Abonnement konsulent – hvorfor?

konsulent

Abonnement konsulent er en sjælden titel i Danmark. Rigtig mange virksomheder efterspørger ellers kompetent viden og hjælp til at skabe en succesfuld abonnementsforretning. Og det er meget forståeligt. I gennemsnit vokser en virksomhed baseret på en abonnements forretningsmodel 5-6 gange hurtigere end traditionelle salgs-virksomheder.

I SignUp Academy har vi gennem 10 år arbejdet med at skabe abonnementsforretninger. Vi har hjulpet mere end 50 virksomheder til at få succes. I det følgende vil vi med udgangspunkt i vores erfaringer beskrive, hvad fordelene er ved at hyre en abonnement konsulent.

Skabelse af koncept og platform

Når du får en erfaren og kompetent abonnement konsulent til at hjælpe dig, får du en vifte af fordele:

Viden. De fleste der kaster sig ud i at skabe en stærk abonnementsforretning har meget lille viden om, hvad der skal til for at lykkes? Det er et helt andet mindset der skal til. Forretningsmodellen er en helt andet end en traditionel forretning. Målet er et andet. Mange tror fejlagtigt, at det er super nemt at få succes med en abonnementsforretning. Men der er MANGE små og store ting der skal overvejes og sætte helt rigtigt op. Med en abonnement konsulent kommer du omkring alle de 20 trin, der skaber succesen.

Platform. Når du skal udvikle en abonnementsforretning, skal du fra start vælge den rigtige tekniske platform. Du skal fra start have al den nødvendige funktionalitet. Ekempelvis mixed basket, mulighed for splittests, kunde-selvbetjening, de vigtigste KPI´er og meget mere. At vælge det forkerte abonnementssystem, så du senere skal skifte platform er dyrt og tidskrævende. En abonnement konsulent kan på baggrund af en analyse af din virksomhed anbefale den rigtige platform.

At få og fastholde flest mulige medlemmer

Traction. Noget af det vigtigste for at få succes med din abonnementsforretning er hurtigt at få volumen på dit medlemstal. Hvis ikke du gør det, får du ikke de medlemsindtægter som du skal bruge til at vækste forretningen. Og vigtigere: Du får ikke den feedback fra dine medlemmer, der viser dig hvordan du skal optimere og skalere din forretning. Typisk sparer du 1-2 år ved fra start at hyre en abonnement konsulent, frem for selv at trial & error teste dig frem til, hvad der virker.

Best-practices. Med facilitering af Exclusive Workshops i mere end 50 virksomheder fra mange brancher, ved en abonnement konsulent fra SignUp Academy hvad der virker. Det gælder både i små og mellemstore virksomheder, i de helt store corporate virksomheder og i medlemsorganisationer. Derved kan konsulenten lynhurtigt spotte hvad der skal ændres, fjernes eller tilføjes, for at styrke konceptet.

Fastholdelse. I en abonnementsforretning gælder det om at skabe så lange og så dybe relationer til dine medlemmer som muligt. Det gælder lige fra medlemshvervningen over onboardingen og til at belønne medlemsloyalitet. Faktisk er fastholdelse (også kaldet minimering af churn) nøglen til at få en meget profitabel abonnementsvirksomhed. En abonnement konsulent kan hjælpe dig med, hvordan du i prakis gør det, så du får den stærkest mulige forretning.

At skalere din abonnementsforretning

Når du har et abonnementskoncept der har proof of business, skal du i gang med at geare din forretning til vækst, så den kan skaleres. Det kan være du kan skabe et betydeligt mersalg. Eller udvikle nye forretningsben. Eller bryde landegrænser og lancere dit koncept i andre lande. Din abonnement konsulent kan give dig 1:1 sparring på mulighederne og hjælpe dig med at realisere vækstpotentialet.

Udviklingsmulighederne er mange, når du er kommet hertil. Men at spotte, prioritere og eksekvere rigtigt kræver en stor grad af viden og erfaring.

Abonnement konsulent – din hjælp til at få succes

Andreas Dirksen kaldes ofte “Abonnementskongen”, qua hans store erfaring med at skabe succesfulde abonnementsforretninger. Han skabte selv Danmarks første store fordelsklub Plusbog, som revolutionerede bogbranchen.

Efter hans exit fra Plusbog, investerede han i en række virksomheder. De var drevet på grundlag af en abonnementsmodel, eller havde potentialet til det. Eksempelvis Institut for Kundetyper, Venue Manager A/S og Kreakassen.

Sammen med Mette Fruensgaard skabte han også SignUp Academy, som hjælper virksomheder med at udvikle, optimere og skalere abonnementsforretninger.

En af Andreas´ store styrker er at han både kan hjælpe på det strategiske plan og på det helt operationelle plan. Det beviste han også i sin bestsellerbog “Sign Up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning“. Bogen blev både en bestseller i Danmark og en #1 bestseller i Australien, UK og USA.

Hvordan kan du få hjælp?

I SignUp Academy hjælper vi vores kunder med en vifte af muligheder:

  • Via Exclusive Workshops ude i virksomhederne, hvor vi sammen med og dit team udvikler og optimerer din abonnementsforretning. Mere end 50 virksomheder har haft glæde af en Exclusive Workshop. Vi har derfor mange stærke referencer fra både små og store virksomheder og indenfor både B2C og B2B.
  • Via Workshop kurser, hvor du på én dag lærer de vigtigste trin til at få succes med din abonnements business. Disse workshops er limiteret til 12 deltagere pr. hold, De kører hvert kvartal i både København og Århus/Vejle. Kursisterne har ratet kurserne med 4,8 ud af 5,0 og 100% vil anbefale dem!
  • Via vores eksklusive læringsplatform SignUp Succes. Her får du adgang til vores MasterClass kursus, ugentlige Live Sessions med Q&A, Podcast-interviews med de største abonnements profiler, store Medlemsrabatter, invitation til MeetUps to gange om året og meget mere. Via opgradering til PREMIUM eller EXECUTIVE level, kan du også få kompetent løbende 1:1 sparring på din business.
  • Via vores SignUp foredrag med viden om og inspiration til hvorfor du skal skabe en abonnementsforretning NU, og hvordan du gør. Foredragene er i skrivende stund blevet hørt af mere end 5.000 topledere. I 2020 skal Andreas Dirksen blandt andet tale på Christiansborg og holder foredrag rundt i landet i samarbejde med to store firmaer.

Skal vi give dig et kald?

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi præcis kan hjælpe dig, så kontakt os. Vi giver dig gerne et kald, hvor vi kan vende mulighederne.

Det er første trin til at overhale dine konkurrenter via skabelse af en hurtigtvækstende og meget profitabel abonnementsforretning!

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

abonnements ekspert‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎abonnementsforretning‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Strategi

Måske dette også kunne interessere dig…

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 31 13 95 80

ad@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Seneste blogindlæg