De 3 største abonnements barrierer

Abonnements barrierer – det lyder ikke som noget rart, og det er det heller ikke, hvis du ønsker at skabe en stærk abonnementsforretning.

Jeg har hjulpet et sted mellem 50 og 100 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning, og jeg møder enormt mange ledere og iværksættere, der drømmer om at skabe netop dette.

De drømmer om at få en virksomhed, hvor de ikke hver måned skal starte fra nul med at skabe omsætning, og hvor kunderne er super loyale, så de ikke konstant skal poste marketingkroner i at få de samme kunder til at købe igen og igen.

De ved bare ikke, HVORDAN de skaber en succesfuld abonnementsforretning.

Når jeg så går dem på klingen, står det hurtigt klart, at det hverken er teknik, processer eller økonomi, der er den største udfordring for at komme i gang. De 3 største abonnements barrierer handler ofte om DEM SELV!

De 3 største abonnements barrierer for at komme i gang er:

✅ MOD. Modet til at skabe noget nyt, der “spiser” den eksisterende forretning. Selvom de ikke er tilfredse med udviklingen i den gamle forretning og drømmer om at skabe en langt mere skalerbar og forretningsmæssigt sjovere forretning, har de ikke det mod og den risikovillighed der skal til, for at gå all in mht. skabe en succesfuld abonnementsforretning.

Det er på sin vis meget menneskeligt men også super ærgerligt. For før eller siden tager en af konkurrenterne skridtet, bliver firstmover og snupper væksten og succesen. Det har jeg set ske utallige gange og i mange forskellige brancher. Den modige og visionære aktør i branchen kan vinde store markedsandele ved at være firstmover, inden de andre i branchen får rykket og kommer i gang!

✅ MINDSET. Mindsettet til at forstå, at i en succesfuld abonnementsforretning handler det ikke om at sælge varer eller services. Det er en oldschool måde at tjene penge på, og sikrer som regel hverken meget loyale kunder eller en “automatisk” stabil indtægt. De har ikke forstået, at i dag handler det ikke om teknik eller produkter, det handler om RELATIONER.

At skabe så lange og dybe relationer som muligt, ved at skabe vedvarende høj værdi for kunderne, så de bliver medlemmer forever. I en abonnementsforretning handler det med andre ord om først og fremmest om MENNESKER. Produkterne og servicene er blot midler til at skabe værdi. Om der tilbydes stresskurser, software eller biler er sekundært ift. skabelse af en succesfuld abonnementsforretning!

✅ VIDEN. Viden om hvordan de skaber en succesfuld abonnementsforretning og uvilje til at bruge den tid og de ressourcer, som det kræver at få den nødvendige viden. Jeg brugte i sin tid selv et par år på at teste, teste og teste for at finde ud af, hvordan jeg skulle skrue det hele sammen for at få en succesfuld abonnementsforretning. Og jeg bruger stadig meget tid på dette, for tingene udvikler sig hele tiden, og der er MANGE små og store ting der skal spille max.

I min ekspertmodel er der 20 trin, der tilsammen skaber udviklingen, optimeringen og skaleringen af en abonnements business, med mange undertrin, tips og best-practices. Alligevel oplever jeg ofte folk, der tror, at de bare lige skal have et enkelt (gratis) tip af mig, og så kan de sagtens skabe en succesfuld abonementsforretning fra bunden eller twiste deres eksisterende forretning en smule og få succes med det. De tror, at de har 80% af den viden der skal til, og i virkeligheden har de max 20% af den fornødne viden, men de kan ikke selv se det!

Kan du genkende dig selv?

Måske kan du genkende dig selv i en eller flere af de 3 abonnements barrierer?

Hvis det er mod, du mangler, kan jeg ikke hjælpe dig ret meget, ud over at opfordre dig til at se dig omkring mht. hvorledes antallet af abonnementsforretninger popper op overalt – og også vil komme til DIN branche. Samt det faktum, at abonnementsforretninger i gennemsnit vokser 5-6 gange så hurtigt som traditionelle forretninger, så den mulige upside er stor. Læs også mit blogindlæg om, hvordan risikoen kan være dit brændstof

Hvis det er et skarpt abonnements mindset og viden om hvordan du skaber en succefuld abonnementsforretning, som du mangler, kan jeg til gengæld i høj grad hjælpe dig. Enten via mine Workshop kurser i Århus, Aalborg, Vejle og København, hvor jeg trin for trin lærer dig at udvikle en succesfuld abonnementsforretning. giver dig min bog Sign Up og også giver dig 1:1 sparring på din forretningside og business. 

Eller via SignUp Exclusive, hvor jeg kommer ud i din virksomhed, og hjælper dig/jer med at udvikle en succesfuld abonnements business

 

Så fat MOD, skærp dit MINDSET og få den nødvendige VIDEN til at skabe en succesfuld abonnementsforretning, der bliver en game changer for dig og forhåbentlig hele din branche 🚀😊

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

abonnements ekspert‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Fordelsklubber‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Strategi

Måske dette også kunne interessere dig…

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 31 13 95 80

ad@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Seneste blogindlæg