Reepay som abonnementssystem

reepay

Reepay er det mest benyttede abonnementssystem i Danmark. Samtidig er Reepay en populær betalingsløsning og betalingsgateway. Det hele finder du i én samlet løsning.

Reepay som abonnementssystem

Som abonnementssystem er Reepay nemt at komme igang med. Især hvis det i første omgang alene drejer sig om at få et system, der kan håndtere dine medlemmer og dine betalinger.

Det er et såkaldt backend system. Du skal derfor selv have en webside, hvor dine kunder og medlemmer kan se og bestille dine varer, services og medlemskaber. Denne webside kan f.eks. væres udviklet i WordPress. De kan også være en webshop. Eksempelvis en standardshop fra DanDomain eller Shopify.

Bagved kan du så have Reepay kørende. Når kunderne bestiller varer, services eller medlemskaber på din webside/i din webshop, bliver de så håndteret af Reepay.

Fordele ved Reepay

Nogle af de væsentligste fordele ved Reepay, er de mange forskellige abonnements features, der er indbygget i systemet. Eksempelvis:

 • Op- og nedgradering af abonnementerne. Reepay håndterer automatisk opkrævning, betaling og al k0mmunikation til kunden
 • Rabatkuponer, som du kan bruge til at tiltrække nye medlemmer eller belønne de eksisterende. Kuponerne håndteres nemt i systemet.
 • Mixed basket betyder, at kunderne kan bestille og betale både varer / services og medlemskab i en og samme proces. Det er afgørende for at få succes med din abonnementsforretning.
 • Split-test af medlemspriser kan du køre ved at oprette flere samtidige medlemskaber til forskellige priser. De kører så parallelt med hinanden, og dine kunder bliver tilfældigt fordelt på de forskellige medlemspriser . Husk at det ikke kun er medlemskonverteringen du skal holde øje med, for at vurdere hvilken pris der giver dig den bedste forretning. Medlemmernes levetid ved de forskellige priser er mindst lige så vigtige at holde øje med.
 • Prøveperiode og mulighed for at pause en medlemsperiode er også features i Reepay. Du kan med fordel bruge disse til henholdsvis at få medlemmer og at holde på dine medlemmer.

Kortudløb håndteres også

Kortudløb er alle abonnementsforretningers mareridt: Når der ikke længere kan trækkes penge på medlemmets kort, har du tabt medlemmet. Altså med mindre, at du lykkes med at få medlemmet til at opdatere kortoplysningerne.

Til dette formål har Reepay en dunning proces. Den igangsætter automatisk et mailflow til medlemmet, med anmodning om at opdatere kortoplysningerne.

Du kan selv konfigurere dette mailflow og teksterne i mailsene. Flowet stopper selvfølgelig automatisk, når medlemmet har opdateret sine kortoplysnimnger.

Ulemper ved Reepay

Den største ulempe ved Reepay er, at systemet generelt er svagt på statistik- og data-siden. De nøgletal du som standard får adgang til er ret mangelfulde. De dataudtræk du kan foretage, fungerer efter min mening heller ikke særlig godt.

Det er et område som Reepay bevist har nedprioriteret. Årsagen er, at du kan tilkøbe andre systemer der kan kobles sammen med Reepay. Derved får du adgang til en stor mængde statistikker og data. Det kan være en udmærket løsning. Blot skal du være opmærksom på den ekstra udgifte til det eksterne system.

Reepay kan heller ikke en hel masse andre ting end at styre dine medlemmers abonnementer og betalinger. Så hvis du søger et system der kan det, skal du hellere kigge i retning af systemer som Simplero og Kajabi. De er dog mest velegnede til salg af viden via f.eks. online kurser. Ikke til salg af fysiske varer via en webshop, som Reepay nemt håndterer.

Reepay rabat

Hvis du ønsker en integration fra Reepay og tilbage din webside, så medlemmerne kan betjene sig selv, bliver det noget dyrere. Sådan en løsning koster typisk 30-50.000 kroner ex moms. Fordelen er at medlemmerne så selv kan se og styre deres medlemskab. Eksempelvis selv rette deres email-adresse. Derved sparer dine medlemmer tid, og du sparer ressourer i din kundeservices. Det er altså win-win.

Heldigvis er der en alternativ og væsentlig billigere måder at få Reepay integreret med din webside på. Eksempelvis tilbyder vi vores medlemmer en fiks og færdig pakkeløsning: En WordPress abonnements websideløsning, der er fuldt integreret med Reepay. Løsningen bliver customized efter dine ønsker. Du skal blot levere fotos, grafik og tekster.

Prisen på denne pakkeløsning er en mikrodel af, hvad en sådan løsning normalt koster, fordi vi er mange medlemmer til at dele udviklingsomkostningerne. Så selvom der ikke findes nogen Reepay rabatkode, kan du få en rigtig god pris med betydelig rabat – det er meget bedre end en rabatkode.

Ved medlemskab af SignUp Success får du også adgang til alle vores andre rabataftaler og medlemsfordele til abonnementsforretninger. Samt adgang til hele vores videns- og kursusplatform.

Reepay Prissætning

Reepay har en relativ enkel prissætning. Du kan vælge mellem medlemspakkerne “Basic”, “Standard” og “Business”. Som udgangspunkt betaler du en månedlig abonnemntsbetalimg samt en pris pr. transaktion.

I den mindst medlemspakke kan du kun tage mod betalinger fra VISA- og Mastercards. I den næste pakke kan du også tage mod betalinger via f.eks. Dankort, Apple Pay, PayPal og Viabill. Telefonsupport koster ekstra.

Den største pakke er for dig, der har mange transaktioner. Prisen for den pakke får du et tilbud på.

Vil du skabe en abonnementsforretning?

I SignUp Aacademy kan vi på flere forskelige måder hjælpe dig med at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

Vi har hjulpet mere end 500 virksomheder med at få succes med en abonnements-løsning, og kan hjælpe på flere forskellige måder: 

For dig der ønsker at udvikle en abonnementsforretning:

 • 1:1 CREATE
  Et rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som både hjælper dig med at udvikle en abonnementsforretning fra idé til launch, og som hjælper dig med at få og fastholde flest mulige medlemmer
 • StartUp Challenge forløb
  Vores populære 6-ugers forløb. For dig der vil i gang med en abonnements-forretning, og som har et lille budget.

For dig der allerede er i gang med en abonnementsforretning, og ønsker at optimere, videreudvikle og skalere den:

 • 1:1 SCALE
  Et skræddersyet rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som hjælper dig til at nå dine mål og løfte din forretning til next level
 • Challenges
  Vi hjælper dig med optimere og vækste din forretning på ét område af gangen via video lessons, månedlige live sessions, din personlige online arbejdsbog og en 30-dages mission.

Læs også Andreas Dirksens bestsellerbog “Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforreting”

Kontakt os her for mere info

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

2: Platformen‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Artikler om abonnementsforretninger og medlemsklubber

6. maj 2020

Måske dette også kunne interessere dig…