Dag 48: Teaser-videoer, processer og mailflows! ???

mailflows abonnement

Opsamlings-weekend med teasere, processer og mailflows! 

Pyha vi har haft travlt i den forgangne uge! Ikke med at skabe vores nye abonnementsforretning, men med at følge med i vores eksisterende forretning, hvor ordrerne tikker ind. Der er kun 2 dage tilbage til de 50 dage er gået, så for anden weekend i træk, har vi smøget arbejdsærmerne op, for at nå det. Blandt andet med at producere små videoteasere til vores challenges, få styr på de forskellige processer, samt få de forskellige mailflows skrevet og sat op.

Videoteasere til præsentation og annoncer ?

De første challenges er filmet, så dem skal vi ikke bruge mere tid på. Vi har i dag i stedet brugt vores videostudie til at producere nogle små videoer, hvor Mette og jeg på 60-90 sekunder præsenterer hver af de første 6 challenges.

Videoerne skal vi dels bruge på hver af de sider, hvor den enkelte challenge bliver præsenteret. Dels i de video-annoncer som vi kommer til at køre med reklame for vores challenges og nye SignUp Club.

Mange har en angst for at filme sig selv, men når først man kommer i gang med det, bliver det en helt naturlig ting. Således tog det os kun en halv times tid at filme de 6 videoteasers, og de fleste blevet taget i ét hug. Det er super fedt, fordi så er det minimalt hvor meget vi efterfølgende skal redigere og klippe i dem. Nu skal de blot undertekstes, men det bliver først efter launch.

De vigtige mailflows ?

En anden ting vi har fokus på nu, er at få skrevet mailsene til de vigtige trigger mailflows. Det er en række af mails, der automatisk bliver sendt ud, når der sker en bestemt begivenhed.

Du kender givetvis velkomst mailflowet, når et nyt medlem indmelder sig. Men der er en del andre automails og mailflows, der også skal fungere, når vi launcher, f.eks:

  • Tak for din ordre mailflow, til dem der ikke indmelder sig, men køber en eller flere challenges uden medlemskab
  • Dit betalingskort er udløbet mailflow, til dem hvor vi ikke længere kan trække medlemsbetalingen fra deres betalingskort, fordi kortet ikke længere er gyldigt
  • Du har accepteret missionen, til dem der går i gang med en af de missioner, som vi udfordrer dem på ?
  • Tillykke du har gennemført missionen, når 30-dages missionen er slut ??
  • Du er nu udmeldt, til dem der vælger at stoppe deres medlemskab. Dem håber vi ikke, at vi kommer til at sende så mange af
  • Ny challenge tilgængelig mail, der sendes den første dag i hver måned, med info til alle medlemmerne om, at de nu også har fået adgang til månedens challenge
  • Winback mailflow til dem der har udmeldt sig, men som vi måske kan vinde tilbage igen

Ligesom med alle andre aspekter af denne nye forretning, så arbejder vi hele tiden på at minimere vores tidsforbrug fremadrettet, og i stedet skabe en meget skalerbar forretning. Dvs. en forretning hvor vi kan håndtere 10.000 medlemmer, uden at vi skal bruge væsentlig mere tid på det, end hvis der blot er 100 medlemmer.

Processer og integrationer ⛓

Vi kører – som du måske har læst i et tidligere blogindlæg – med ét system (WordPress) til vores frontend og et andet system (Simplero) til vores backend. I vores backend sker al håndtering af medlemmer, betalinger, mailflows osv.

Det er der mange fordele ved at bruge disse 2 systemer, men det betyder også, at der er en del steder hvor vi skal være 100% opmærksomme på, at processerne skal hænge sammen. Både eksternt for kunden og internt for os, så det hele kører smooth og så fuld-automatisk som muligt, med et minimum af kundeservice-behov.

De fleste kunder vil faktisk gerne kunne betjene sig selv, fordi det er meget hurtigere og nemmere end at kontakte en kundeservice, og her nyder vi godt af Simpleros mulighed for netop denne selvbetjening.

Når vi det? ?

Når vi at launche vores nye forretning indenfor de 50 dage? JA, det forventer vi at gøre – på tirsdag er det dag nummer 50, og det er LAUNCH-DAG ??

Der er i skrivende stund stadig en del hængepartier, og alt skal testes igennem, men vi har et par døgn til at nå det, og er fortrøstningsfulde. I det store og hele er denne udviklingsproces gået rigtig godt, uden nogen større bump på vejen. Vi krydser fingrer for, at vi om 2 dage kan åbne den nye forretning, og fejre at de første salg er sket, og de første medlemmer har indmeldt sig ??

Hav en fantastisk dag ?

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 2-4 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

8. maj 2022

Måske dette også kunne interessere dig…