Dag 19: En abonnement rejse “live” og fra det virkelige liv ?

abonnement rejse

En abonnement rejse fra det virkelige liv

Denne abonnement rejse er noget der sker LIGE NU, og DU kan følge med hele vejen. Virkeligheden er nemlig:

Ikke TV-køkkenet ?

? At det IKKE er ligesom i TV-køkkenet, hvor det meste er forberedt på forhånd. Hvis det var tilfældet, ville vi ikke have så travlt, som vi har netop nu.

Setup’et er: Fra abonnements-idé til launch på blot 50 dage, så alle kan følge med, og det koncept er vi fuldstændig tro mod. Det betyder også, at det er en risiko for, at vi ikke når det på de 50 dage. At vi fejler ift. at nå vores målsætning. Det har vi det ok med, for det er jo sådan, det er i det virkelige liv, når man udvikler en ny forretning: Ting tager længere tid end planlagt. Udforudsete ting dukker op. Barrierer viser sig at være højere end forventet. Og så videre.

Ingen fraklip ?

? At det IKKE er noget vi kan tage om 50 gange, indtil udviklingsrejsen sidder lige i skabet. Vores abonnements rejse sker LIGE NU, dvs. at mens jeg skriver dette, er jeg bevidst om, at vi kun har 31 dage tilbage, inden vi skal launche vores nye abonnementsforretning. Og at vi har EN MILLION ting, som vi ikke har styr på endnu, eller som endnu ikke er kommet fra tegenbrættet og ud i virkeligheden.

Sådan er det at lave “live tv”, og det er i virkeligheden det, som vi er i gang med. Et spændende eksperiment, hvor vi kan nå målet eller ramme ved siden af, Men hvor vi lærer enormt meget undervejs, og hvor DU forhåbentlig også bliver inspireret og lærer noget undervejs.

Ikke flere ressourcer ??‍???‍??‍♀️

? At vi IKKE investerer en masse ekstra penge eller ressourcer i denne abonnement rejse, blot fordi vi har en masse tilskuere med på vejen. Vi udvikler abonnementsforretningen via de steps og med den tilgang, som vi normalt ville gøre, blot med den forskel, at vi har givet os selv en meget kort og ambitiøs deadline!

Samtidig med at vi har en ongoing forretning vi skal passe med masser af 1:1 sparringsforløb, virksomheds-workshops, foredrag, kurser, webinarer osv. For det er vores virkelighed, at vi ikke kan dedikere al vores tid på at udvikle noget nyt. Det er tid, som vi investerer i en periode investerer oveni alle de opgaver, vi i forvejen varetager. Det er nemlig også den virkelighed, som de fleste virksomheder oplever: Driften først, derefter udvikling.

“Live” abonnement inspiration til dig ?

I skrivende stund er der nu mere end 100, der hver dag følger vores abonnement rejse, og det er vi meget glade for. Vi håber med #abonnementpå50dage at kunne inspirere flere tusinde mht., hvordan man udvikler og launcher en abonnements-forretning.

Både dig der følger os “live”, mens vi er i gang med denne challenge. Og dig der først “opdager” denne abonnement rejse efter den er afsluttet, og som “catcher” op på vores blog indlæg eller opslag på LinkedIn eller facebook.

I morgen har vi vores Powermandag; der får vi fulgt op på status på de mange opgaver og koordinerer indsatsen de kommende uger frem. Vi ved, at vi har super travlt, men vi går benhårdt efter at lykkes med at launche indenfor de 50 dage.

Hav en fantastisk dag  ??

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 5-6 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

10. april 2022

Måske dette også kunne interessere dig…