Dag 10: Vi får energi af vores abonnement challenge! ??

abonnement challenge

Vores nye abonnement challenge giver os energi!

Når man udvikler en ny forretning så intenst og hurtigt, som vi gør med denne 50-dages abonnement challenge, vi har givet os selv, giver det os MEGA meget energi!

Det er nemlig super motiverende at have et ambitiøst og klart mål at gå efter og en veldefineret tidsramme. Skab en abonnements forretning fra idé til launch på 50 dage. Det er til at forholde sig til!

Det skal være sjovt ?

Samtidig giver det os enormt meget energi, at vi brænder for det, vi laver. Vi synes, det er både sjovt og spændende at udvikle succesfulde abonnementsforretninger og medlemsklubber. Både for andre og for os selv. Det er vores passion ?

Et ekstra element i denne 50 dages abonnement challenge er selvfølgelig, at så mange følger os, giver os feedback og opmuntrer os. Det gør det endnu sjovere, og det er vi meget taknemmelige for – 1.000 TAK ?

Samtidig nyder vi også at komme ud og få nogle fede oplevelser, ligesom i aftes hvor Mette og jeg oplevede Car Park North og Underholdningsorkesteret give den fuld gas – se billedet ?

Vi gik derfra med den der “wauw” feeling, og har fået endnu mere brændstof – blandt andet til at holde speederen i bund på denne abonnement challenge ?

20% af tiden med vores abonnement challenge er brugt

Status er, at vi nu har brugt 20% af tiden, og føler os godt “on track”. Vi ved, hvad vi vil, og vi har fået lagt et godt fundament for vores nye abonnementsforretning. Meget af tiden er gået med overvejelser og planlægning.

Nu er vi på vej ind i en ny fase, hvor vi skal EKSEKVERE. Tanker og idéer skal udmønte sig til konkrete ting:

  • Indholdet til kursuspakkerne (som vi fremadrettet kalder challenges) skal produceres
  • Hjemmesiden og medlemssiden skal udvikles
  • Mailflowsene og medlemsprocesserne skal sættes op
  • Marketingplanen skal udtænkes og annoncerne sættes i gang

Pareto princippet

Ifølge Pareto reglen skyldes 80% af konsekvenserne indenfor et område 20% af årsagerne. Eksempelvis at 80% af dit salg kommer fra 20% af dine kunder. At 80% af din profit kommer fra 20% af dine produkter. Og at 80% af dine mødebeslutninger træffes på 20% af mødetiden.

Er det også sådan i DIN forretning? ?

Måske kan vi også forvente, at 80% af succesen med vores nye forretning skyldes de 20% af tiden, som vi brugte på at tage os tid til at overveje, hvordan vores nye forretning skal skrues sammen? Altså at forarbejdet er den væsenligste årsag til succes. Ligesom det f.eks. var tilfældet, da jeg udgav min SignUp bestsellerbog: Arbejdet med at strukturere bogen og udtænke indholdet i den tog meget længere tid end selve skriveprocessen. Så begynd allerede nu at skrive noter, hvis du overvejer på et tidspunkt at skrive en bog!

Hav en fantastisk dag – vi vil arbejde videre med vores abonnement challenge ??

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 5-6 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

31. marts 2022

Måske dette også kunne interessere dig…