tilskudsmuligheder

Få tilskud til 1:1 hjælp fra os

 • Du kan få betalt op til 100% af vores honorar, når du får 1:1 rådgivning og sparring fra os til at udvikle og vækste din forretning
 • Uanset om du er iværksætter, soloselvstændig eller driver en større virksomhed, er der mulighed for at få tilskud
 • Og det er ofte både nemt og hurtigt at ansøge om og få godkendt tilskuddet, samt efterfølgende at få det udbetalt
 • Her på siden beskriver vi de mest anvendte tilskudsmuligheder til vores ydelser
 • Der kommer løbende nye/andre tilskudsmuligheder, så kig forbi ind i mellem eller tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden, for at holde dig opdateret
 • Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til noget eller brug for hjælp til at ansøge om tilskuddet
iværksætterpuljen

Tilskudsmuligheder

Iværksætterpuljen

Du kan få tilskud fra Iværksætterpuljen til et 6-ugers 1:1 rådgivnings- og sparringsforløb fra os til udvkling af din virksomhed. hvis:

 • Du er iværksætter og selv deltager i forløbet
 • Har max 5 ansatte
 • Driver en virksomhed med et cvr-nummer der er under 5 år gammelt

Du kan ansøge om at få 80% af forløbet betalt via tilskud fra puljen, op til 25.000 kr.

Du kan se mere og ansøge om tilskud fra Iværksætterpuljen her

SMV:Digital puljen

Du kan få tilskud fra SMV:Digital til privat rådgiving der videreudvikler din virksomhed i form af f.eks. 1:1 rådgivning, workshops i din virksomhed eller et business review af din forretning hvis:

 • Din virksomhed har et dansk cvr-nummer
 • Der er mindst 2 fuldtidsansatte
 • Omsætningen er maksimalt 50 mio. Euro
 • Der ikke er modtaget statsstøtte på 1,5 mio. i indeværende og de to foregående år

Du kan få 25.000-250.000 kr. i tilskud til rådgivning og sparring fra os, og du skal selv medfinansiere med det samme beløb, men det kan ske i form af arbejdstimer, så du ikke behøver at tage penge op af lommen.

Andreas Dirksen er godkendt som SMV:Digital rådgiver.

Du kan se mere og ansøge om tilskud fra SMV:Digital her

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen.”

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet – både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven”

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Vores fordelspartnere

Blog

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: