53537000 info@signupacademy.com

Bliv klogere og få inspiration

Webinarer om abonnements-forretninger

1 gang om måneden afholder vi live webinar med spændende viden om og inspiration til, hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning. På webinarerne kan du stille spørgsmål til vores gæster og os, hvis du deltager live.

Vi inviterer spændende personer i studiet, der på hvert sit felt er eksperter, eller som selv driver en abo-forretning. I foråret 2021 har du blandt andet kunnet opleve:

  • Peter Schjødt, der fortalte om, hvordan du får styr på og optimerer din digitale kunderejse
  • Jannie Ilum Gade, der viser dig hvordan du får og fastholder flere medlemmer ved at målrette din forretning mod én kundetype
  • Kim Østergaard, der fortalte om sin rejse med MarketingPlatform, som han neetop har solgt for et 3-cifret millionbeløb.

Hvert webinar tager 60 minutter.

Dine webinarværter er Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen.

Hvis du vil have besked og inviteres hver gang vi kører et webinar, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden

⬇️

live webinar

Live webinarer 2021

Kommende webinarer:

 

Champagnekassen🍾🥂

Gæster: Dinna og Michael Arbo, Champagnekassen
Vært: Mette Fruensgaard, SignUp Academy
Deltag i webinaret torsdag den 28. oktober kl. 10.00-11.00

LadyBox

Gæster: Founderne af Ladybox, Camilla, Camilla og Christina
Vært: Mette Fruensgaard, SignUp Academy
Deltag i webinaret torsdag den 11. november kl. 13.00-14.00

 

 

Vil du kunne se tidligere afholdte webinarer?

I år har vi blandt andet afholdt webinarer med emailekspert Jesper Vollmer og Annette Heick, Casper Ackermann, kunderejseekspert Peter Schjødt, jurister fra e-mærket, trendforsker Louise Byg Kongsholm, Pernille Sandberg Bech fra Goodtalks og Kim Østergaard, MarketingPlatform.

Du kan få adgang til tidligere afholdte webinarer ved at tilmelde dig denne liste:

Ja tak, jeg vil gerne se alle tidligere webinarer

 

Skriv dig på vores nyhedsbrevsliste og få at vide, når vi er klar med nye webinarer.

Vi glæder os til at inspirere dig og gøre dig klogere på vejen til succes med din abonnementsforretning!

Alle live webinarer bliver optaget. Hvis du er tilmeldt webinaret, får du efterfølgende tilsendt link til optagelsen, som du kan se eller gense i op til 4 uger efter.

  • Har du ønsker til hvem vi skal invitere med i studiet?
  • Eller du selv gerne vil være med?

Så kontakt os gerne.

 

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. 😉  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Vores fordelspartnere

Blog

virksomheder vi har hjulpet

SignUp Academy

Heden 14B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde nedenstående accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnementsverdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik

Seneste blogindlæg