Markedsføring med et lille budget 💰

Brug dine markedsførings kroner klogt 💰

Ingen har lyst til at bruge mange penge på markedsføring, med mindre man ved eller har en formodning om, at der kommer salg ud af det.

Mange har ingen penge til marketing, når først de har skabt deres forretning. Så hvordan får man kunder og vækster, uden at brænde en masse penge af? Få vores gode råd i denne masterclass.

abonnement-prisstigning

I denne masterclass får du alt dette:

VIDEN

7 video-lessons om, hvordan du kan lave gratis markedsføring eller bruge få kroner på din marketing.

Videoerne kan ses eller blot lyttes til, så du bruger din tid effektivt.

arbejdsbog

Adgang til din egen personlige arbejdsbog med spørgsmål til overvejelse og opgaver.

Arbejdsbogen hjælper dig med at tage action og forbedre din forretning.

mission

En 30-dages mission, hvor du udfordres og hjælpes til at handle på den viden, du har fået.

Du bestemmer selv, om du vil acceptere missionen, og hvornår den skal starte.

optimeret forretning

Du vil finde ud af, hvordan du med små midler kan optimere, hvordan du bruger dine ressourcer.

Når du finder ud af, hvordan du selv kan øge dit salg, kan du slet ikke stoppe igen.

 

STOR VÆRDI

Selv om du har et stort marketing-budget, vil du få værdi af denne masterclass. Du vil nemlig få en række fif, der kan være med til at booste din betalte markedsføring.

DIPLOM

Når du har set/hørt videoerne og gennemført missionen, kan du bestille et diplom.

Klap dig selv på skulderen og fejr din succes 🥂🍾

Hvordan foregår det?

Hvad skal du?

  1. Gennemføre købet
  2. Se videolessons – når det passer dig
  3. Besvare opgaverne – og blive klogere på din medlemsklub
  4. Implementere det du er kommet frem til
  5. Evt. acceptere missionen

Videolektioner, slides, arbejdsbog og missionsdagbog kan downloades.

Hvad gør vi?

Straks efter købet af masterclassen sender vi dig 3 mails:

 • link med adgang 
 • præsentation af masterclassens indhold
 • faktura

Accepterer du missionen, vil vi med forskellige intervaller sende dig inspirationsmails, så du fastholder motivationen. Du bestemmer selv, om og hvornår du vil gå i gang med missionen.

Andre masterclasses

mange-flere-medlemmer

FÅ MANGE FLERE MEDLEMMER NU! 📈

URGENCY: Sådan får du LIGE NU dine kunder til at indmelde sig i din abonnements-forretning.

SE MERE

relationer-abonnement

GØR RELATIONERNE LANGE OG STÆRKE! 💪

RELATIONER: Sådan styrker du relationen til dine medlemmer, og FASTHOLDER dem i væsentlig længere tid.

SE MERE

trust-abonnement

SKAB MAX TILLID TIL DIN FORRETNING! 🥰

TILLID: Lær hvordan du skaber max TRUST til din klub, og konverterer markant flere medlemmer.
 

SE MERE

mersalg-abonnement

SÆLG MERE TIL DINE MEDLEMMER! 🚀

MERSALG: Grib muligheden for at sælge mere til dine medlemmer, og BOOST din forretning.

SE MERE

Mette Fruensgaard
& Andreas Dirksen

Vores online kurser og masterclasses er udviklet og faciliteret af Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen.

Efter at have arbejdet sammen i Plusbog etablerede parret SignUp Academy sammen i 2019. Fordi de selv er gået hele vejen, ved de hvordan man overvinder alle forhindringerne, frem mod at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

Mette er jurist og leder med mangeårig erfaring med strategisk ledelse og kommunikation fra både store organisationer og startups. Hun er desuden certificeret i Emotionelle Kundetyper®, er mentor for unge iværksættere og skønlitterær forfatter.

Andreas er founder af Danmarks første, store fordelsklub, Plusbog og har gennem mere end 10 år hjulpet mere end 500 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnements-forretninger. Han er også forfatter til bogen “Sign Up – sådan skaber du en succcesfuld abonnementsforretning”, som øjeblikkeligt blev en bestseller i Danmark, og #1 international bestseller i USA, Australien og UK.

Vi har hjulpet +500 virksomheder, blandt andet:

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. 😉  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen.”

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet – både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven”

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Markedsføring på budget

Når man gerne vil vækste, har man brug for at markedsføre sig selv og sin virksomhed. De fleste, der starter selvstændig virksomhed, vil gerne leve af den på et eller andet tidspunkt. Og det kræver at kunderne opdager, at man eksisterer.

Vækst kan fremskyndes med god marketing, men “god marketing” er en jungle.

Vi oplever, at flere og flere har brug for at finde ud af, hvordan man får gang i forretningen uden at bruge en masse penge. Især hvis man er nystartet og i forvejen har et stramt budget.

Hvis ikke man får traction og får medlemmer hurtigt, så får man ikke den feedback, der er nødvendig for at kunne optimere forretningen.

Ikke alle har tusindvis af kroner at lægge i det. Det koster noget at komme igang med betalt markedsføring, og første penge er dem, der brændes hurtigt af, fordi man ikke ved, hvad der virker. Det er der, man tester kanaler, budskaber, designe, tilbud, farver, og så videre. Først efter noget tid finder man ud af, hvad  der virker bedst. Rigtig mange vender sig derfor væk fra paid marketing og forsøger sig med andre ting.

Vores kursus handler om, hvad du selv kan gøre gratis eller med få midler. Markedsføring på budget.
Du finder blandt andet viden om Growth marketing og WOMM = Word of Mouth Marketing. 

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstændig kvinde iværksætter

Seneste blogindlæg

 

Hvordan opbygger jeg en skalerbar forretning?

"Jeg vil gerne bygge en forretning, som jeg kan leve af. Den skal være skalerbar, og jeg skal kunne drive den hjemmefra. Hvordan gør jeg det?" Rigtig mange mennesker stiller sig selv dette spørgsmål, og mange af dem kommer til os. For en skalerbar forretning er ofte...