SignUp Growth

FÅ EN KORT RUNDVISNING I SIGNUP GROWTH OG SE HVAD DU FÅR ADGANG TIL 🌟

Ønsker DU en succesfuld forretning med løbende indtjening og loyale medlemmer? 📈

Ligesom os?

Vi startede SignUp Growth, for at give ambitiøse iværksættere en god start på en abonnements forretning fuld af betalende medlemmer, så du:

  • IKKE længere skal starte fra nul hver måned med at skabe salg
  • Kan opbygge stærke og lange relationer til dine medlemmer
  • Kan tage din business til next level 🚀

SignUp Growth er en del af SignUp Academy, hvor vi har hjulpet over 500 virksomheder med at skabe en succesfuld abonnementsforretning / medlemsklub. Vi kan også hjælpe dig! 😊

Med SignUp Growth får du fri adgang til 3 værdifulde fordele:

VIDEN

Med videoer, opgaver og arbejdsbøger fortæller vi dig præcis, hvad du skal gøre i vores on demand online kurser. Nye kurser hver måned.

Vores populære StartUp Challenge forløb er fx den helt rigtige start på DIN medlemsklub.

REDSKABER

Du får også adgang til en stadigt voksende værktøjskasse med relevante redskaber.

Her er tjeklister, skabeloner og best practices, og der kommer hele tiden nye til 🛠

INSPIRATION

Få inspiration fra artikler, podcasts og webinarer om præcis det emne, du har brug for at vide mere om.

Hver uge går vi live med et nyt tema, og du kan få sparring den første mandag hver måned.

Få adgang til SignUp Growth NU!

Og tag din forretning til next level!

BETAL ÅRLIGT

240
DKK PR MÅNED + MOMS
<<MEST VÆRDI FOR PENGENE>>

Betal DKK 2880,- + moms med det samme og spar næsten 50% i forhold til et månedsmedlemskab.

INGEN BINDING

BETAL MÅNEDLIGT

450
DKK PR MÅNED + MOMS
INGEN BINDING

Det får du

Hos os kan du finde relevant, specifik og nødvendig viden for, hvordan du skaber, udvikler, optimerer og vedligeholder din medlemsklub eller abo-business.

Du får adgang til en intelligent læringsplatform, der hjælper dig med at skabe løbende værdi ved hjælp af:

VIDEN i form af relevante online kurser om alt fra prissætning og markedsføring til, hvordan du skaber stærke relationer. Nyt kursus hver måned. I alle vores artikler, webinarer og podcasts finder du nemt den viden, du har brug for.

VÆRKTØJ så du kan eksekvere. Du får en TOOLBOX med konkrete redskaber, der hjælper dig i mål, fx. guides, to do-lister, tjeklister, skabeloner, strategier og handlingsplaner.

INSPIRATION til at udvikle din abonnementsforretning på vores ugentlige lives – hver onsdag kl. 8.00 – og på Show Up Sparring hver måned.

Vi er din livline, og med Onsdagslive og Show Up Sparring kan du altid få svar på dine spørgsmål.

Sådan fungerer det

Når du har meldt dig ind, får du straks adgang til alt på platformen. Du får en velkomstmail, der leder dig på vej, og en video, der viser dig rundt på platformen.

Du kan straks gå i gang med at tilegne dig den viden, du har brug for. Du vælger selv hvornår og i hvilket tempo.

Hvis du ikke er i gang med din medlemsklub eller abonnementsforretning endnu, bør du starte med 6 Ugers StartUp Challenge. I løbet af 6 uger vil vi guide dig igennem de vigtigste ting, du skal gøre og overveje, når du er i gang med at skabe DIN medlemsklub. StartUp Challenge er det eneste af vores kurser, der løber over flere uger.

Vil du gerne i gang med at vækste og skalere din abo-business, kan finde det online kursus, du helst vil i gang med. Se en oversigt over vores kurser.

Du er velkommen til at deltage på vores Onsdagslives og vores Show Up Sparring fra dag 1.

 

 

Mette Fruensgaard

& Andreas Dirksen

Vi hedder Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen, og skabte SignUp Club som en del af SignUp Academy i 2019. Fordi vi selv er gået hele vejen fra 0 til en 100 mio. kroner business, så kender vi vejen frem mod at få en succesfuld abonnementsforretning 🚀

I slutningen af 2022 skiftede SignUp Club navn til SignUp Growth. Growth illustrerer, hvad det er vi ønsker, at DU får ud af at være medlem.

Mette har mangeårig erfaring med strategisk ledelse og kommunikation fra både store organisationer og startups som jurist, leder og bestyrelsesformand. Hun er desuden certificeret i Emotionelle Kundetyper®, er mentor for unge iværksættere og forfatter.

Andreas er founder og hjernen bag Danmarks første, store fordelsklub, Plusbog. Samtidig er han forfatter til bogen “Sign Up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning”, som øjeblikkeligt blev en bestseller i Danmark, og #1 international bestseller i USA, Australien og UK.

Gennem mere end 5 år har vi hjulpet 500+ virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

Og vi kan også hjælpe DIG med at få nå dine mål og få succes 🏆😊

Der findes ikke noget bedre tidspunkt end NU, til at komme i gang med din abonnementsforretning!

Jo før du kommer igang med at konvertere dine kunder til at blive betalende medlemmer og få en “krog” I dem, så de bliver hos dig “for ever”, jo stærkere en forretning får du.

Når først du har skabt en stærk relation til dine medlemmer, og de har oplevet den løbende værdi du giver dem, så er du godt på vej til at få en fantastisk forretning!

Og det har aldrig været nemmere at komme i gang, i dag er teknikken hverken svær eller dyr.

Så kom i gang NU med at skabe den forretning, som du drømmer om at få! 😊

Vi har hjulpet +500 virksomheder, blandt andet:

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS 📈🔥 – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess 🙌

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. 😉  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstændig kvinde iværksætter

Seneste blogindlæg

 

Sådan sælger du din viden i en medlemsklub

Vi taler med rigtig mange, som gerne vil sælge deres viden i en medlemsklub, men som ikke ved, hvordan de skal gribe det an.  Hvis du har det sådan, er du bestemt ikke den eneste. Mange har udelukkende deres viden i hovedet, og de har svært ved at forestille sig, at...