53537000 info@signupacademy.com

SignUp Talks

Podcast-interviews med spændende abo-profiler

Find SignUp Talks på din favorit-podcastkanal eller tryk på linket ► lyt til spændende interviews med profiler indenfor abonnementsverdenen. Interviews der alle sammen giver dig viden og inspiration og kan være med til markant at styrke din forretning!

Vi har interviewet inspirerende founders som f.eks. Nikolaj Leonhard-Hjorth fra Goodiebox, Kim Østergaard fra Marketingplatform, Dinna og Michael Arbo fra Champagnekassen, Jytte Bille fra STAÏ og Pernille Sandberg Bech fra Goodtalks.

Hør om deres iværksætterrejse, deres udfordringer og sejre, og få alle deres råd til, hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning.

Vi har også produceret spændende podcasts med eksperter som Halfdan Timm fra Obsidian, Kristian Larsen fra PL & Partners, Jannie og Sanne fra Institut for Kundetyper og Casper Ackermann.

De hjælper alle sammen abonnementsforretninger med at få en endnu større og stærkere forretning. Hør deres spændende cases og best-practices for, hvad der skaber den stærke abonnementsforretning.

Få en smagsprøve fra en af podcastene med SoMe-ekspert Thomas Bigum, der fortæller om skabelse af relationer – en meget vigtig ting at mestre i enhver abonnementsforretning:

For at sse dette videoindhold skal du acceptere cookies her:statistics, marketing.

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde nedenstående accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnementsverdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik

Seneste blogindlæg