De 20 trin til succes

SignUp Metoden får dig i mål

SignUp Metoden er vejen til at skabe en succesfuld abonnementsforretning

Med SignUp Metoden undgår du de fleste faldgruber og kommer hurtigere i mål med din medlemsklub eller abonnementsforretning.

Få en gennemgang af metodens 20 trin, herunder:

  • Hvordan du kommer i gang med en abonnementsforretning
  • Hvordan du launcher og får kunder i forretningen
  • Nødvendige nøgletal
  • Fastholde kunderne og minimere frafald
  • Hvad du skal være opmærksom på fra begyndelsen, hvis du vil skalere

Alt sammen med det formål at du får skabt en succesfuld abonnementsforretning.

 

Kom i gang fra DKK 279,- ex moms pr. måned.

Ekspertmodellen

SignUp Metoden er for dig, der vil vide mere om, hvordan du kan skalere din forretning med en medlemsklub eller abonnementsforretning.

Du får fx svar på:

• Har du den rigtige forretningsmodel?

• Hvorfor er relationer så vigtige i en abonnementsforretning?

• Hvad er de 3 vigtigste grundsten i en abo-business?

• Hvilke kriterier skal du fokusere på, når du vælger platform?

• Hvordan adskiller abonnementsforretninger sig fra en traditionel forretning?

SignUp Metodens 3 faser

Create

I Create-fasen skaber du dit abonnementskoncept inklusiv, hvordan du tjener penge, hvilke fordele dine medlemmer skal have, hvad medlemskabet skal koste. Det er også i denne fase, du tager stilling til den platform, som du vil drive din forretning fra.

 

Execute

I execute-fasen launcher du din abonnementsforretning og arbejder med, hvordan du kan få og fastholde flest mulige medlemmer.

Profit

I Profit-fasen har du skabt proof of business og ønsker at skalere din abonnementsforretning, så den bliver langt større.

Vores fordelspartnere

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen.”

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet – både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven”

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Sådan fungerer det

Kurset er opdelt i 5 moduler:

  1. Indledning
  2. Fase 1: Create
  3. Fase 2: Execute
  4. Fase 3: Profit
  5. Afslutning

Hvert af modulerne indeholder lektioner svarende til de trin, der tilhører den pågældende fase.

Når du har købt SignUp Metoden får du straks adgang til alle modulerne. Du kan selv bestemme, hvornår og hvor mange gange du vil se dem, og du kan også vælge at lytte til dem som podcast.

Efter hver lektion har du mulighed for at klikke på gennemført, så du altid kan se, hvor langt du er kommet.

Andreas Dirksen & Mette Fruensgaard

Det er Andreas Dirksen, der har skabt SignUp Metoden – De 20 trin til succes, og sammen med Mette Fruensgaard står han bag SignUp Academy.

Fordi de selv er gået hele vejen, kender de til alle de forhindringer, man møder på sin vej i en abonnementsforretning.

Mette er jurist og leder med mangeårig erfaring med strategisk ledelse og kommunikation fra både store organisationer og startups. Hun er desuden certificeret i Emotionelle Kundetyper®, er mentor, skønlitterær forfatter og selvfølgelig abonnementsekspert.

Andreas er founder af Danmarks første, store fordelsklub, Plusbog, og har gennem mere end 10 år hjulpet mere end 200 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger. Samtidig er han forfatter til bogen “Sign Up – sådan skaber du en succcesfuld abonnementsforretning”, som øjeblikkeligt blev en bestseller i Danmark, og #1 international bestseller i USA, Australien og UK.