville være smart at lave en abonnementsordning på bind og tamponer, så man ikke skal ud og købe det hver måned“, fortæller Simone Westergaard til TV2. Ideen udviklede sig dog hurtigt til, at det skulle være mere end et abonnement. At deres produkt også var nødt til at løse et problem for jorden.

Vi er i SignUp Academy stolte over, at have hjulpet Simone og Frederikke med at udvikle deres abonnements-koncept via et 1:1 CREATE forløb.

“Vi har fået øje på ting, som vi slet ikke vidste, vi skulle have styr på”, siger Frederikke, og Simone supplerer: “Vi har fået hjælp til at opbygge hele vores abonnementsforretning. Herfra er det en kæmpe anbefaling – vi har virkelig fået meget ud af det”.

Håndværker.dk case

håndværker.dk

Håndværker.dk abonnement case

Danmarks største håndværker-søgeportal har succes med B2B abonnement 🛠️

Håndværker.dk arbejder for at sikre, at boligejerne kommer trygt og sikkert i mål med deres boligprojekt. Samtidig hjælpes håndværkerne med at få stabilitet og succes i deres virksomhed via et B2B abonnement bestående af 3 pakker: BASIS, SUCCES og VÆKST. 

Håndværker.dk blev grundlagt tilbage i 2009 af Simon Klug, fordi han ikke syntes, at tingene fungerede optimalt i håndværkerbranchen. “Som tømrer og ejer af eget tømrerfirma oplevede jeg, at kunderne manglede tryghed i byggeprocessen. Det ville vi gerne løse”, siger Simon, der i dag er direktør for 30 ansatte i Håndværker.dk.

Vi er i SignUp Academy glade for at have hjulpet teamet i Håndværker.dk med at optimere og videreudvikle deres B2B abonnements-koncept via et 1:1 SCALE forløb. “Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig 2-dages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og SignUp Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning”, udtaler Simon Klug.

peakwarehousing

Peak WMS

PeakWarehousing

Michael og Robert hjælper webshops med lagerstyring via genial SaaS-løsning 📦

E-handlere er ofte super skarpe, når det kommer til markedsføring og nye produkter. Motivationen falder imidlertid ofte dramatisk ude på lageret. Det er en skam, for der ligger store besparelser og meget potentiale gemt der. ? Det ved Michael Bobach og Robert Pedersen en masse om. De er eksperter i intern logistik, og de har erfaring fra nogle af verdens største logistik-projekter. De har kogt al deres viden ind til en “maggi-terning”, som de tilbyder som en abonnementsbaseret service igennem platformen PeakWMS.

Det, de to entreprenører ikke vidste så meget om, var, hvordan man driver en effektiv og rentabel SaaS-virksomhed. Derfor var noget af det første de gjorde at deltage på SignUp Academys intro-forløb, StartUp Challenge, som virkelig satte skub i forretningsmodellen. I dag er der 8 ansatte og flere på vej – og den månedlige recurring revenue bare stiger og stiger.

”Vi var aldrig kommet så godt i gang, hvis ikke vi havde fået fundamentet på plads. Der var virkelig guldkorn at hente på SignUp Academys kursus, og det er viden, vi stadig bruger, når vi konstant fin-tuner forretningsmodellen.” udtaler Robert Pedersen.

Nikolai skatteguiden

Skatteguiden

skatteguiden

I Ehandelspris finalen som DK’s bedste abo-forretning blot 7 mdr. efter opstart 🏆

Det er en vild rejse, Nikolai Geurtze Høghskilde, CEO og founder af Skatteguiden har været på. Lige fra den spæde opstart i 2016 til launch i 2021 og en investering i Løvens Hule fra Jesper Buch. Du kan læse mere om Nikolais fantastiske iværksætterrejse i dette DO’s & DON’ts interview.

Først året efter investeringen i Løvens Hule kom der indtægter i Skatteguiden, da der blev udviklet og launchet en abonnementsforretning. Nicolai ringede til SignUp Academy midt i sommerferien, og vi hjalp Skatteguiden via et 1:1 SCALE forløb med at få den nye abo-forretning udviklet og godt i luften, så der hurtigt kom stor volumen på medlemstallet.

Blot 7 måneder efter kom Skatteguiden blandt de 5 finalister i Dansk Erhvervs årlige Ehandelpris kåring, i øvrigt sammen med Saphe, som er omtalt øverst på denne side. Vi er i SignUp Academy super stolte over at have været med til at udvikle 2 af de 5 abonnementsforretninger, der er kommet i årets ehandelspris-finale! 

KristianFalkenberg

SHUP

ShupLogo

Øgede medlemskonverteringen med 40-50% ved hjælp af et 1:1 CREATE forløb 💪

Det skal være muligt, hurtigt og ultra nemt at oprette en professionel webshop, uanset hvor teknisk man er! Det siger Kristian Falkenberg, der er founder af den hurtigtvoksende virksomhed, SHUP, hvor missionen er at bygge verdens nemmeste webshop system. Kristian har selv drevet mere end 20 webshops med salg over hele Europa, og skabt et team med over 20 års erfaring med at sælge (næsten) alting på nettet.

”Jeg har været gennem et 1:1 sparringsforløb hos SignUp Academy ved Andreas Dirksen, og det har været en ret fantastisk oplvelse. Efter hver session har vi haft nogle helt konkrete tiltag, som vi kunne eksekvere på, og efter kort tid se resultater på. Det har simpelt hen boostet vores virksomhed, specielt konverteringsraten fra folk der er landet på vores hjemmeside til de har signet op, og til de har valgt at blive betalende medlemmer hos os.

Vi kunne se en stigning på 40-50% efter de tiltag, som Andreas helt konkret lagde på bordet og bad os eksekvere på mellem de her 1:1 sessions. Det har været et utrolig gavnligt kick. Så en stor anbefaling af SignUp Academy”, siger Kristian Falkenberg. Se også Kristians bedste DO´S & DON´TS i dette inspirerende interview.

Karsten-Gråbæk

carskingo

carskingo

Gik fra 0 til over 100 bilforhandler-abonnenter på under 3 måneder 🏎️

Slip for alt besværet med din hjemmeside, og luk en ekstra handel. Med CarskinGO opretter du blot dine biler i bilinfo – vi klarer resten! Det er budskabet fra CarskinGO, der drives af marketingfirmaet Attityde som er dobbelt Gazellepris-vinder. CarskinGO har siden 2015 har været eneleverandør og Bilinfo-partner, men ønskede at skabe en stærkere, tættere og mere værdiskabende relation til deres bilforhandler-kunder. Derfor udviklede og launchede de en abonnementsforretning, som ifølge CEO Karsten Gråbæk er kommet rigtig godt fra start:

”På under 3 mdr. er det lykkedes os, at hente mere end 100 kunder over på vores fantastiske nye platform til bilforhandlere. 

Og det allerbedste…. Bilforhandlerne ELSKER det og kan virkelig mærke, at de får en markant bedre hjemmeside, større synlighed og flere henvendelser. 

Tak Andreas Dirksen for hjælpen so far. Vi er slet ikke færdige endnu!!”

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: