6 ugers START-forløb

StartUp Challenge

  Få den bedste start for din abonnements­forretning. Deltag i vores 6 ugers online masterclass og bliv klar til launch! 🚀

  I denne masterclass får du:

  • 6 x 45 minutters undervisning, der frigives hver uge
  • Opgaver til hver lektion så du kommer i gang
  • Handlingsplan med tjekliste
  • Online-værktøjer der hjælper dig i mål
  • Ekstra bonusmateriale hver uge om ugens emne

  StartUp Challenge er et ambitiøst 6-ugers forløb, der guider dig til, hvordan du skaber en fantastisk abonnements­forretning eller medlemsklub.

  Challengen er “on-demand”, så du kan komme i gang I DAG!

  Masterclassen er funderet i +10 års arbejde med medlemsklubber og abonnements­forretninger i mere end 500 virksomheder. Undervejs får du best-practices og hjælp, så du undgår begynderfejlene.

   

  DKK 2.500 ex moms for hele forløbet

  SÆRLIG FORÅRSPRIS: 1250 ex moms ☀️

  soloselvstændig abonnementsforretning kvinde

  StartUp Challenge

  DEN DIREKTE VEJ FOR DIG, DER ØNSKER AT SKABE
  EN SUCCESFULD MEDLEMSKLUB!

   

  MED STARTUP CHALLENGE FÅR DU HJÆLP TIL

  • Hvordan du kommer i gang

  • At gøre det rigtigt første gang, også mht. teknikken

  • At finde dine unikke fordele

  • At få og fastholde medlemmer

  • At nå dit mål om at få automatiske, løbende indtægter

  abonnement-prisstigning

  PROGRAM FOR STARTUP CHALLENGE

  6 TRIN TIL SUCCES

  StartUp Challenge kører over 6 uger, og hver uge har et tema, som du arbejder med:

  1. PLANLÆG. Det er her, du sætter dig mål for din business og beskriver, hvordan du vil nå de mål.

  2. UDTÆNK. I denne fase definerer du de fordele, som skaber løbende værdi for dine medlemmer, finder den rigtige abonnementsmodel og prissætter dit medlemskab.

  3. UDVIKL. Her finder du den rigtige tekniske platform, som sikrer, at du kan drive forretningen på den måde, du ønsker.

  4. LAUNCH. Nu skal du i gang med at få medlemmer. Start med at lave en prelaunch.

  5. FASTHOLD. Det vigtige her er at blive skarp på, hvordan du fastholder dine medlemmer længst muligt.

  6. VÆKST. Du har nu en abonnementsforretning, der fungerer. Nu er tiden kommet til at skalere din forretning og sælge mere.

  De 6 faser er funderet i SignUp Metodens 20 trin til succes, som du kommer igennem undervejs i kurset.

  Camilla Krath om StartUp Challenge:

  De trin, jeg kunne se man skulle igennem på challengen, var så anderledes, end hvad jeg er vant til, når jeg f.eks. lancerer et onlinekursus, og det tiltalte mig, at jeg via ”StartUp Challenge” således ikke missede noget vigtigt, fordi jeg antog, jeg havde styr på det. […] Og det, at det foregik over 6 uger med 6 vigtige trin, betød, at jeg kunne planlægge, udarbejde og gøre status løbende.

  Jeg har haft tanken om en medlemsklub i flere år og har set masser af eksempler på gode medlemsklubber, så jeg har længe drømt om at det skulle jeg også engang! Så da jeg fik muligheden for at være med på jeres challenge med det set-up I har, tænkte jeg, at nu gør jeg det!

  Jeg besluttede at dedikere den dag materialet udkom til at arbejde på min medlemsklub. […] Det gjorde, at jeg så lynhurtige fremskridt. Derudover fandt jeg vildt meget inspiration og læring inde på læringsplatformen, f.eks. i fht. Kundetyper, hvilken platform skal jeg vælge, prelaunch mm.

  Anne Stine Bendix, Din Videopartner:

  Jeg er slet ikke i tvivl om, at hvis jeg ikke havde taget kontakt til SignUp, så var jeg slet ikke der, hvor jeg er nu, hvor min abonnementsforretning er en realitet. Den lever, der er medlemmer, og det er bare mega fedt.

  Hvis ikke jeg havde fået den hjælp fra dem, sparring og motivation, så var det kun blevet ved tanker og ambitioner, jeg bare kunne tænke mig at indfri. Nu er mine drømme altså blevet til en realitet, og det er jeg bare helt vildt taknemmelig for.

  Alt det praktiske – FAQ

  Hvordan foregår masterclassen?

  Straks du er tilmeldt, får du tilsendt en velkomstvideo med praktiske informationer.

  Samtidig får du den første undervisningsvideo inkl. opgaver og bonusmateriale. Nu har du en uge til at arbejde med din medlemsklub.

  Efter en uge får du tilsendt den næste undervisningsvideo inkl. opgaver og bonusmateriale.

  Sådan fortsætter det de næste 6 uger.

  Hvorfor får jeg ikke adgang til det hele på en gang?

  Vores erfaringer og tilbagemeldinger fra deltagerne betyder, at du får det bedste resultat ved at arbejde med et trin ad gangen.

  Tiltaler det dig slet ikke, så kontakt os. Vi finder en løsning.

  Hvor meget tid skal jeg sætte af?

  Selve undervisningen tager max 45 minutter per lektion. Det afhænger af, hvor langt du er med din idé til en medlemsklub, hvor meget tid du skal bruge ind i mellem.

  De deltagere, der sætter en hel dag af til både undervisning og opgaver, er dem, der er kommet hurtigst og mest succesfuldt i mål.

  FOR ALLE TYPER

  VIRKSOMHEDER

  Uanset hvilken branche du arbejder i og uanset, om du handler med private kunder (B2C) eller handler med andre virksomheder (B2B), er StartUp Challenge for dig, der ønsker at få et succesfuldt abonnementskoncept implementeret. Det kan enten være hele din forretning eller som et ekstra solidt ben.

  For at få fuldt udbytte af denne challenge, skal du være parat til at investere 3-4 timer om ugen af din tid. Dels til at se undervisningsvideoen og dels til løsning af dine opgaver.

  Det behøver ikke at tage mange måneder eller år at nå dit mål om at skabe en succesfuld abonnementsforretning! Kom i gang straks!

   

   

  stærke medlemsrelationer

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  ”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

  Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

  Udtalelser

   

  “In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

  Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

  Udtalelser

   

  Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

  Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

  Udtalelser

   

  Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele

  Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

  Udtalelser

   

  ”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
  Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
  Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen.”

  Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

  Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet – både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven”

  Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  “En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

  Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

  Udtalelser

   

  “Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

  Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

  Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

  Udtalelser

   

  ”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

  Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

  Din underviser – Mette Fruensgaard

   Mette Fruensgaard er en erfaren jurist og leder. Hun har mangeårig erfaring med strategisk ledelse, undervisning og kommunikation fra både store organisationer og startups. Desuden har hun været underviser i forskellige juridiske emner og formår at gøre komplekse emner forståelige.

  Efter at have arbejdet sammen med Andreas Dirksen i Plusbog, etablerede de SignUp Academy sammen i 2019. Fordi hun selv er gået hele vejen, kender hun til alle de forhindringer, man møder på sin vej i en abonnementsforretning.

  Mette Fruensgaard er certificeret i Emotionelle Kundetyper® og er desuden mentor, deltager i flere advisoryboards og er skønlitterær forfatter.