})(jQuery);

Abonnement konsulent – hvorfor?

konsulent

Abonnement konsulent er en sjælden titel i Danmark. Rigtig mange virksomheder efterspørger ellers kompetent viden og hjælp til at skabe en succesfuld abonnementsforretning. Og det er meget forståeligt. I gennemsnit vokser en virksomhed baseret på en abonnements forretningsmodel 5-6 gange hurtigere end traditionelle salgs-virksomheder.

I SignUp Academy har vi gennem 10 år arbejdet med at skabe abonnementsforretninger. Vi har hjulpet mere end 50 virksomheder til at få succes. I det følgende vil vi med udgangspunkt i vores erfaringer beskrive, hvad fordelene er ved at hyre en abonnement konsulent.

Skabelse af koncept og platform

Når du får en erfaren og kompetent abonnement konsulent til at hjælpe dig, får du en vifte af fordele:

Viden. De fleste der kaster sig ud i at skabe en stærk abonnementsforretning har meget lille viden om, hvad der skal til for at lykkes? Det er et helt andet mindset der skal til. Forretningsmodellen er en helt andet end en traditionel forretning. Målet er et andet. Mange tror fejlagtigt, at det er super nemt at få succes med en abonnementsforretning. Men der er MANGE små og store ting der skal overvejes og sætte helt rigtigt op. Med en abonnement konsulent kommer du omkring alle de 20 trin, der skaber succesen.

Platform. Når du skal udvikle en abonnementsforretning, skal du fra start vælge den rigtige tekniske platform. Du skal fra start have al den nødvendige funktionalitet. Ekempelvis mixed basket, mulighed for splittests, kunde-selvbetjening, de vigtigste KPI´er og meget mere. At vælge det forkerte abonnementssystem, så du senere skal skifte platform er dyrt og tidskrævende. En abonnement konsulent kan på baggrund af en analyse af din virksomhed anbefale den rigtige platform.

At få og fastholde flest mulige medlemmer

Traction. Noget af det vigtigste for at få succes med din abonnementsforretning er hurtigt at få volumen på dit medlemstal. Hvis ikke du gør det, får du ikke de medlemsindtægter som du skal bruge til at vækste forretningen. Og vigtigere: Du får ikke den feedback fra dine medlemmer, der viser dig hvordan du skal optimere og skalere din forretning. Typisk sparer du 1-2 år ved fra start at hyre en abonnement konsulent, frem for selv at trial & error teste dig frem til, hvad der virker.

Best-practices. Med facilitering af workshops i mere end 200 virksomheder fra mange brancher, ved en abonnement konsulent fra SignUp Academy hvad der virker. Det gælder både i små og mellemstore virksomheder, i de helt store corporate virksomheder og i medlemsorganisationer. Derved kan konsulenten lynhurtigt spotte hvad der skal ændres, fjernes eller tilføjes, for at styrke konceptet.

Fastholdelse. I en abonnementsforretning gælder det om at skabe så lange og så dybe relationer til dine medlemmer som muligt. Det gælder lige fra medlemshvervningen over onboardingen og til at belønne medlemsloyalitet. Faktisk er fastholdelse (også kaldet minimering af churn) nøglen til at få en meget profitabel abonnementsvirksomhed. En abonnement konsulent kan hjælpe dig med, hvordan du i prakis gør det, så du får den stærkest mulige forretning.

At skalere din abonnementsforretning

Når du har et abonnementskoncept der har proof of business, skal du i gang med at geare din forretning til vækst, så den kan skaleres. Det kan være du kan skabe et betydeligt mersalg. Eller udvikle nye forretningsben. Eller bryde landegrænser og lancere dit koncept i andre lande. Din abonnement konsulent kan give dig 1:1 sparring på mulighederne og hjælpe dig med at realisere vækstpotentialet.

Udviklingsmulighederne er mange, når du er kommet hertil. Men at spotte, prioritere og eksekvere rigtigt kræver en stor grad af viden og erfaring.

Abonnement konsulent – din hjælp til at få succes

Andreas Dirksen kaldes ofte “Abonnementskongen”, qua hans store erfaring med at skabe succesfulde abonnementsforretninger. Han skabte selv Danmarks første store fordelsklub Plusbog, som revolutionerede bogbranchen.

Efter hans exit fra Plusbog, investerede han i en række virksomheder. De var drevet på grundlag af en abonnementsmodel, eller havde potentialet til det. Eksempelvis Institut for Kundetyper, Venue Manager A/S og Kreakassen.

Sammen med Mette Fruensgaard skabte han også SignUp Academy, som hjælper virksomheder med at udvikle, optimere og skalere abonnementsforretninger.

En af Andreas´ store styrker er at han både kan hjælpe på det strategiske plan og på det helt operationelle plan. Det beviste han også i sin bestsellerbog “Sign Up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning“. Bogen blev både en bestseller i Danmark og en #1 bestseller i Australien, UK og USA.

Hvordan kan du få hjælp?

I SignUp Academy hjælper vi vores kunder med en vifte af muligheder:

For dig der ønsker at udvikle en abonnementsforretning:

 • 1:1 CREATE
  Et rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som både hjælper dig med at udvikle en abonnementsforretning fra idé til launch, og som hjælper dig med at få og fastholde flest mulige medlemmer
 • StartUp Challenge forløb
  Vores populære 6-ugers forløb. For dig der vil i gang med en abonnements-forretning, og som har et lille budget.

For dig der allerede er i gang med en abonnementsforretning, og ønsker at optimere, videreudvikle og skalere den:

 • 1:1 SCALE
  Et skræddersyet rådgivnings- og sparringsforløb der er målrettet din forretning. som hjælper dig til at nå dine mål og løfte din forretning til next level
 • Challenges
  Vi hjælper dig med optimere og vækste din forretning på ét område af gangen via video lessons, månedlige live sessions, din personlige online arbejdsbog og en 30-dages mission.

Læs også Andreas Dirksens bestsellerbog “Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforreting”

Skal vi give dig et kald?

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi præcis kan hjælpe dig, så kontakt os. Vi giver dig gerne et kald, hvor vi kan vende mulighederne.

Det er første trin til at overhale dine konkurrenter via skabelse af en hurtigtvækstende og meget profitabel abonnementsforretning!

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

Artikler om abonnementsforretninger og medlemsklubber‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎ ‎|‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎Få succes med din abo-forretning

7. marts 2020

Måske dette også kunne interessere dig…