Dag 16: Networking og abonnements sparring ?

abonnements sparring

En dag med abonnements sparring

Peter og jeg tog i dag turen til Sjælland, nærmere bestemt Dragsholm Slot. Formålet var at deltage i en netværksgruppe og give hinanden abonnements sparring.

Det var en super god dag, og det var værdifuldt og inspirerende at få feedback på vores nye koncept fra nogle personer, der er i vores målgruppe. Dybest set er de potentielle medlemmer i vores nye abonnementsforretning, og det er vigtigt, at vi lytter til deres feedback og idéer.

Abonnement giver god mening ?

Alle deltagerne i dagens netværksgruppe lever af at sælge deres viden ligesom vi gør, og alle vi mødte overvejer at skabe en abonnementsforretning eller er allerede i gang. Det giver god mening, af flere årsager:

 • LOYALITET: En abonnementsforretning der er skruet rigtigt sammen giver løbende værdi til medlemmerne, og hjælper medlemmerne til at få værdi af deres medlemskab. Over tid kan derved opbygges en dyb og lang relation til medlemmerne, og dermed en super stærk forretning ?
 • ROBUSTHED: En abonnementsforretning med en løbende automatisk indtægt er mere robust end en traditionel transaktionsforretning, hvor man bare sælger sine produkter/ ydelser, og hver måned skal starte fra nul med at generere indtægter. Det mærkede fx mange konsulenter og foredragsholdere på den hårde måde, da pandemien ramte og nysalget stoppede. Fra den ene dag til den anden havde de ikke længere en indtægt ?
 • SKALERBARHED; Hvis man lever af at sælge sin viden og hælper én virksomhed eller én person af gangen, har man ikke en særlig skalerbar forretning. Når man løber tør for tid, kan forretningen ikke blive større, med mindre der ansættes og oplæres flere mennesker med de nødvendige kompetencer. I en abonnementsforretning kan med fordel indbygges gør-det-selv ydelser og 1:mange ydelser, der ikke kræver mere manpower, når flere personer eller virksomheder skal hjælpes ??
 • DATA: Når kunderne løbende bruger ens ydelser – i stedet for blot at købe dem en enkelt gang – kan registreres en mængde værdifuld data om kundernes adfærd og præferencer. Fx hvilke ydelser der bruges mest, hvornår de bruges, hvem der bruger dem osv. Den data-viden kan bruges til at skabe endnu mere værdi for medlemmerne, så de bliver endnu mere tilfredse med deres medlemskab ✳️✳️✳️✳️✳️
 • EXIT: Den dag man gerne vil stoppe og lukke sin vidensforretning, er en medlemsklub et aktiv, der kan sælges. Især selvfølgelig hvis der er gode medlemsindtægter og loyaliteten er stor  På den måde kan medlemsklubben blive en investering, der både giver et afkast her og nu, og ved et eventuelt senere exit ?

Gode inputs til os ?

Vi fik god abonnements sparring, feedback og gode idéer med hjem ift. vores nye abonnementsforretning, blandt andet:

 • God idé at vi ikke kun sælger viden, men også MOTIVERER deltagerne og hjælper dem med HVORDAN de konkret skal konvertere denne viden til resultater i deres business.
 • Det vi tilbyder er meget mere værdiskabende end fx et GoLeaen abonnement.
 • Kan man ikke bede deltagerne taste info vedr. deres situation inden missionen starter?
 • Og indtaste hvor langt de kom i missionen, så deres fremskridt bliver synlige for dem selv, og et gennemsnit af alles performance kan vises?
 • De indtastede data kan måske bruges til at kåre en vinder af hver mission?
 • Skal det ikke fejres, når missionen i en challenge nås? ?
 • Hvad med en luksusudgave af medlemskabet, hvor der fx medfølger et fedt netværksmøde om året i Spanien?

Tusind TAK, Lars, Henrik, Jon, Thomas og Brian ?  Vi er mega glade for hvert eneste input, og vil overveje om/hvordan idéerne kan bruges til at gøre vores nye forretning endnu bedre. Abonnements sparring er guld værd!

Grafikken til vores webside blev der også arbejdet intensivt på i dag – mere om det i et af de næste blogindlæg. Nu er harddisken fyldt op for i dag! Hav en god dag ?

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 5-6 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

7. april 2022

Måske dette også kunne interessere dig…