SKAB VÆKST I DIN ABONNEMENTSFORRETNING!

Growth Review – ønsker du at få vækst i din forretning NU?

  Få hjælp fra abonnementsekspert Andreas Dirksen til at vækste din forretning her og nu med et Growth Review!

  Med et Growth Review får du hans ekspert-øjne til at se nærmere på din forretning indenfor 3 områder:

  • Din forretningsidé
  • Dit abonnements-koncept
  • Din webside

  Via gennemgangen af din forretningen spotter Andreas dine 5 største vækstpotentialer.

  Resultatet får du på et onlinemøde, hvor Andreas også fortæller dig hvordan du udnytter potentialerne og skaber vækst i din forrretning. På mødet kan du også få svar på alle dine spørgsmål.

  Optagelsen og præsentationen sendes efterfølgende til dig, så du kan tage action på de vigtige iagttagelser, og få den vækst du ønsker!

  9.500 kr. ex moms

  growth review

  DERFOR!

  Hvorfor skal du bestille et Growth Review?

  Når du driver en forretning, har du brug for:

  • At få nogen udefra, der ser på din forretning. Fordi du selv er så fokuseret på din forretning, bliver du “blind” for ting der kan vækste din forretning.
  • At få inputs til nye tiltag du kan gøre, for at vækste din forretning. Tingene står ikke stille – konkurrenterne bliver skarpere og kundernes krav øges. 
  • At få ekspertøjne på din forretning, der kan identificere de vigtigste vækst-potentialer og -tiltag, så du bruger din tid der hvor effekten er størst!

  Et Growth Review er en investering i at få en større og mere profitabel forretning ?

  Growth Review – hvem er det for?

  Growth review er for dig der:

  • Har en abonnementsforretning eller medlemsklub
  • Ønsker større vækst her og nu!

  Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, uanset hvilken branche du arbejder i og uanset om din forretning handler B2C eller B2B, er et Growth Review relevant for dig, hvis du ønsker mere vækst.

  Så simpelt er det! 

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

  Sådan fungerer det

  Når du har bestilt et Growth Review, går Andreas Dirksen i gang med at se nærmere på din forretning.

  Resultaterne gennemgår Andreas med dig på et onlinemøde, hvor du også kan stille spørgsmål.

  Efter online mødet får du tilsendt zoom-optagelsen og præsentationen, så du kan tage action på anbefalingerne og vækste din forretning.

  andreasdirksen-businessreview

  Din Growth Review ekspert – Andreas Dirksen

  Skaberen af SignUp Success er Andreas Dirksen, founder af Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Han har hjulpet mere end 500 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

  Andreas er modtager af Børsens Gazellepris og Dansk Erhvervs Ehandelspris og er optaget i Kraks Blå Bog.

  Samtidig er han forfatter til bogen “Sign Up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning”, som øjeblikkeligt blev en bestseller i Danmark, og nummer 1 i USA, Australien og UK.

  Andreas har 10+ års erfaring med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger. Han kaldes ofte for Abonnementskongen pga. sin store erfaring og viden med netop den type virksomheder.