Simplero styrer dit abonnement

simplero

Simplero er et meget populært abonnementssystem og med god grund. De fleste af vores medlemmer bruger faktisk Simplero, og det samme gør vi selv i SignUp Academy.

Hvad er det for et system?

Men hvad er Simplero for et system, hvem er målgruppen, hvad kan det og hvad er begrænsningerne? Det er nogle af de spørgsmål, jeg vil søge at svare på i det følgende.

Selvom Simplero i dag har hovedkontor i New York og har vundet bred anerkendelse i især USA, er systemet faktisk founded i 2008 af en dansker: Calvin Correll. Calvins vision var at skabe et system der øger bevidstheden i verden og således skaber mere frihed. I første omgang til sig selv, men hurtigt også til andre.

Systemet var derfor tiltænkt coaches der er på en mission, og som via læring øger bevidstheden hos deres klienter. I dag bruges Simplero af mange forskellige typer virksomheder.

Hvad er Simplero?

Simplero er kort fortalt en all-in-one software til online iværksættere. Altså en slags schweizerkniv hvor en masse forskellige funktionaliteter er samlet ét sted. Du kan vælge mellem tre pakker:

 • Build, der ikke er så relevant i denne sammenhæng, da den ikke kan håndtere abonnementer
 • Launch hvor du kan styre dine medlemskaber på én medlemsside samt op til fem produkter
 • Rule the World hvor du kan styre uendelig mange medlemssider og produkter samt skabe opsalg.

Jo dyrere en pakke du vælger, jo flere congierce-timer får du med i pakken. Dvs. udviklingstimer til hjælp til f.eks. at migrere dine data over i Simplero og få alt det tekniske sat rigtigt op. Dette kan være en stor hjælp til at komme godt fra start.

Funktioner i Simplero

Grundlæggende tilbyder Simplero dig følgende:

 • Håndtering af dine salg af services, medlemskaber og produkter
 • Styring af dine betalinger via Stripe og andre betalingssystemer
 • Mulighed for at sætte et website op inklusiv en blog med kommentarer, samt og udvikle landingpages.
 • Email marketing inklusiv opsætning af triggermailflows
 • Formularer og popups
 • Udvikling af automatiserede onlineflows med levering af digitalt indhold som f.eks. onlinekurser og step-by-step guides
 • Skabelse af affiliatesalg inklusiv at vise dine salg og den optjente provision
 • Adgang til CRM-data og statikker. Du kan f.eks. se hvad hver enkelt kunde/medlem har foretaget sig ift. de tilsendte mails – hvor mange er åbnet?

Den samlede “pakke” af funktioner er således stor og for mange er det nemmere at have det hele samlet i ét system. Alternativet er jo at investere i en masse forskellige systemer, der skal integreres med hinanden. Det kan nemt blive både tidskrævende og dyrt. Og måske kommer systermerne aldrig til at spille optimalt sammen.

Simplero er på en måde en ulv i fårklæder: Det ser relativt simpelt ud på overfladen, men tag ikke fejl: De indbyggede automatikker og samspillet mellem de forskellige funktioner gør, at du har et avanceret og stærkt system til rådighed. Et system som du virkelig kan booste og skalere din abonnementsforretning med.

Begrænsninger i systemet

Som det fremgår ovenfor, kan Simplero rigtig meget. Ligesom alle andre systemer, har det dog også nogle begræningser:

 • Simplero er ikke et webshop-system og har derfor ingen indkøbskurv. Du kan godt sælge produkter, men dine kunder skal købe og betale ét produkt af gangen. De har ikke mulighed for at lægge flere produkter eller antal i kurven samtidig.
 • Mange inklusiv os selv bruger et andet system til websitet. Ofte vælges WordPress, som Simplero spiller godt sammen med. WordPress kan flere ting, når det kommer til at skabe lækre hjemmesider. Det samme gælder forumet, hvor vi har valgt at bruge Facebook og senere et onsite forum, i stedet for at bruge det forum som Simplero stiller til rådighed.
 • Selvom Simplero i de to store pakker kan håndtere dine medlemskaber, kan du f.eks. ikke tilbyde dine medlemmer at opgradere til et dyrere medlemskab eller nedgradere til et billigere medlemskab. I skrivende stund arbejder de på en løsning på dette.
 • Der er nogle statistiktal i systemet. F.eks. hvor godt du formår at konvertere dine leads til salg og hvad den gennemsnitlige kundelivstids værdi er. Men hvis du er abonnementsfreak vil du helt sikkert mangle nogle nøgletal. Samt muligheden for at kunne se nøgletallene for udvalgte perioder.

Fantastisk kundeservice

Simplero er kendt for at have en rigtig god kundeservice, der er hurtige til at svare og som giver en kompetent kundeservice. Det er ikke nogen tilfældighed, at blandt virksomhedens otte kerneværdier er “Service” og “Love”. Samtidig har du som nævnt ovenfor mulighed for at købe VIP-service i form af congierce-timer, til hjælp til tekniske issues.

Selvom Simplero i dag er et internationalt brand, kan du nemt få fakturaer med moms og det hele, der opfylder dansk lovning. Der er også tænkt på GDPR efter europæiske regler i Simplero. Begge ting er et stort plus for os danskere.

Og så er der naturligvis ingen binding på et abonnement på Simplero. Jeg plejer at sige, at hvis en virksomhed føler det nødvendigt at binde sine kunder/medlemmer, er det fordi deres produkt eller service ikke er god nok! Det er ikke tilfældet her.

Simplero rabat

Hvis du bliver medlem hos os, får du adgang til unikke medlemstilbud på Simplero. Hvis du bliver ny Simplero bruger, kan du som medlem spare adskillige tusinde kroner ex moms ved abonnement på Simplero. Er du allerede Simplero bruger, er besparelsen endnu større.

Ønsker du hjælp til at skabe en succesfuld abonnementsforretning?

Hvis du også ønsker at udvikle, optimere eller skalere en succesfuld abonnementsforretning, kan vi i SignUp Academy hjælpe på flere måder.

For dig der ønsker at udvikle en abonnementsforretning:

 • 1:1 CREATE
  Et rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som både hjælper dig med at udvikle en abonnementsforretning fra idé til launch, og som hjælper dig med at få og fastholde flest mulige medlemmer
 • StartUp Challenge forløb
  Vores populære 6-ugers forløb. For dig der vil i gang med en abonnements-forretning, og som har et lille budget.

For dig der allerede er i gang med en abonnementsforretning, og ønsker at optimere, videreudvikle og skalere den:

 • 1:1 SCALE
  Et skræddersyet rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som hjælper dig til at nå dine mål og løfte din forretning til next level
 • Challenges
  Vi hjælper dig med optimere og vækste din forretning på ét område af gangen via video lessons, månedlige live sessions, din personlige online arbejdsbog og en 30-dages mission.

Læs også Andreas Dirksens bestsellerbog “Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforreting”

Kontakt os her for mere info

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

2: Platformen‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Artikler om abonnementsforretninger og medlemsklubber

3. marts 2020

Måske dette også kunne interessere dig…