Dag 20-22: Design og processer i vores nye abo-forretning! ⚙️

abo-forretning

Vores nye abo-forretning begynder at tage form!

Vi er nu næsten halvvejs i vores 50-dages challenge, og i de seneste tre dage har vi arbejdet med at hav af ting, for at få vores nye abo-forretning i luften til tiden:

Nyt design ?

Vi ønsker at bevare en klar rød tråd i vores design. Samtidig skal den nye abonnementsforretning visuelt skille sig ud fra vores øvrige ydelser. Det har vores grafiker gjort ved:

 • At introducere en helt ny farve til vores farvekodemanual: VINRØD! Vi synes selv, at den nye farve fungerer super godt samme med vores eksisterende farver.
 • At gøre så headeren med Mette og undertegnede går fra kant til kant og gerne må fylde noget i højden.

Billedet til dette blogindlæg er faktisk et sneakpeak af vores nye design, så du kan se, hvad vi arbejder med. Se dog bort fra navnet “SignUp Club”, for det er kun en arbejdstitel. Vi er ikke færdige med designet endnu, men det begynder at tage form.

To design-skabeloner ??

Grundlæggende skal vi have udviklet to WordPress-skabeloner til vores abo-forretning:

 • En til forsiden af vores nye abo-forretning
 • Og en til de enkelte undersider, hvor hver enkelt challenge beskrives nærmere.

En af de vigtigste ting er at få gjort det super nemt for kunden at forstå, at hver enkelt challenge kan købes på to måder:

 • Enten som et enkeltkøb uden medlemskab
 • Eller til en meget billigere medlemspris inklusiv den første måneds medlemskab.

Der er flere forskellige måder at gøre dette, men vi præsenterer de to priser på samme måde som Saxo gør.

Det er en enkelt og let forståelig måde, hvor man ikke er tvivl om, hvorvidt der følger et medlemskab med i købet. Samtidig er det nemt at forstå fordelene ved at købe challengen til medlemspris. Det er vigtigt, fordi selv om vores kunder får valget mellem at købe med eller uden medlemskab, vil vi gerne maksimere vores medlemstal.

Hvordan skal ydelsen leveres? ?

Udover designet, har vi også arbejdet med de enkelte del-elementer af hver challenge, blandt andet på vores powermandag. Vi er nødt til at få defineret helt præcist, hvad kunden skal have i vores abo-forretning, og hvordan vi leverer det.

? Eksempelvis har vi udarbejdet en mini-drejebog for, hvordan vores MasterClass videoer skal produceres mht. indhold, længde og pauser. Vi har også besluttet, at Mette bliver primus motor på at producere disse videoer.

? Et andet vigtigt element er den mission, som man få med hver challenge. En mission, der udfordrer dig til at arbejde med og markant forbedre din forretning på et specifikt område. Vi har fundet ud af, hvordan hver kunde kan acceptere missionen og indtaste sit udgangspunkt. Samt hvordan vi undervejs på missionen motiverer og inspirerer ham/hende og til sidst får registreret en slutstatus. På den måde kan de enkelte deltagere se meget nøjagtigt, hvordan de har klaret missionen i forhold til de andre deltagere: Ligger man f.eks i top-10 eller i nederste halvdel?

? Et tredje vigtigt element er vores live-Q&A hver 2. uge, som man kan deltage i og få svar på sine spørgsmål. De kommer kun til at dreje sig om den aktuelle måneds challenge. Men fra hver Q&A bliver forfattet et resumé, således at dem der køber tidligere challenges også får den værdifulde viden, selv om det er for sent at deltage live.

? Arbejdsbogen og diplomerne har vi nu også fået styr på, og fundet en god løsning på at kunne levere.

Når det drejer sig om online formidling af viden, er Simplero en virkelig stærk abonnementsplatform. Det kommer os også virkelig til gode, at vi har 4 års erfaring med at arbejde i Simplero. Hvis ikke du har lignende erfaring med dette, vil vi anbefale dig at få hjælp til at sætte Simplero op fra start. Det tager få timer for en erfaren Simplero-mand m/k, men kan spare dig for en masse tid, både på den korte og lange bane.

De kedelige men super vigtige processer ⚙️

Vi er nu også i gang med at skitsere og arbejde med processerne. Det lyder enormt kedeligt, men det er noget af det vigtigste at få fuldstændig styr på, for at skabe en succesfuld abo-forretning! For eksempel har vi arbejdet med:

 • Hvad skal der ske, når man trykker på de forskellige challenges?
 • Hvad skal der ske, når et medlem indmelder sig? Eller udmelder sig? ?‍♀️
 • Hvad skal man kunne i medlemsuniverset?
 • Hvilke mailflows skal vi have kørende? ? ➡️? ➡️? ➡️ ?
 • Hvornår skal mailflowene igangsættes – og stoppes – og hvad skal der stå i det enkelte mails?

Der er enormt mange ting, vi skal tage stilling til og udvikle løsninger på, selv om det er en relativ simpel forretning, vi launcher. Derfor går vi efter at få styr på alt det kritisk vigtige, for at kunne launche og give medlemmerne en god købs- og brugsoplevelse. Når alt det fundamentale er på plads, begynder vi at tilføje nogle af vores “nice to have” ønsker.

Hav en fantastisk dag og en god påske ???

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 5-6 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

13. april 2022

Måske dette også kunne interessere dig…