Indblik i verdens dyreste og mest eksklusive medlemskaber

Det kan være svært at få et indblik i verdens dyreste og mest eksklusive medlemskaber. Hvis man er velhavende nok til at kunne købe hvad som helst når som helst, kan det være svært at forestille sig, at der er behov for et abonnement. Men selv i en verden af luksus og rigdom er der brug for abonnementer. Vi træder her ind i en verden af privilegier og præstationer, som de fleste af os slet ikke kender til. Lad os tage et nærmere kig på nogle af verdens dyreste abonnementer, der kun er for dem, der virkelig har ressourcerne til at nyde dem.

Rejser

Exclusive Resorts er et navn, der får selv de mest rejsevante til at miste vejret. Deres medlemskaber giver adgang til en portefølje af spektakulære luksusferieboliger over hele kloden. Medlemmerne kan nyde enestående ophold på de mest eksotiske destinationer, hvor kun fantasien sætter grænser.

Kun 200 nye familier kan årligt anmode om et medlemskab, hvor de får adgang til mere end 300+ af klubbens milliondyre boliger. Det koster et engangsbeløb på $175.000+ (1,2 mio. dkr.) for 10-års planen eller $275.000+ (1,9 mio. dkr.) for 30-års planen. Men så er du kun lige kommet inden for i varmen. For at få adgang til klubbens eksklusive medlemsfordele, oplevelser og boliger skal man vælge antal rejsedage. Vælger man 25 rejsedage årligt skal man betale fra $23.925 svarende til 160.000 dkr. årligt. Alle klubbens medlemskaber kan gå i arv.

Privatfly

Hvad med at flyve i det uendelige med stil? NetJets’ medlemskaber giver medlemmerne nøglen til himlen. Med privat jetcharter og adgang til et varieret udvalg af jetfly får medlemmerne mulighed for at opleve den ultimative bekvemmelighed og eksklusivitet, når de udforsker verden fra oven. Med omkring 700 jetfly kan medlemmer benytte tjenesten i over 4.000 lufthavne globalt. Potentielle medlemmer har flere muligheder, når de vælger, hvilken type medlemskab der passer til deres livsstil. Mere end halvdelen af flyene er mindre end fem år gamle.

Med til medlemskabet hører desuden luksusindkvarteringspartnere og adgang til en af verdens mest prestigefyldte kunstmesser, Art Basel i Miami Beach. Priserne varierer fra $165.000 til $230.000 (1,14 – 1,6 mio. dkr.) årligt afhængigt af medlemskabsniveau, og man er bundet i minimum 36 måneder.

Golf

Mission Hills i Kina er angiveligt det foretrukne rejsemål for verdens største golfspillere, berømtheder og dem, der værdsætter en udsøgt livsstil. Et medlemskab i verdens største (og dyreste) golfklub er et ægte symbol på prestige. Prisen for et medlemskab starter ved 428.000 CNY eller knap 400.000 kr. og flere af medlemskaberne kan slet ikke købes. Det dyreste koster ca. 2,5 mio. dkr.

Så kan du til gengæld nyde at spille golf på 12 signaturdesignerbaner i 5 forskellige kontinentale stilarter i Shenzhen og Dongguan. Du vil finde fire verdensklasse luksuriøse klubhuse, et 5-stjernet hotelresort, topmoderne spa og 10.000 ansatte til at følge dit mindste vink. Golfresortet kan endda hjælpe dig, hvis det kniber med finanserne. De skriver at banklån er tilgængelige.

Fitness

Måske synes du, at dit medlemskab hos PureGym til 3000 dkr årligt er dyrt, men hos E at Equinox i New York skal du af med 175.000 dkr. om året for at svede. Du slipper så for at bade med andre. Faktisk får man sit eget omklædningsværelse med bruser, lækre hudplejeprodukter og friske håndklæder, hvis man melder sig ind her. Instruktørerne står naturligvis altid klar til at hjælpe, og du kan selvfølgelig ringe til dem døgnet rundt, hvis du har spørgsmål.

Skulle du være så heldig at få et af de kun 200 medlemskaber i den eksklusive klub, kan du til gengæld møde Brad Pitt og Hugh Jackmann. Hvis du vel at mærke bliver lukket ind af øje-scanneren ved døren.

Kunst

På kunstscenen er Sothebys Preferred-medlemskab etableret til fordel for kunstelskere med dybe lommer. Som det er tilfældet med en lang række medlemskaber bestemmer du ikke selv, om du vil være medlem. Sothebys kontakter selv potentielle medlemmer. Dette eksklusive medlemskab er gratis og åbner døren til et univers med dedikeret og personlig vejledning fra Sothebys eksperter.

Eksklusivitet er kodeordet

Priserne for disse abonnementer kan nå astronomiske højder, hvilket afspejler den eksklusivitet, prestige og luksus, de tilbyder. De er symbolet på en verden, hvor drømme bliver virkelighed og intet er umuligt for dem, der har ressourcerne til at betale prisen.

Når man er så velhavende, som det er nødvendigt at være for at kunne betale disse abonnementer, er prisen på abonnementet ikke vigtig. Det er den eksklusivitet, som abonnementet tilbyder, der tiltrækker. Så uanset hvad prisen er på det abonnement, du tilbyder, så kan du gøre det super attraktivt ved at tænke eksklusivitet ind i det.

Kilde: Exclusiveresorts.com, Netjets.com, Sothebys.com, missionhillschina.com, equinox.com
Foto: Shutterstock

Læs også:

De dyreste boks-abonnementer: Luksus leveret direkte til din dør

Er eksklusivitet også et kodeord i din abonnementsforretning ?

Alle kan lide at være en del af eller få noget eksklusivt. Derfor bygger vi det ind i mange af de abonnementer, som vi hjælper med at skabe eller skalere. Vi ved præcis, hvilke knapper, man skal trykke på, for at gøre et abonnement eksklusivt.

Vil du skabe en eksklusiv abonnementsforretning?

  • 1:1 CREATE
    I vores 1:1 CREATE forløb giver vi dig rådgivning og sparring ud fra, hvem dine kunder er. Forløbet skræddersyes til dig, så fokus i forløbet er, hvad der fungerer bedst for dig og din forretning.

Er du allerede i gang med en abonnementsforretning?

Ønsker du at skalere din abonnementsforretning, kan vi skræddersy et 1:1 SCALE-forløb med fokus på eksklusivitet. Vi rådgiver og guider dig til at finde den bedste løsning for dig.

  • 1:1 SCALE
    Dette er et skræddersyet rådgivnings- og sparringsforløb, hvor fokus kan være på, hvilke indsatser du skal implementere for at få succes med dit eksklusive abonnement.
  • Business Review
    I dette Business Review gennemgår vi din abonnementsforretning fra A til Z, og giver dig en prioriteret liste over relevante tiltag, du med fordel kan implementere.

Læs også Andreas Dirksens bestsellerbog “Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning”

Kontakt os her for mere info

Skrevet af Mette Fruensgaard

1: Abonnements-konceptet‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Artikler om abonnementsforretninger og medlemsklubber‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Inspiration

4. september 2023

Måske dette også kunne interessere dig…