De dyreste boks-abonnementer: Luksus leveret direkte til din dør

De dyreste luksus boksabonnementer dukker op overalt i disse år. Abonnementsbokse er i det hele taget blevet enormt populære i de seneste år. Den bekvemmelighed og convenience, som disse boks-abonnementer tilbyder, har tiltrukket millioner af kunder verden over. Abonnementsbokse er for de kunder, der betaler for et månedligt abonnement for at blive overrasket ved at overlade det til andre at udvælge en vifte af produkter inden for en bestemt kategori. Mens mange abonnementsbokse kan være praktiske og dække et konkret behov, kan andre bestå af dyre luksusprodukter. Lad os se nærmere på sidstnævnte, nemlig nogle af de mest eksklusive og dyreste boks-abonnementer på markedet.

Vices Luxury Box

Vices Luxury Box er en af de mest populære luksusabonnements­virksomheder, og de skuffer ikke med hensyn til at levere kunderne nogle eksklusive og kvalitetsfulde produkter. For $159 per måned (ca. 1000 kr.) får du otte Vices Luxury Box om året med en række førsteklasses vine og spiritus, gourmetmad, luksusværktøj og elektroniske gadgets, blandt andet. Man kan også tilpasse sin egen Vices-boks med populære luksusmærker. Hver måned leveres en særlig genstand, der bliver præsenteret af Vices. Vices tilbyder også andre luksusabonnementer inden for vin og spiritus.

OuiPlease French Luxury Box

OuiPlease er heller ikke bleg for at bede dig om at gribe dybt i tegnebogen, når det kommer til luksusbokse. De tilbyder specielle boks-abonnementer, der indeholder varer fra dusinvis af franske mærker, herunder 1951 Maison Francaise, Maradji, Les Nereides, Terre de Mars og Codage Paris. For $150 (knap 1000 kr.) kan kunderne opleve en snert af den franske livsstil, når de modtager en OuiPlease-boks hver anden måned. Kunderne kan også tilpasse deres abonnementsbokse uden at skulle betale ekstra omkostninger.

Rent the Runway

Rent the Runway sælger i øjeblikket de dyreste boks-abonnementer. Selvom kunder kan få bokse til $30 (ca. 200 kr.), kan priserne nemt nå op på $199 (1300 kr.) per måned afhængigt af, hvilke produkter man vælger. Som navnet antyder, kan kunder leje designer-tøj, accessories, smykker og lignende, der leveres til deres dørtrin hver måned. Rent the Runway tilbyder adgang til dusinvis af designerbrands, herunder Gucci, Badgley Mischka, Adidas, Coach og Kate Spade New York. Virksomheden forsikrer, at hvert stykke tøj ankommer i fremragende stand, da de også står for rengøringen.

Breo Box

Er du gadget-nørd vil du elske at få de værdifulde gadgets i BREO BOX. Denne kvartalsvise boks fokuserer på teknologi, men der er noget for enhver smag. For $159 (ca 1000 kr.) i kvartalet får du 5-8 genstande, der kan være alt fra trådløse høretelefoner til rejsebideter og biometriske hængelåse. Det er ting, du aldrig vidste, du havde brug for, men når du først har prøvet dem, kan du ikke undvære dem. Udvalget af genstande følger et sæsonmæssigt tema, og alle produkterne er “trending”. Som medlem optjener man desuden bonus og får adgang til særlige rabatter.

Norlii Box

Elsker du skandinavisk design er Norlii Box et abonnement for dig. Du vil finde smukt designet service, køkkenredskaber, indretningselementer og meget mere. Målet er at skabe en simpel følelse af hygge i hvert boligområde, og for $75 (500 kr.) hver anden måned kan du bringe det ind i dit hjem. Boksene indeholder 4-5 kvalitetsprodukter til boligindretning og livsstil, som normalt kun findes i luksusbutikker i Norden. Fra hyggelige tæpper og puder til elegante keramikvarer og duftende stearinlys er alt i boksen designet til at komplementere hinanden perfekt og er skabt i Skandinavien.

Det er ikke kun i Nordamerika, man kan få luksus leveret

Flere af de nævnte bokse er kun tilgængelige i USA og Canada, men det er muligt at få sendt nogle af dem til Europa. Faktisk hører en af dem hjemme i København, nemlig Norlii.

Selvfølgelig er der også danske abonnementsforretninger, der tilbyder at levere luksus hjem til dig. Et af de mest omtalte er Champagnekassen, der har vundet flere priser de seneste år.

Champagnekassen

Er du vild med champagne eller vil du vide mere om den gyldne drik kan du med Champagnekassen få leveret 2 champagner fra udvalgte bønder i Champagne-distriktet, som er de eneste, der må kalde deres sprudlende drik for champagne. For 605 kr. (ca. $100) modtager du hver måned – eller hver anden, hvis du vælger kun at få leveret seks gange om året – to champagner fra spændende champagnehuse sammen med infoark og opskrifter. I den første kasse får du desuden 2 champagneglas, en champagnestopper, spændende historier og madopskrifter.

Abonnementsbokse er blevet en populær måde for forbrugere at få adgang til luksus- og specialprodukter på. Selvom nogle af disse boksabonnementer kan være dyre, er der stadig mange, der er villige til at betale ekstra for at få deres yndlingsprodukter leveret til døren hver måned. Uanset om det er skønhedsprodukter, mode, kunsthåndværk eller andre luksusvarer, er der et boksabonnement til enhver smag og præference. Det handler om at kende sin målgruppe og være klar til at gå den ekstra mil, som mange af disse abonnementer går for deres kunder.

Kilde: successstory.com, mysubscriptionediction.com, norlii.com, champagneforalle.dk
Foto: Shutterstock

Læs også:

Indblik i verdens dyreste og mest eksklusive medlemskaber

Leverer du også luksus i din abonnementsforretning ?

Vi har hjulpet store luksusbrands med at gøre deres abonnement gennemført lækkert og eksklusivt, og vi kan også hjælpe dig. Vi ved præcis, hvilke knapper, man skal trykke på, for at få kunderne til at købe et luksusabonnement.

Vil du skabe en luksus abonnementsforretning?

  • 1:1 CREATE
    I vores 1:1 CREATE forløb giver vi dig rådgivning og sparring, med fokus på, hvem dine kunder er, og hvilke behov du opfylder. Forløbet skræddersyes til dig, så fokus i forløbet er, hvad der fungerer godt for dig og din forretning.

Er du allerede i gang med en abonnementsforretning?

I et 1:1 SCALE-forløb har vi fokus på, hvordan du bedst skalerer og udvikler din din abonnementsforretning. Sælger du dyre luksusprodukter kan vi også rådgive og guide dig til at finde den bedste løsning for dig. Det samme kan vi gøre med et Business Review:

  • 1:1 SCALE
    I et skræddersyet rådgivnings- og sparringsforløb guider vi dig til, hvilke indsatser du skal fokusere på, for at få succes med dit luksusprodukt eller abonnement.
  • Business Review
    Efter at vi har gennemgået din abonnementsforretning fra A til Z, får du en prioriteret liste over relevante tiltag, du med fordel kan implementere.

Læs også Andreas Dirksens bestsellerbog “Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning”

Kontakt os her for mere info

Skrevet af Mette Fruensgaard

1: Abonnements-konceptet‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Artikler om abonnementsforretninger og medlemsklubber‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Inspiration

5. september 2023

Måske dette også kunne interessere dig…