SignUp metoden – vores EKSPERT-MODEL

De 20 trin til succes

  • Ekspertmodellen med de 20 trin er vejen til at skabe en succesfuld abonnements­forretning.
  • Modellen er blevet vidt udbredt og beskrives nærmere i Andreas Dirksens #1 internationale bestsellerbog “Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnements­forretning”.
  • Alle ydelser, som vi tilbyder i SignUp Academy, tager udgangspunkt i denne ekspertmodel med de 20 trin til succes. Se modellen nedenfor.
de 20 trin til succes

Din vej til succes med en abonnements­forretning!

Modellen med de 20 trin til succes med en abonnements­forretning ser således ud:
de 20 trin til succes

De 3 faser

Modellen med de 20 trin til succes er inddelt i 3 faser:

  • I Create-fasen skaber du dit abonnements­koncept, herunder hvordan du tjener penge, hvilke fordele dine medlemmer skal have og hvad medlemskabet skal koste. Det er også i denne fase, du tager stilling til den platform, som du vil drive din forretning fra.
  • I Execute-fasen launcher du din abonnements­forretning og arbejder med, hvordan du kan få og fastholde flest mulige medlemmer samt genvinde flest mulige af dem, du mister.
  • I Profit-fasen har du skabt proof of business og ønsker at skalere din abonnements­forretning, måske også ud over landegrænser, så din forretning bliver langt større. Mersalg til dine medlemmer er også en fokusområde i denne fase.

Fokusområdet “Fastholdelse” har en anden farve i modellen end de andre, fordi fastholdelse af dine medlemmer er det vigtigste, hvis du ønsker at skabe en succesfuld abonnementsforretning. Målet i en abonnementsforretning er at skabe så lange og dybe relationer til dine medlemmer som muligt. Alt hvad du foretager dig, skal understøtte dette mål.

Hvis du ikke lykkes med at fastholde dine medlemmer, får du aldrig en succesfuld abonnementsforretning!

Her kan du se de 10 væsentligste fejl, som vi oplever i abonnementsforretninger – samt hvordan du fikser dem.

Sådan kommer du videre

Hvis du endnu ikke har en abonnementsforretning, kan vi hjælpe dig helt fra idé til launch via vores 1:1 CREATE forløb, som har hjulpet mere end 200 virksomheder godt i gang.

Hvis du allerede har en abonnementsforretning som du ønsker at optimere, videreudvikle og skalere, kan vi hjælpe dig med dette via vores Business Review hvor vi analyserer din forretning og finde de største forbedringsmuligheder, og via vores 1:1 SCALE forløb, hvor vi hjælper dig med hvordan du skal implementere forbedringerne. Mere end 100 virksomheder har løftet deres abo-forretning til next level på den måde.

Kontakt os gerne for 10 min. gratis og uforpligtende 1:1 sparring på din idé eller abonnementsforretning, så vi også kan hjælpe dig med at nå dine ambitiøse mål.

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Vores fordelspartnere

Blog

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: