Dag 27: Brugermåling og valg af abonnements introtilbud ?

abonnements-introtilbud

Så er vores abonnements introtilbud på plads!

Vi har de seneste par dage kørt en quick poll på LinkedIn, hvor vi har spurgt vores abonnements interesserede følgere, hvilken challenge de finder MEST interessant? Formålet er at finde ud af, hvad vores abonnements introtilbud skal være?

Meningsmåling på LinkedIn ✅

Vi udvalgte på forhånd fire challenges at vælge mellem, som vi ved alle skaber STOR værdi for vores kunder at gennemføre.

De fire challenges er:

? Pris: Sæt den RIGTIGE pris ??
? Urgency: Få indmeldelser NU ?
? Mersalg: Sælg meget MERE ?
? Churn: Minimer UDMELDELSER ❌
 
Meningsmålingen fik på de to første dage mere end 10.000 visninger og et godt stykke over 100 stemmer. Det er selvfølgelig ikke en volumen der gør målingen fuldstændig valid, men den giver os et godt fingerpeg om, hvilken challenge der opfattes som den der giver den største værdi.
 

Vinderen er….

Det blev challengen vedr. prissætning, der fik de fleste stemmer – i skrivende stund hele 37% af alle stemmer. Det er ikke overraskende, da vi ved, at det at finde den pris, der giver den bedste forretning, er noget af det sværeste i en abonnementsforretning. Uanset om man ikke er i gang endnu, eller om man allerede er i gang!

Derfor har vi besluttet, at den første challenge skal hjælpe vores kunder og medlemmer med, hvordan de sætter den rigtige pris. Det har vi en masse knowhow og erfaring om, som kan komme rigtig mange til gode.

Og vores abonnements introtilbud er….

Challengen om prissætning kan:

  • Enten købes uden medlemskab til 975 kr. ex moms
  • Eller fås som en del af  et SignUp Academy medlemskab til 450 kr./måned – eller 240 kr./måned ved køb af et årsmedlemskab.

MEN for at gøre det ekstra attraktivt at indmelde sig, har vi også besluttet følgende:

Alle der indmelder sig indenfor den første måned får TO challenges den første måned!

What, det er da for vildt – hvorfor det, tænker du måske? ?‍♀️

Det er der to årsager til:

  • Dels ønsker vi at gøre det MEGET mere attraktivt at indmelde sig, frem for blot at købe en enkelt challenge. Altså at få den medlems-adfærd som vi primært ønsker, nemlig at sælge medlemskaber.
  • Dels ønsker vi at få en flyvende start ✈️ med vores nye challenge forretning

Derfor bliver vores abonnements introtilbud en challenge om prissætning OG en challenge mere. Hvilken det bliver, har vi ikke besluttet endnu.

Vores abonnements introtilbud gælder i øvrigt kun i én måned fra vi launcher, fordi vi ønsker at indbygge urgency i vores abonnements introtilbud.

Vigtigheden af urgency ?

Hvad er urgency, tænker du måske?

Det er et godt spørgsmål, for det er der mange der ikke kender eller anvender, og det er en stor fejl. Urgency er nemlig SUPER vigtigt, hvis du ønsker at maksimere dit medlemsindtag!

Derfor vil det næste blogindlæg handle om:

  • Hvad urgency er?
  • Hvorfor det er vigtigt?
  • Hvordan VI indbygger urgency i vores markedsføring og salg af vores challenges ?
  • Og hvordan DU også kan indbygge urgency i dine salgskampagner, og dermed få flere medlemmer ??

Lyder det interessant? Så stay tuned og følg med på bloggen her!

Hav en fantastisk dag ?

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 5-6 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

18. april 2022

Måske dette også kunne interessere dig…