Nedbring churn og øg indtjeningen

Minimér frafaldet i din abonnements­­forretning ved at nedbringe churn

To af de vigtigste nøgletal i en medlemsklub er churn og retention. Churn-raten angiver antallet af medlemmer, der forlader dig, og retention er dem, der bliver. Begge nøgletal fortæller, hvor dygtig din virksomhed er til at holde på medlemmerne.

Det er vigtigt at have styr på churn, fordi det er en måde at måle, hvor mange kunder der stopper med at bruge et produkt eller en service over tid.

Vil du gerne have mere fokus på, hvad du skal gøre for at fastholde dine medlemmer og nedbringe churn? I denne masterclass får du 9 metoder til at nedbringe churn.

få flere-medlemmer nu

Hvad indeholder Masterclassen:

 

 1. Nedbring churn. 
 2. Definition og betydning af churn
 3. Hvordan beregner man churn?
 4. 9 metoder der reducerer churn. 
 5. Når medlemmet trykker cancel.
 6. Opgaver til dig. 
 7. Din mission.
 8. Opgaver og arbejdsbog 

I denne masterclass får du alt dette:

VIDEN

I 7 video-lessons får du viden om alt fra, hvordan du beregner churn til, hvordan du finder og reducerer den i din virksomhed. 

arbejdsbog

Adgang til din egen personlige arbejdsbog med spørgsmål til overvejelse og opgaver.

Arbejdsbogen hjælper dig med at tage action og forbedre din forretning.

mission

En 30-dages mission, hvor du udfordres og hjælpes til at handle på den viden, du har fået.

Du bestemmer selv, om du vil acceptere missionen, og hvornår den skal starte.

optimeret forretning

Find dine churndrivere og minimér dem. Jo lavere churn, jo større indtjening og jo stærkere er din konkurrencefordel.

STOR VÆRDI

Du får 9 metoder til at nedbringe churn, og værktøj med en tjekliste til at finde dem.

Du finder desuden ud af, hvorfor churn er et af de vigtigste nøgletal i en abo-business.

DIPLOM

Når du har set/hørt videoerne og gennemført missionen, kan du bestille et diplom.

Klap dig selv på skulderen og fejr din succes ??

Hvordan foregår det?

Sådan får du adgang:

Vi udbyder alle vores masterclasses i samarbejde  med Lumant.dk, der er Danmarks største online kursus-markedsplads.

  1. Klik på knappen, der fører dig til Lumants hjemmeside.
  2. Udfyld formularen og køb adgang til kurset
  3. Gå straks i gang med at se videolessons når du har lyst
  4. Besvar opgaverne – og blive klogere på din medlemsklub
  5. Implementer det du er kommet frem til

Med denne masterclass får du mulighed for at acceptere en mission. Her vil du du blive udfordret til at gennemføre en opgave på 30 dage i din egen abo-business.

Med forskellige intervaller vil vi sende dig inspirationsmails, så du fastholder motivationen. Du bestemmer selv, om og hvornår du vil gå i gang med missionen.

Andre masterclasses

prissaetning-abonnement

SÆT DEN RIGTIGE MEDLEMSPRIS

PRISSÆTNING: Find den medlemspris, der giver dig den BEDSTE forretning, og løft din indtjening til nye højder.

SE MERE

relationer-abonnement

GØR RELATIONERNE LANGE OG STÆRKE

RELATIONER: Sådan styrker du relationen til dine medlemmer, og FASTHOLDER dem i væsentlig længere tid.

SE MERE

trust-abonnement

SKAB MAX TILLID TIL DIN FORRETNING

TILLID: Lær hvordan du skaber max TRUST til din klub, og konverterer markant flere medlemmer.

SE MERE

mersalg-abonnement

SÆLG MERE TIL DINE MEDLEMMER

MERSALG: Grib muligheden for at sælge mere til dine medlemmer, og BOOST din forretning.

SE MERE

Mette Fruensgaard
& Andreas Dirksen

Alle masterclasses er udviklet og faciliteret af Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen.

“Efter at have arbejdet sammen i Plusbog etablerede vi SignUp Academy sammen i 2019. Fordi vi selv er gået hele vejen, ved vi, hvordan man overvinder alle forhindringerne frem mod at skabe en succesfuld abonnementsforretning.”

Mette er en populær underviser, og det er hende, du møder i masterclassen. Mette er jurist og leder med mangeårig erfaring med strategisk ledelse og kommunikation fra både store organisationer og startups. Hun deltager i flere advisoryboards, er mentor og skønlitterær forfatter.

Andreas er founder af Danmarks første, store fordelsklub, Plusbog og har gennem mere end 10 år hjulpet mere end 500 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnements-forretninger. Han er også forfatter til den internationale bestseller “Sign Up – sådan skaber du en succcesfuld abonnementsforretning”.

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder:

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen.”

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet – både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven”

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Bekæmp churn og frafald og fasthold dine medlemmer

Undgå at dine medlemmer forsvinder!

Churn, frafald, udmeldelse, opsigelse – der er mange ord, der dækker det samme: Du mister medlemmer. Derfor skal churn nedbringes. En af de væsentligste ting i en abonnementsforretning er at fastholde sine medlemmer. Eller at undgå at miste dem. For jo flere medlemmer du mister, jo langsommere vokser din forretning og jo længere tid går der, før du rigtig kan mærke fordelen ved de faste, forudsigelige og automatiske indtægter.

Hvordan minimerer jeg frafaldet?

Først og fremmest skal du fokusere på at fastholde dine medlemmer. For jo flere medlemmer du fastholder, jo færre mister du. Så du skal starte med at nedbringe churn ved at se på, hvordan du kan fastholde flest muligt i din medlemklub eller abonnementsforretning.

Dernæst skal du finde ud af, hvorfor dine medlemmer melder sig ud. Det er der mange metoder at gøre på.

Få feedback fra dine medlemmer

Feedback fra medlemmerne er en af de bedste metoder til at finde ud af, hvorfor de melder sig ud. Spørg dine medlemmer, hvorfor de melder sig ud. Og analyser på deres svar. Det er nemlig ikke altid, at det medlemmet siger, er den reelle årsag, og for at kunne nedbringe churn, skal du tænke kreativt.

Find ud af, hvordan du beregner churn

I denne masterclass får du ikke alene at vide, hvordan du beregner og nedbringer churn. Du får også en tjekliste til at finde churn-drivere i din forretning. Churndriverne er alle de forskellige steder i organisationen, hvor der er forhold, der er med til at få medlemmerne til at melde sig ud. Derudover får du også fif til, hvad du kan gøre, når medlemmet har trykket på afmeld eller cancel, så de bliver ved med at være medlem alligevel.

Få hjælp til at bekæmpe churn

Ved at følge denne masterclass om hvordan du bekæmper og nedbringer churn og måske gennemføre 30-dages missionen, vil du med stor sandsynlighed nedbringe frafaldet i din medlemsklub eller abonnementsforretning. Og jo flere medlemmer du beholder, jo færre udgifter har du til at skaffe nye medlemmer.

Når du først har fundet ud af, hvordan du beregner og bekæmper churn, kan du bruge denne viden i alle typer medlemsklubber og abonnementsforretninger.