Bøger

Bøger der booster din forretning

Her kan du få tre forskellige udgivelser, der hver især handler om, hvordan du skaber en succesfuld abonnements forretning.

“De 7 hemmeligheder” er syv tips til, hvordan du får succes, baseret på best practices og erfaringer fra en lang række abonnements virksomheder. Tilmeld dig nyhedsbrevet, så sender vi den til dig gratis.

“SignUp QuickClass” er en e-bog med de 18 lektioner fra QuickClass kurset. Du få hele kurset inklusiv e-bogen gratis, når du indmelder dig i SignUp Success.

“Sign Up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning” er Andreas Dirksens bestseller, der allerede efter 12 uger blev trykt i tredje oplag. Bogen er solgt i 5.000 eksemplarer i Danmark, og er blevet en #1 bestseller i USA, Australien og UK.

De 7 hemmeligheder

Tilmeld dig Andreas Dirksens nyhedsbrev og få tilsendt e-bogen med syv hemmeligheder til skabelse af en abonnements million business!

SignUp QuickClass

Få 18 lektioner inklusiv e-bogen og lær hvordan du kan høste de lavthængende frugter og hurtigt skabe en succesfuld abonnementsforretning.

Bogen Sign Up

Andreas Dirksens bestseller bog “Sign Up”, udgivet 2019 af Peoples Press. Få bogen her for kun 150 kr. ex moms INKLUSIV forsendelse. Signeret hvis du ønsker det.

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“Jeg har lige slugt dine 7 hemmeligheder. Fantastisk e-bog, tak for at dele generøst ud af din viden. Jeg er helt abonnements-hooked nu 🙂”

Janne Leth Førgaard, Eventmanager, Carnegie og Company Owner, Ekstramor.dk

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Samarbejdspartnere

Hvordan får jeg flere medlemmer i min abonnementsforretning / medlemsklub?

Noget af det vigtigste hvis du driver en abonnementsforretning eller en medlemsklub er at få flere medlemmer NU. Hvis du ikke har en vis medlemsvolumen, er det svært at skabe en rigtig god forretning. Flere medlemmer er nøglen til at få en større automatisk indtjening og dermed en større og stærkere forretning. Mange ved desværre ikke, hvordan de skal gøre, så de får medlemsvækst her og nu. Der findes imidlertid nogle metoder til at skabe urgency i dit salg og marketing, så du får flere medlemmer NU.

Hvordan skaber jeg urgency i mit marketing?

Urgency er vigtigt at arbejde med, hvis du vil have flere medlemmer i din klub. Er det uden betydning for dine potentielle medlemmer, om de indmelder sig nu eller om f.eks. et år? Hvis det er tilfældet, så får du sandsynligvis ikke ret mange flere medlemmer ind nu, og det er ærgerligt. For med indbygget urgency i din markedsføring, kan du skabe en meget hurtigere og større vækst i din abonnementsforretning.

Urgency der giver dig flere medlemmer NU - sådan gør du

I denne challenge fra SignUp Academy lærer du, hvordan du skal arbejde med urgency på en måde, så du får mange flere medlemmer NU. Det gælder både hvis din medlemsklub er helt ny, og hvis du allerede har gang i en abonnementsforretning. Du lærer også om de forskellige typer af urgency, og hvordan du systematisk kan teste hvordan du får max effekt af dit salg og marketing. Ikke kun i en periode, men året igennem - du vil jo gerne have flere medlemmer hele tiden, ikke?

Skab medlemsvækst hele året i din medlemsklub

Ved at følge denne challenge om hvordan du får flere medlemmer NU og gennemføre 30-dages missionen, vil du med stor sandsynlighed øge medlemstallet i din medlemsklub. Da dine medlemsindtægter formodentlig udgør en stor del af din forretning, er det super vigtigt, at du kender metoderne til at få flere medlemmer og dermed en succesfuld forretning.

Når du først har lært, hvordan du får flere til at indemelde sig NU, vil du fremadrettet også kunne bruge den viden i andre dele af din forretning. Skabelse af urgency i salg og marketing er nemlig en viden som kan bruges i alle typer medlemsklubber og abonnementsforretninger.

Blog

Vi har hjulpet +500 virksomheder, blandt andet:

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstændig kvinde iværksætter

Seneste blogindlæg