#38 Do’s & Don’ts fra Karsten Madsen Morningscore

Karsten Madsen, Morningscore, har gennem sin karriere lært, at det at være iværksætter ikke kun handler om at have en god idé. Det handler også om at navigere i de udfordringer, der følger med at bringe en idé til live. Fra sine tidlige dage som ung iværksætter i Sønderjylland til at være en del af bureauet Morningtrain og senere ved at lede SEO-værktøjet Morningscore, har Karsten masser af værdifulde erfaringer og råd baseret på både succeser og fejltagelser. Her giver han sine vigtigste Do’s & Don’ts.

Karsten Madsen er CEO i Morningscore. “Det nemmeste alt-i-et SEO-værktøj” kalder de det selv. Og han ved om nogen, hvordan man udnytter de muligheder, der findes på ens egen hjemmeside for at skabe leads og kunder. Han ved også, hvad man IKKE skal gøre. Læs Karstens Do’s & Don’ts:

DO ✅

“For mig er det største ”do” virkelig at være synlig og aktiv online. For mig har været at sikre, at vi konstant er synlige og aktive på alle relevante online platforme. Det er måske banalt, men det er afgørende.

Det er et fåtal af virksomheder, der rent faktisk er aktive og engagerer sig på nettet. Både i forhold til at lave SEO og på sociale medier. At have en plan og følge den er nøglen til succes. Mange virksomheder undervurderer dette og ender med ikke at udnytte deres fulde potentiale online.

Online engagement har været afgørende for både Morningtrain og Morningscore. At dukke op, være synlig og deltage i debatter online har virkelig drevet vores vækst. Hvis folk ikke opdager dig, opdager de heller ikke dit produkt.”

Karstens DO: Vær synlig og aktiv online

Karsten har også et særligt DO for abonnementsforretninger:

Karstens ekstra DO: Udnyt affiliate marketing.

”Det giver mening at betale for henvisninger, som kan omdannes til langvarige kunder. Dette er især relevant i 2024, hvor affiliate marketing ser en stærk vækst og udvikling. Det er en no-brainer at undersøge, om man burde være på et affiliate-marked. For abonnement er rigtig godt for affiliate’s, og alt abonnement er godt for SEO, fordi det er vedvarende. SEO elsker, når noget er vedvarende.”

Læs også hele det eksklusive interview med Karsten Madsen om hans iværksætterrejse, der har taget ham fra Sønderborg til Amsterdam: Hvordan fejl og gæld førte til succes

DON’T ❌

”Undgå antagelser om markedets behov uden først at validere dem gennem feedback. Vi troede, vi havde en genial idé til radiostationer, som vi udviklede på i et år. Da vi så ville sælge løsningen, ville de ikke have den. En stor fejl.

Da vi så senere skabte et efterspurgt produkt, lancerede vi det for tidligt. Vi havde en fantastisk beta-version med mange tilmeldte, men produktet var ikke klar, da vi gik live. Det skabte masser af problemer og var nærved at slå vores virksomhed ihjel. Og der var rigtig lang vej tilbage derfra.

Det er vigtigt at erkende, at selv om du selv er klar til at kaste dig ud i det, så skal du sikre, at dit produkt også er klar. Det kan føles som et tilbageskridt at bede om mere tid eller ressourcer, men det kan redde dit firma fra fremtidige fiaskoer.”

Karstens DON’T: Antag ikke, hvad markedet ønsker, uden først at validere og overvurder ikke produktets beredskab.

Få en succesfuld abonnementsforretning

Karsten Madsen og Morningscore arbejder hele tiden med at udvikle forretningen. Selvfølgelig. For verden forandrer sig kontinuerligt, og det gør forbrugernes adfærd også.

I SignUp Academy bliver vi ofte spurgt om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere en abonnementsforretning. Eller om vi kan hjælpe med at få flere kunder. Og det kan vi. For eksempel ved at lave et Business Review. I et Business Review gennemgår vi abonnementsforretningen i dybden og afslutter med at præsentere en fyldig rapport. Vi overlader ikke bare konklusionen til dig. Vi fortæller dig, hvad du kan gøre, for at få det mest optimale resultat.

Vi tilbyder dig 10 minutters gratis og uforpligtende sparring om din abonnementsforretning. Både den du har, og den du gerne vil have.

Kontakt os her for mere info

Følg med

Vil du følge med i interviewene med de 100 største DO’S & DON’TS?
Så tilmeld dig og få en mail når der er nye interviews.

Du kan se alle de hidtil udgivne interviews her

Og tilmelde dig DOS & DON’TS nyhedsbrevet her under, så du får besked om nye interviews ⬇️
Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy.

Måske dette også kunne interessere dig…