Dag 49: Annonce-videoer og DONE til en masse hængepartier ✅

annonce-videoer

Tjek til annonce-videoer og en masse andre hængepartier! 

Det er I MORGEN vi launcher vores nye abo-forretning, og vi har nået en masse ting i dag.

Blandt andet at indspille vores små annoncer-videoer til annonceringen af vores nye forretning. Videoerne skal også bruges til introduktion af hver af de foreløbig 6 challenges, som vi har produceret eller har på vej.

Ikke perfekte videoer – men de er ok for nu ?

De små annonce-videoer bliver sandsynligvis taget om på et senere tidspunkt. Der er imidlertid også noget befriende i at optage noget i “første hug” og uden den store forberedelse.

Min største udfordring er, at jeg taler for hurtigt og har en tendens til at sluge nogle af ordene. Der er Mette langt bedre, så det er helt naturligt, at det er hende, der har indspillet alle de øvrige videoer til vores challenges.

Vi nåede ikke at få videoerne undertekstet, men det får vi gjort en af de nærmeste dage. Det er ikke nogen showstopper for at kunne launche.

Hængepartlisten er blevet væsentlig kortere ?

Både Mette og jeg har arbejdet hele dagen på at få alle de sidste ting på plads inklusiv alle de små men vigtige ting:

  • Tjekke at alle links fungerer
  • Sørge for at vi bruger de samme ord hele vejen igennem, så vi f.eks. konsekvent skriver “Live Q&A” og ikke hver anden gang skriver “Live Sessions”
  • Rette stavefejl
  • Oprette spørgsmålene og opgaverne i de personlige arbejdsbøger
  • Sikre at der kan bestilles et diplom når challengen og den tilhørende mission er gennemført
  • Beslutte hvornår i måneden de 2 live Q&A skal være. Vi blev enige om den anden og fjerde onsdag i måneden
  • Sikre at nyhedsbrevene til hhv. alle vores medlemmer og alle vores nyhedsbrevsmodtagere er klar til udsendelse, med info om den nye klub

Der er altid MANGE flere små opgaver, end man regner med lige før launch – eller også er det bare os, der er tidsoptimister ?

Et bump på vejen ?

Der kom også nogle udfordringer i dag ift. vores bestillingsproces. Vi havde regnet med, at kunderne via radioknapper på hjemmesiden kunne vælge:

  • Om de ville købe en enkelt challenge til 975 kr.
  • Eller købe et medlemskab fra 240 kr./måned og få fri adgang til challengen

Når den ønskede radioknap er markeret, trykkes på “bestil” knappen, og den valgte betalingsløsning vises på siden hvor navn og adresse mv. skal tastes. Det er en elegant løsning som f.eks. Saxo bruger til køb af bøger med eller uden medlemskab. Den er bla. smart fordi det muliggør, at den købsmulighed man helst vil have kunden til at vælge, allerede er valgt som default.

Denne løsning ville imidlertid kræve noget kodning i WordPress, som vi ikke selv kan gøre. Derfor fandt vi en anden løsning, hvor kunden via tryk på en af to bestilllingsknapper vælger hvordan han/hun vil betale, i stedet for at bruge radioknapperne. 

Det er ikke så elegangt en løsning, men kunden er ikke i tvivl om, hvilke to valgmuligheder der er, og det er det vigtigste. 

Launch i morgen aften ?

Der er stadig en del små-opgaver som vi skal løse i morgen, som er dag nummer 50 i vores 50-dages challenge!

Derfor har vi besluttet, at vi først launcher i morgen aften. På den måde får vi en hel dag mere til at komme helt i mål – og det er fedt.

Så vi knokler videre i morgen, og glæder os til at launche i morgen aften ??

Hav en fantastisk dag ?

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 2-4 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

9. maj 2022

Måske dette også kunne interessere dig…