Kan DU også blive en abonnementskonge? Tag testen og få svaret!

Abonnementskonge eller -dronning – er det dig?

Hvem vil ikke gerne være en abonnementskonge? De fleste virksomheder har et stort uforløst potentiale for at få en løbende automatisk indtægt, som kan forløses ved at udvikle og lancere en abonnementsforretning.

Hvor stort er din virksomhedes potentiale? Det kan du få svar på i denne lille abonnementskonge test.

Om abonnementskonge testen

Testen er primært er rettet mod virksomheder der endnu ikke har en abonnementsforretning, men kan inspirere alle. Den består af 15 spørgsmål og tager blot fem minutter at gennemføre.

Derefter får du med det samme svaret på testen, som angiver hvor stort et potentiale der er i DIN virksomhed, for at lancere en abonnementsforretning.

Der er fem mulige niveauer, og niveauet med det højeste potentiale kalder vi abonnementskonge / abonnementsdronning niveauet. Det betyder, at der er et STORT potentiale for dig i at gå abonnements-vejen.

Timingen er perfekt

Og tidspunktet er ideelt: Der har aldrig været e bedre tidspunkt end NU for at lancere en abonnementsforretning:

 • Markedet er der: Hver husstand har i gennemsnit 17 abonnementer, og mere end hver femte krone som vi handler for nettet som privatpersoner – det vi kalder B2C – går til abonnementer.  Virksomhederne køber også produkter, services, viden og software via abonnement som aldrig før, og antallet af 2B-abonnementer er stærkt stigende!
 • Der er fortsat mange brancher hvor der er få eller ingen abonnementsløsninger, hvor du kan få en konkurrencemæssig fordel ved at være blandt de første der går abonnements-vejen. Hvis du er den, der først skaber stærke relationer til dine medlemmer via et medlemskab, bliver det svært for din konkurrent at hive disse medlemmer væk fra dig. Og omvendt, hvis det er dine konkurrent der først skaber den stærke medlems-relation.
 • Det har aldrig været nemmere eller billigere at få den tekniske platform på plads. Der findes mange standard abonnementssystemer, som du for små penge kan købe og integrere med din webside. Og når først de tekniske skinner er lagt, kan du koncentrere dig om at opbygge en stadig større og stærkere forretning – måned efter måned.

Så vinduet for at lancere en abonnementforretning er åbent nu og de næste 3-5 år frem. Men det bliver mindre dag for dag, i takt med at der kommer stadig flere abonnementsforretninger, så vent ikke for længe med at komme i gang!

Tag testen nu

Her er link til testen

Hvis det viser dig, at der også er et stort potentiale for en abonnementsløsning i din virksomhed, kan vi hjælpe dig med at forløse det potentiale.

Få max succes med DIN abonnementsforretning ?

Hvis du også ønsker at udvikle, optimere eller skalere en succesfuld abonnementsforretning, kan vi i SignUp Academy hjælpe på flere måder.

For dig der ønsker at udvikle en abonnementsforretning:

 • 1:1 CREATE
  Et rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som både hjælper dig med at udvikle en abonnementsforretning fra idé til launch, og som hjælper dig med at få og fastholde flest mulige medlemmer
 • StartUp Challenge forløb
  Vores populære 6-ugers forløb. For dig der vil i gang med en abonnements-forretning, og som har et lille budget.

For dig der allerede er i gang med en abonnementsforretning, og ønsker at optimere, videreudvikle og skalere den:

 • 1:1 SCALE
  Et skræddersyet rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som hjælper dig til at nå dine mål og løfte din forretning til next level
 • Challenges
  Vi hjælper dig med optimere og vækste din forretning på ét område af gangen via video lessons, månedlige live sessions, din personlige online arbejdsbog og en 30-dages mission.

Læs også Andreas Dirksens bestsellerbog “Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforreting”

Kontakt os her for mere info

 

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

Artikler om abonnementsforretninger og medlemsklubber‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Få succes med din abo-forretning

21. februar 2021

Måske dette også kunne interessere dig…