Hvordan skal du præsentere dine abonnements tilbud ?

abonnements tilbud

Hvis du tilbyder flere forskellige abonnements tilbud, hvordan skal du så præsentere dem for at få den bedste forretning?

Det er et super interessant spørgsmål, og nogle virksomheder er begyndt at gøre det på en ny måde, som ifølge undersøgelser giver en bedre abonnementsforretning.

Den hidtidige måde

Hidtil har de fleste abonnements businesses valgt at vise deres abonnements tilbud med den billigste medlemspakke længst til venstre og den dyreste længst til højre. Ofte startende med en gratis eller meget billig medlemspakke længst til venstre og sluttende med en dyr og eksklusiv premium medlemspakke længst til højre.

Ofte er medlemspakkerne endvidere prissat strategisk, så den medlemspakke som virksomheden helst vil sælge, forekommer som “det bedste køb”.

Det har givet god mening at vise dit abonnements tilbud på den måde, fordi vi er blevet vant til at tænke, at hvis skal have nogle flere fordele, så skal vi betale noget mere.

Den nye måde

På det seneste er flere og flere abonnementsforretninger imidlertid begyndt at vise medlemspakkerne “omvendt”, dvs. således at den dyreste pakke vises længst til venstre, hvorefter medlemstilbuddet bliver billigere og med færre fordele, jo længere du kommer til højre i billedet.

Billedet nedenfor af Mailchimps abonnements tilbud illustrerer dette:

 

 

 

Da jeg første gang så den måde at prisfastsætte og præsentere abonnementspakkerne på, syntes jeg, det var lidt weired, og jeg spurgte på LinkedIn, hvad mine 17.000+ følgere mente om dette.

Næsten 30.000 så mit opslag, og jeg fik mange tilbagemeldinger på, at det rent faktisk giver en bedre forretning at præsentere medlemstilbuddene på den måde.

Sandsynligvis skyldes det:

? At vi læser fra venstre mod højre og ofte søger at læse så lidt som muligt. Ved at præsentere den dyreste medlemspakke som den første der læses, er sandsynligheden væsentlig større for, at de fordele bliver læst, end når fordelene vises længst væk fra start-læsepunktet.

? At vi ikke bryder os om at “vælge fra” og nedgradere – især ikke til den billigste og mindst værdifulde medlemspakke.

Denne prisoptimerings-undersøgelse viser rent faktisk, at brugerne i gennemsnit vælger en dyrere medlemspakke, når de er præsenteret i “omvendt” rækkefølge.

Hvordan præsenterer DU dine abonnements tilbud?

Hvis du har flere forskellige medlemspakker, vil jeg klart opfordre dig til at teste, hvilken præsentation/rækkefølge af pakkerne, der giver dig den bedste forretning.

Hvis du har brug for sparring om dette eller ift. din prissætning eller andet abonnements relateret, kan vi hjælpe dig på flere måder.

For dig der ønsker at udvikle en abonnementsforretning:

 • 1:1 CREATE
  Et rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som både hjælper dig med at udvikle en abonnementsforretning fra idé til launch, og som hjælper dig med at få og fastholde flest mulige medlemmer
 • StartUp Challenge forløb
  Vores populære 6-ugers forløb. For dig der vil i gang med en abonnements-forretning, og som har et lille budget.

For dig der allerede er i gang med en abonnementsforretning, og ønsker at optimere, videreudvikle og skalere den:

 • 1:1 SCALE
  Et skræddersyet rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som hjælper dig til at nå dine mål og løfte din forretning til next level
 • Challenges
  Vi hjælper dig med optimere og vækste din forretning på ét område af gangen via video lessons, månedlige live sessions, din personlige online arbejdsbog og en 30-dages mission.

Læs også Andreas Dirksens bestsellerbog “Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforreting”

Kontakt os her for mere info

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

1: Abonnements-konceptet‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Artikler om abonnementsforretninger og medlemsklubber

30. december 2019

Måske dette også kunne interessere dig…