Få ekspertens hjælp til at udvikle en succesfuld abo-forretning i dette 1:1 forløb!

1:1 SCALE: Optimer din abonnements­forretning, nå dine mål og få større vækst 🚀

Et 1:1 forløb er den mest effektive udviklingsproces der findes, og den proces der giver dig det bedste resultat!

Forløbet er funderet i SignUp Metoden, som er vores 20-trins ekspertmodel, og vi skræddersyer forløbet til netop din forretning og dine mål 🎯

Vi har bla. hjulpet følgende virksomheder via et 1:1 SCALE forløb: Undy, Håndværker.dk, North, Gurubeam, Vildmedpoter, Skatteguiden og Klub Vollmer. 

 

  Fra 25.000 kr. ex moms

  abonnement rådgivning

  Processen og dit udbytte – et overblik

  1:1 SCALE forløb

  Det får du

  Jeg ser nærmere på din forretning, og lytter til dine mål. På baggrund heraf håndplukker jeg de områder, hvor jeg kan se det største optimerings- og vækstpotentiale, ud fra 20-trins modellen ovenfor. Disse områder arbejder vi derefter systematisk med i et skrædersyet 1:1 rådgivnings- og sparringsforløb, der veksler mellem:

  • 1:1 sessions hvor du lærer, hvad du konkret skal gøre for at få succes og nå dine mål
  • Konkrete opgaver du løser i din abonnementsforretning mellem sessionerne
  • Feedback fra mig på dine løsninger, så vi får optimeret og innoveret din forretning optimalt

  På den måde optimerer og videreudvikler vi sammen din abonnementsforretning og bruger tiden effektivt!

  Min erfaring er, at det er en langt mere givende måde at køre udviklingsprocessen på end eksempelvis en workshop.

  At du mellem sessionerne har god tid til at reflektere over og udvikle din forretning, skaber i sidste ende det bedste resultat for dig!

  Når 1:1 forløbet er færdigt har du:

  • Optimeret, skaleret og videreudviklet din abo-forretning, der hvor de største potentialer ligger 
  • Fået opgraderet din viden mht. hvordan du kan skabe en succesfuld abonnementsforretning
  • Dannet et overblik over, hvor du konkret skal tage fat og hvad du præcist skal gøre, for at nå dine mål og komme til next level

  Sådan fungerer det

  1:1 sessionerne kører via Zoom eller Teams. Efter hver session modtager du en opfølgende mail med:

  • Et resumé af sessionen og de ting der er aftalt
  • En optagelse af sessionen, så du kan gense sparringen og alle anbefalingerne

  Forløbet er fleksibelt, så du bestemmer hvor lang tid der skal gå mellem sessionerne. Datoen og tidspunktet for næste session aftales fra gang til gang.

  Dette 1:1 sparrings/ rådgivningsforløb er på mindst 3 sessioner á 50 minutter (pris: 25.000 kr. ex moms), men langt de fleste vælger et fuldt forløb på 6 sessioner til 45.000 kr. ex moms.

  Du kan deltage alene eller sammen med dit team. Vi anbefaler 1-5 deltagere.

  Du kan også få tilbud på et forløb, hvor vi kombinerer et antal 1:1 sessioner med et business review af din forretning. Eller med en udviklings-workshop, som jeg kommer og faciliterer i din virksomhed. Alt sammen 100% skræddersyet til dig og din forretning!

  Vi har hjulpet over 500 virksomheder med at skabe en succesfuld abonnementsforretning, og sikrer at udviklingsprocessen kommer godt i mål.

  Jeg ser frem til også at hjælpe DIG med at få en større, sjovere og mere profitabel forretning ?

  Andreas Dirksen – også kaldet Abonnementskongen

  Er du træt af:

  • At dit medlemstal ikke vokser med den fart, som du ønsker?
  • At dine kunder udmelder sig alt for hurtigt, så du konstant skal finde nye kunder?
  • At din omsætning ikke vokser længere?
  • At du ikke ved, hvor og hvordan du skal tage fat, for at skabe den succes, som du ønsker?
  • At du arbejder alt for meget, i forhold til hvad du tjener?

  Løsningen på disse udfordringer er at få hjælp til at optimere og videreudvikle din abonnementsforretning, så du kan få vækst og succes, og nå dine mål!

  Fordelene ved at få eksperthjælp er blandt andet:

  • At få spottet forbedringsområder og uudnyttede potentialer, som du ikke selv har fået øje på
  • At få 12 års know how og erfaring fra +500 virksomheder mht. at skabe en succesfuld abonnementsforretning
  • At sparring og rådgivning på din abo-forretning lige fra strategisk til konkrete “sådan gør du” anbefalinger

  I vores unikke 1:1 sparrings forløb, optimerer og skalerer vi din abonnementsforretning SAMMEN med dig.

  andreasdirksen

  Andreas Dirksen

  Andreas er cand. oecon og skabte Plusbog, Danmarks på det tidspunkt første store fordelsklub. Efter salget af Plusbog, investerede han i en række startups og foundede SignUp Academy sammen med Mette Fruensgaard. De har pt. hjulpet +500 virksomheder med at skabe en succsfuld abonnementsforretning – en stor del af dem via skræddersyede 1:1 rådgivnings- og sparringsforløb.

  Han kaldes populært for “Abonnementskongen”, og er forfatter til bogen “Sign Up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning”. Bogen blev øjeblikkeligt en bestseller i Danmark, og blev efterfølgende #1 i USA, Australien og UK.

  Andreas er optaget i Kraks Blå Bog, og har modtaget både Børsens Gazellepris og Dansk Erhvervs E-handelspris. Han inspirerer i en lang række sammenhænge med sine foredrag i organisationer og virksomheder og til relevante konferencer.

  Udtalelser

   

  ”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

  Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  ”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

  Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

  Udtalelser

   

  “In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

  Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

  Udtalelser

   

  Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

  Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

  Udtalelser

   

  Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

  Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

  Udtalelser

   

  ”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
  Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
  Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

  Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

  Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

  Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  “En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

  Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

  Udtalelser

   

  “Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

  Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

  Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

  Udtalelser

   

  ”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

  Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

  Samarbejdspartnere

  Blog

  Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: