SignUp Talks

Podcast-interviews med spændende abo-profiler

Som medlem af SignUp Success får du adgang til vores inspirations-univers, hvor du kan lytte til spændende interviews med profiler indenfor abonnementsverdenen. Interviews der alle sammen giver dig viden og inspiration, og kan være med til markant at styrke din forretning!

Vi har interviewet inspirerende founders som f.eks. Nikolaj Leonhard-Hjorth fra Goodiebox, Kim Østergaard fra Marketingplatform, Dinna og Michael Arbo fra Champagnekassen, Jytte Bille fra STAÏ og Pernille Sandberg Bech fra Goodtalks.
Hør om deres iværksætterrejse, deres udfordringer og sejre, og få alle deres råd til, hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning.

Vi har også produceret spændende podcasts med eksperter som Halfdan Timm fra Obsidian, Kristian Larsen fra PL & Partners, Jannie og Sanne fra Institut for Kundetyper og Casper Ackermann.

De hjælper alle sammen abonnementsforretninger med at få en endnu større og stærkere forretning. Hør deres spændende cases og best-practices for, hvad der skaber den stærke abonnementsforretning.

 Se mere om SignUp Success

Få en smagsprøve fra en af podcastene med SoMe-ekspert Thomas Bigum, der fortæller om skabelse af relationer – en meget vigtig ting at mestre i enhver abonnementsforretning:

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 31 13 95 80

ad@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Seneste blogindlæg