Bøger

Bøger der booster din forretning

Her kan du få tre forskellige udgivelser, der hver især handler om, hvordan du skaber en succesfuld abonnements forretning.

“De 7 hemmeligheder” er en e-bog med syv tips til, hvordan du får succes, baseret på best practices og erfaringer fra en lang række abonnements virksomheder. Tilmeld dig nyhedsbrevet, så sender vi e-bogen til dig gratis.

“SignUp QuickClass” er en e-bog med 18 lektioner, der hjælper dig med at udvikle og optimere din abonnementsforretning.

“Sign Up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning” er Andreas Dirksens bestseller, der allerede efter 12 uger blev trykt i tredje oplag. Bogen er solgt i 5.000 eksemplarer i Danmark, og er blevet en international #1 bestseller i USA, Australien og UK.

De 7 hemmeligheder

Tilmeld dig Andreas Dirksens nyhedsbrev og få tilsendt e-bogen med syv hemmeligheder til skabelse af en abonnements million business!

SignUp QuickClass

Få e-bogen med de 18 lektioner, og lær hvordan du kan høste de lavthængende frugter og hurtigt få mere succes med din abo-forretning.

Bogen Sign Up

Andreas Dirksens bestseller bog “Sign Up”, udgivet 2019 af Peoples Press. Få bogen her for kun 150 kr. ex moms INKLUSIV forsendelse.

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“Jeg har lige slugt dine 7 hemmeligheder. Fantastisk e-bog, tak for at dele generøst ud af din viden. Jeg er helt abonnements-hooked nu 🙂”

Janne Leth Førgaard, Eventmanager, Carnegie og Company Owner, Ekstramor.dk

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Samarbejdspartnere

Blog

Vi har hjulpet +500 virksomheder, blandt andet:

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstændig kvinde iværksætter

Seneste blogindlæg