En abonnementsvirksomhed vokser 5,5 gange hurtigere

Abonnementsvirksomhed vokser 5 gange hurtigere. Det lyder som en sensations-overskrift, men det er den skinbarlige sandhed! En abonnementsvirksomhed vokser rent faktisk flere gange hurtigere end en traditionel virksomhed. Det viser den seneste rapport fra Zuora endnu engang:

✅ Abonnementsforretninger er i USA vokset 5,5 gange mere, end de 500 største virksomheder, fra 1/1-2012 og frem til 30/6-2018 !!
✅ I Europa er den gennemsnitlige abonnementsvirksomhed vokset ENDNU mere – over 6 gange så meget, som de største traditionelle virksomheder.

Det viser tal fra virksomheden Zuora, der sælger abonnements-platforms-løsninger, og som hvert år offentliggør væksten i abonnementsforretninger, opgjort via deres Subscription Economy Index. På grafen kan du se værksten for henholdsvis

✅ Abonnements-virksomheder (den øverste graf)
✅ S&P 500, altså de 500 største virksomheder (den midterste graf)
✅ US Retail, altså den amerikanske detailhandel

Antallet af abonnements-forretninger vokser markant

Samtidig med at abonnementsforretninger vækster kolossalt, så EKSPLODERER antallet af abonnementsvirksomheder i disse år. Netop nu er der således et “åbent vindue” for etablering af en succesfuld abonnementsvirksomhed, som aldrig har været større:

✅ Markedet er der
✅ Kunderne efterspørger convinience og de andre fordele som et abonnement giver
✅ Virksomhederne opnår store fordele, herunder en forudsigelighed i indtægterne
✅Den tekniske platformen kan være klar på få timer.

En abonnementsvirksomhed kan være DIN nøgle til vækst

Så hvis du søger VÆKST i din forretning, så overvej at udvide din forretning med for eksempel en fordelsklub, eller at omlægge hele din forretning til en abonnementsvirksomhed. Der findes allerede en model for hvordan du gør og hvilke 20 trin du skal gennem.

Hvis du ønsker at lære de væsentligste trin på én dag og konkre komme i gang med at skabe en stærk abonnementsvirksomhed, så tilmeld dig dagskurset SignUp Workshop. Deltagerne har givet kurset en tilfredsheds score på 4,8 ud af 5,0 og alle 100% har svaret, at de vil anbefale kurset til andre. 

Husk at vinduet er åben netop nu – der har aldrig været et bedre tidspunkt at lancere en succesfuld abonementsvirksomhed på end netop NU.

Du kan downloade hele rapporten => https://lnkd.in/evZRnGW

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

abonnements ekspert‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Fordelsklubber

Måske dette også kunne interessere dig…

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 31 13 95 80

ad@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Seneste blogindlæg