Skab en succesfuld abonnementsforretning

1:1 skræddersyet ekspertsparring

 • For virksomheder, der ønsker at eksekvere, få traction i markedet og skalere deres abonnementsforretning / medlemsklub.
 • Dette skræddersyede forløb er både for dig, der er på idéplan med din kommende abonnementsforretning, og for dig der allerede er i gang og ønsker at vækste og videreudvikle din forretning
 • Sparringen tager udgangspunkt i hvor langt du er med din abonnements-forretning eller forretnings-idé, og hvad dit mål er
 • Der arbejdes med præcis de trin, der er relevante for dig, håndplukket fra Andreas Dirksens 20-trins ekspertmodel
 • Udover konkret sparring og rådgivning, får du også opgaver der skal løses og beslutninger der skal træffes mellem sparrings-sessionerne, så tiden udnyttes bedst muligt
 • Ekspertrådgivningen er spot-on målrettet DIN succes, og du får en konkret køreplan for, hvordan du skaber, launcher eller skalerer din abonnementsforretning

Fra 15.000 kr. ex moms

Andreas Dirksen

1:1 sparrings/ rådgivningsforløb

De eksklusive 1:1 sparrings-og rådginings-sessioner kører via Zoom eller Teams alt efter dit ønske, og hver session har som udgangspunkt følgende agenda:

 • Opfølgning på hvordan det er gået siden sidste session, samt feedback / sparring på din opgaveløsning og dine overvejelser
 • Drøftelse af eventuelle spørgsmål og udfordringer, som du ønsker sparring på
 • Undervisning og formidling af relevant viden og best-practices på områder som Andreas med sin forretnings- og abonnements-erfaring kan se, at du har brug for sparring på og viden om.  Udgangspunktet er 20-trins modellen for skabelse af en succesfuld abonnements-forretning.
 • Aftale vedr. de opgaver som du skal løse til næste sparrings-sesssion, samt de spørgsmål du skal reflektere over og tage stilling
 • Et sparrings/ rådgivningsforløb er på mindst tre sessioner á 50 minutter, men langt de fleste vælger et forløb på 6 sessioner á 50 minutter.

De områder som du får rådgivning og konkrete svar på i et 1:1 sparrrings-forløb på 6 sessions kan for eksempel være:

 • Session #1: Hvad er dit mål med abonnementsforretningen, og hvad er nøglerne til succes?
 • Session #2: Hvordan skal dit abonnementskoncept se ud mht. fordele, pakker og pris?
 • Session #3: Hvilken kundetype går du efter, og hvordan skaber du salg til kundetypen?
 • Session #4: Hvordan skaber du urgency og trust, og øger dit indtag af medlemmer?
 • Session #5: Hvordan onboarder og fastholder du dine medlemmer og skaber dybe relationer til dem?
 • Session #6: Hvordan launcher/ booster du din forretning og hvad er den konkrete plan?

Forløbet er fleksibelt, således at du bestemmer hvor kort eller lang tid der skal gå mellem de enkelte sessioner.

Mellem 1:1 sessionerne, får du stillet en hotline service til rådighed, så du kan skrive til Andreas Dirksen og få svar på dine spørgsmål indenfor 24 timer. På den måde går du ikke i stå, men kan bruge tiden effektivt.

Andreas vil, under hensyntagen til dine ønsker og dit mål, styre processen og køre den sikkert i mål.

Kontakt os via kontaktformularen for mere info om 1:1 sparring/ rådgivning.

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. 😉  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen."

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Vores fordelspartnere

Blog

virksomheder vi har hjulpet

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Seneste blogindlæg