SignUp Club

Få hver måned fri adgang til en ny challenge,
der hjælper dig med at skabe en succesfuld abonnementsforretning!

Se alle vores challenges her

INTROTILBUD:

Bliv medlem inden 1. juni og få TO challenges (værdi 1.950 kr!)

Som medlem af SignUp Club får du alt dette

VIDEN

Hver måned får du som medlem fri adgang til en ny challenge, der via små video-lessons giver dig viden om, hvordan du optimerer, udvikler og skalerer din forretning.

Du får også en video om SignUp Metoden, der er de 20 trin til at få succes med din forretning.

mission

Alle challenges har en 30-dages mission, hvor du udfordres til at handle på den viden du får, så du skaber en større og stærkere forretning.

Du bestemmer selv, om du vil acceptere missionen, og hvornår den skal starte.

live q&a

Hver måned får du adgang til 2 Live Q&A om Månedens Challenge, hvor du kan stille spørgsmål til os.
Du får også et resumé med de væsentligste spørgsmål og svar.

På den måde går du ikke i stå i din udviklingsproces, men kan bruge din tid effektivt.

arbejdsbog

Alle challenges giver dig også adgang til din egen personlige arbejdsbog med spørgsmål og opgaver.

Arbejdsbogen hjælper dig med at tage action og forbedre din forretning.

store besparelser

Hver eneste måned får du som medlem fri adgang til en ny challenge til en værdi af 975 kr!

Desuden får du 30% rabat ved køb af tidligere challenges samt vores poulære StartUp Challenge.

diplom

Når du har set eller lyttet til videoerne og gennemført missionen, får du et flot diplom.

Og kan klappe dig selv på skuldrene og fejre dine succeser 🥂🍾

Andreas Dirksen &
Mette Fruensgaard

Skaberne af SignUp Club er Andreas Dirksen og Mette Fruensgaard.

Efter at have arbejdet sammen i Plusbog etablerede parret SignUp Academy sammen i 2019. Fordi de selv er gået hele vejen, kender de til alle de forhindringer, man møder på sin vej i en abonnementsforretning.

Mette er jurist og leder med mangeårig erfaring med strategisk ledelse og kommunikation fra både store organisationer og startups. Hun er desuden certificeret i Emotionelle Kundetyper® og er bestyrelsesformand i Institut for Kundetyper. Herudover deltager hun i flere advisoryboards, er mentor og skønlitterær forfatter.

Andreas er founder af Danmarks første, store fordelsklub, Plusbog og har gennem mere end 10 år hjulpet mere end 200 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger. Samtidig er han forfatter til bogen “Sign Up – sådan skaber du en succcesfuld abonnementsforretning”, som øjeblikkeligt blev en bestseller i Danmark, og #1 international bestseller i USA, Australien og UK.

Få adgang til SignUp Club NU!

Og tag din forretning til next level!

BETAL ÅRLIGT

240
DKK PR MÅNED + MOMS
<<MEST VÆRDI FOR PENGENE>>

Betal DKK 2880,- + moms med det samme og spar næsten 50% i forhold til et månedsmedlemskab.

INGEN BINDING

BETAL MÅNEDLIGT

450
DKK PR MÅNED + MOMS
INGEN BINDING

Vi har hjulpet +500 virksomheder, blandt andet:

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. 😉  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Hvordan får jeg flere medlemmer i min abonnementsforretning / medlemsklub?

Noget af det vigtigste hvis du driver en abonnementsforretning eller en medlemsklub er at få flere medlemmer NU. Hvis du ikke har en vis medlemsvolumen, er det svært at skabe en rigtig god forretning. Flere medlemmer er nøglen til at få en større automatisk indtjening og dermed en større og stærkere forretning. Mange ved desværre ikke, hvordan de skal gøre, så de får medlemsvækst her og nu. Der findes imidlertid nogle metoder til at skabe urgency i dit salg og marketing, så du får flere medlemmer NU.

Hvordan skaber jeg urgency i mit marketing?

Urgency er vigtigt at arbejde med, hvis du vil have flere medlemmer i din klub. Er det uden betydning for dine potentielle medlemmer, om de indmelder sig nu eller om f.eks. et år? Hvis det er tilfældet, så får du sandsynligvis ikke ret mange flere medlemmer ind nu, og det er ærgerligt. For med indbygget urgency i din markedsføring, kan du skabe en meget hurtigere og større vækst i din abonnementsforretning.

Urgency der giver dig flere medlemmer NU - sådan gør du

I denne challenge fra SignUp Academy lærer du, hvordan du skal arbejde med urgency på en måde, så du får mange flere medlemmer NU. Det gælder både hvis din medlemsklub er helt ny, og hvis du allerede har gang i en abonnementsforretning. Du lærer også om de forskellige typer af urgency, og hvordan du systematisk kan teste hvordan du får max effekt af dit salg og marketing. Ikke kun i en periode, men året igennem - du vil jo gerne have flere medlemmer hele tiden, ikke?

Skab medlemsvækst hele året i din medlemsklub

Ved at følge denne challenge om hvordan du får flere medlemmer NU og gennemføre 30-dages missionen, vil du med stor sandsynlighed øge medlemstallet i din medlemsklub. Da dine medlemsindtægter formodentlig udgør en stor del af din forretning, er det super vigtigt, at du kender metoderne til at få flere medlemmer og dermed en succesfuld forretning.

Når du først har lært, hvordan du får flere til at indemelde sig NU, vil du fremadrettet også kunne bruge den viden i andre dele af din forretning. Skabelse af urgency i salg og marketing er nemlig en viden som kan bruges i alle typer medlemsklubber og abonnementsforretninger.

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstændig kvinde iværksætter

Seneste blogindlæg