Dag 50: HURRA – launch af vores nye abonnementsforretning ???

launch-abonnementsforretning

Launch af vores nye abonnementsforretning!

Er det muligt at skabe en abonnementsforretning på blot 50 dage – fra idé til launch?

Det var spørgsmålet som vi ville besvare, via denne 50 dages challenge til os selv, og svaret er JA! Det ER muligt! Her på dag 50 har vi netop åbnet dørene til vores nye challenge-forretning og vores nye SignUp Club. Faktisk er det jo TO nye forretninger, vi har skabt på de 50 dage!

Det er MEGA fedt ??

Se vores nye forretninger ?

Du kan se vores nye forretning med challenges HER ⬅️

Og vores nye SignUp Club kan du se HER ⬅️

Som du måske husker at vi skrev, bestod introtilbuddet i, at man her i maj får adgang til TO challenges, når man indmelder sig. Altså får challenges til en værdi af 2x 975 = 1.950 kr. ved at betale 450 kr. (eller 240 kr. hvis man betaler for et år af gangen).

Det introtilbud er vi sikre på vil generere mange salg og medlemskaber allerede her i maj måned, så vi kan få en flyvende start ?

Som noget ekstra, har vi indlagt et “order bump” ved købet af en challenge uden medlemskab, så man får en ekstra chance for også at få et medlemskab med i købet. Prøv at se, hvordan det fungerer. Det er en smart feature som Simplero har introduceret for nylig, og det bliver spændende at se, hvor mange der benytter sig af dette tillægstilbud.

Var det indsatsen værd? ?‍♂️

I går kom vi først i seng over midnat, og der er gennem de 50 dage blevet brugt en hel del timer på at komme fra ide til launch.

Vel at mærke timer som vi har brugt ved siden af vores eksisterende forretning. Akkurat ligesom mange andre gør, der ønsker at styrke deres forretning ved at udvide med abonnements-salg.

Har det så været det hele værd? JA! ?

? Vi står nu med en forretning, der er super skalerbar og kun kræver få timer om måneden at drive – også ved et medlemstal på flere tusinde.

? Forretningen har et stort indtægtspotentiale i Danmark, og kan relativ nemt oversættes til andre sprog.

? Når der er kommet volumen på medlemstallet, kan vi skabe et ikke ubetydeligt mersalg til medlemmerne.

Tak for opbakningen ❤️

Samtidig håber vi, at vi med denne transparente udviklingsproces som alle har kunnet følge med i, har inspireret flere til at skabe en abonnementsforretning / medlemsklub.

Der er RIGTIG mange der har fulgt os, enten via den mailingliste vi oprettede, via hastagget #abonnementpå50dage, eller via de opslag vi løbende har lagt op på LinkedIn og facebook.

Vi har også fået en masse tilkendegivelser af, at det er super fedt, det vi har gang i. Tusind TAK for opbakningen undervejs, det har været dejligt at opleve ?

Måske har der manglet noget “drama” undervejs, så det er blevet lidt for fagligt, og lidt småkedeligt. Men udviklingsprocessen er egentlig forløbet ret smooth, og vi har ikke ønsket at “opfinde” noget drama, blot for at få flere følgere.

Processen har været det sandfærdige billede af, hvordan vi har skabt en sprit ny abonnementsforretning fra idé til launch på en ret kort periode.

Bliver det en succesfuld abonnementsforretning? ?

Vi forventer helt klart, at få succes med den nye forretning. Hvis ikke, så havde vi ikke investeret så mange ressourcer i at skabe forreningen.

Men det er nu, vi skal bevise, at vi ikke bare kan udvikle og launche en abo-forretning, men også få stor volumen på medlemstallet, så forretningen bliver en succes.

Derfor kan du de kommende uger fortsat følge os her på #abonnementpå50dage bloggen, når vi fortæller om, hvordan det så går med den nye forretning?

Vi poster nok ikke så ofte som i disse intense 50 dage, men en gang om ugen bliver det nok til.

Udvikling er spændende, men personligt synes jeg, at vi nu er kommet til den aller mest spændende fase: At få markedsføringen og salget op i omdrejninger, og skabe den store medlems-vækst ?, der gør forretningen meget succesfuld.

Markedsføringen starter i morgen, og vi glæder os til, at det begynder at tikke ind med ordrer og medlems-indmeldelser. Det der “ding” fra computeren hver gang der kommer et salg mere, bliver man aldrig træt af at høre på, vel? ?

Nu er det tid til fejring ?

I dag lukker vi ned for computeren her 2 timer før midnat, og tager et godt og – synes vi selv – velfortjent glas vin ?

Champagnen gemmer vi, til hele SignUp teamet kan være med til at fejre, at vi sammen klarede denne 50-dages challenge ??

Da vi startede ud, var vi ikke sikre på, at vi nåede det inden for de 50 dage, så det er stor lettelse at WE DID IT

Hav en fantastisk dag ?

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 2-4 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

10. maj 2022

Måske dette også kunne interessere dig…