Dag 41: Optagelsen af Challenges i vores streamingstudie ?

streamingstudie

Så er vi i gang i vores private streamingstudie! 

Jubii – efter 41 dages arbejde med at udvikle vores abonnementsforretning, har vi nu filmet den første MasterClass undervisning i vores streamingstudie ??

Der var lidt opstarts-udfordringer med, hvilke ledninger der skulle hvor hen. Vi er endnu ikke blevet nogle “hajer” til at bruge et streamingstudie, men først da det hele blev sat rigtigt sammen, kørte det på skinner.

Vores 7 ønsker til et streamingstudie ?

Vi bliver ofte spurgt om, hvordan vi har fået et streamingstudie? Vi valgte den simple og – synes vi – bedste løsning!

Vi har INGEN forstand på udstyr og teknik, så det ville være noget nær en uoverskuelig og umulig opgave for os, selv at skulle finde det rette udstyr og sætte den bedste løsning sammen. Derfor tog vi simpelt hen fat i en professionel nørd – sådan kalder han sig selv – nemlig Thomas Fechtenburg fra Fechtenburg Visuals.

Vores 7 ønsker til et streamingstudie var:

  • At lyd, lys og billede skal være helt i top. Derfor har vi fra starten investeret det der skal til i udstyr. Samt malet bagvæggen i “vores” mørkeblå SignUp Academy farve ? Det tog lidt tid i malerforretnigen af finde den helt rigtige “kongeblå” farve, men det lykkedes ?
  • At studiet blot skal fylde 2-3 m2 – samt kunne placeres på mit kontor, på en måde så det ikke er “i vejen”, når det ikke bliver brugt. Derfor er lyset placeret i loftet, og det tunge forhæng kører på en skinne i loftet, og kan trækkes til side, når det ikke bruges.
  • At det skal fungerer godt med både én og to personer “in action”, da Mette og jeg både bruger studiet hver for sig og sammen.
  • At det skal være super simpelt at bruge. Ingen af os har tid eller interesse i at bruge en masse tid på teknik, og vi er ikke gode til at huske, hvordan tekniske ting fungerer. Derfor kan hele anlægget og lyset tændes ved hjælp af blot 2 knapper – det er super fedt! ?
  • At vi kan optage alle undervisnings-sessions på en ekstern harddisk, så vi efterfølgende nemt kan redigere videoerne på vores Mac computere.

Også mulighed for skalering og praktik ?

  • At det kan udbygges efter behov – dvs. at grundelementerne er nemme at udvide med mere udstyr. Vi ved, at vi med tiden får lyst til at investere i mere udstyr og mere avancerede og fancy løsninger. Når det sker, ønsker vi ikke at skulle udskifte en masse udstyr – det ville virkelig være ærgerligt – men i stedet at kunne tilføje mere udstyr til vores eksisterende streamingudstyr.
  • At der følger “undervisning” med, så vi får oplæring i, hvordan vi kommer i gang. Med i “pakken” var således noget “on location” praktik og test af det hele, så vi er sikre på, at det er indstillet og fungerer optimalt.

Alle tingene kan vi i dag sige “tjek” til – alle vores ønsker blev opfyldt.

Faktisk er studiet også mobilt, men det har vi endnu ikke haft brug for. Og vi er heller ikke kommet til “next level” endnu med at udvide vores streamingstudie med flere kameraer og videoeffekter mv. Men når det sker, ved vi, at det kan lade sig gøre, og det er fedt ?

Hvorfor et streamingstudie? ?‍♀️

Vi har gennem 3 år dagligt brugt vores MacBook Pro computere og Zoom / Teams til at køre webinarer, 1:1 sessions, møder osv. Vi kunne godt have fortsat med dette, men vi følte ikke, at kvaliteten var høj nok, ift. vores ambitioner med den nye Challenge forretning.

Det vi producerer skal jo:

  • Opfattes som værende af tårnhøj kvalitet
  • Kunne “holde” mindst 3 år frem i tiden
  • Også kunne oversættes og sælges i andre lande

Alle tre punkter krævede et mere professionelt setup, end det vi kørte med. Så vi tog springet, og fik den rigtige og meget skalerbare studieløsning, og det er vi glade for ?

Måske har DU også et ønske / behov ift. at få et mere professionelt streamingstudie? I givet fald skal du vide, at med den rette hjælp, er det ikke så svært at komme i gang. Selv hvis du er “teknik-lam” ligesom os ?

Hav en fantastisk dag ?

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 5-6 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

2. maj 2022

Måske dette også kunne interessere dig…