Maksimer din succes

Løft dit abonnement

LEVEL UP er Andreas Dirksens konkrete, inspirerende og letlæste guide til, hvordan du får maksimal succes med en forretning med abonnementsfordele.

Bogen giver dig 18 gennemprøvede anbefalinger til, hvordan du løfter din forretning til næste niveau og rækker ud efter stjernerne.

Udgangspunktet for LEVEL UP er Andreas Dirksens erfaringer fra mere end 500 virksomheder, som han har hjulpet med at skabe faste indtægter, mersalg og stærke kunderelationer via en abonnementsløsning. Fra små iværksætter startups til store prisvindende millionforretninger.

Antallet af abonnementsforretninger er vokset eksplosivt de seneste år og få personer ved mere om, hvordan man får succes med den type virksomhed, end Andreas Dirksen – også kendt som Abonnementskongen.

winner

Level Up din abonnementsforretning

Vil du ikke bare nøjes med en succesfuld abonnementsforretning, men ønsker du at tage den til NEXT LEVEL?

En bog for dig, som vil løfte din abonnements­­forretning til næste niveau

📈📈📈📈📈

En bog for dig, som ønsker at få en million abonnements businness.

💵 💷 💶 💴

En bog for dig, der ikke kun vil til månen, men som vi nå helt ud blandt stjernerne

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg elsker at blive inspireret af de allerbedste på deres felt, og netop Andreas inspirerer mig hver eneste gang vi mødes.

Andreas har med denne bog Level Up endnu engang delt ud af sin store erfaring og viden på dette område, så det både er let læst og nemt at eksekvere på i din egen abonnementsforretning.

I vores abonnementsforretning med mere end 40.000 medlemmer har vi gjort brug af Andreas og hans 1:1 SCALE-proces. Vi må erkende at selvom vi syntes vi gør det godt og har styr på vores processer – ja så kunne Andreas på en kreativ og udfordrende måde inspirere os til at løfte ambitionerne og gøre det endnu bedre, til stor værdi for vores forretning.

Drømmer du om at starte en ny abonnementsforretning eller at bringe din eksisterende forretning til næste niveau, er Level Up en ”must read” bog. Bogen giver dig 18 konkrete anbefalinger, som du kan eksekvere på.

Andreas er eksperten på abonnement fordi han selv har gjort det, som mange af os drømmer om, med stor succes. Desuden har han foreløbig hjulpet 500+ virksomheder med at få succes med deres abonnementsforretning.

Jeg ønsker dig god inspiration.

Jesper Wengel, direktør i Frie Gruppen

de 20 trin til succes

DE 20 TRIN TIL SUCCES

LEVEL UP er fortsættelsen til #1 bestselleren Sign Up

  I bogen Sign UP – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning introducerede Andreas Dirksen SignUp Metoden – De 20 trin til succes. Modellen til hvordan man skaber en succesfuld abonnementsforretning. 

  I sin nye bog LEVEL UP – Sådan løfter du din abonnementsforretning til næste niveau og maksimerer din succes bygger Andreas Dirksen ovenpå 20 trins modellen.

  Du får 18 gennemprøvede anbefalinger til, hvordan du løfter din forretning og rækker ud efter stjernerne.

  Der er altså tale om en ægte efterfølger, der tager dig endnu videre på dit abonnementseventyr.

  Det sagde læserne om Sign UP

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Hans Peter B
  Driver du eller har du planer om at drive en abonnementsforretning, må jeg på det kraftigste anbefale, at du læser bogen. Også fordi den tager udgangspunkt i primært danske omstændigheder. Læs hele anmeldelsen 

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Imran R
  Sign Up er intet mindre end en manual til hvordan du får mennesker til at forelske sig i produkter. Lige fra kærlighed ved første klik, til at produktet tilpasses hverdagen og skaber vedvarende værdi for kunden. I virkeligheden kan Andreas systematiske tilgang til hvordan man skaber vedvarende værdi for andre overføres til alle mulige aspekter af livet. Ja selv et parforhold kan i virkeligheden ses som en abonnementsforretning, der helst skulle fortsætte efter “prøveperioden”. Kort sagt er bogen et must for alle, der arbejder med salg og værdiskabelse. 5 STJERNER herfra!

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  frederik j
  Virkelig en god bog, for den er let at læse og forstå, men du får samtidig en rigtig god guide til at starte en solid abonnementsforretning. Du vil bestemt nyde at læse alle de tips og tricks, mens du høre Andreas’s historier og hvordan hans iderighed og vilje til ikke at give op, fik ham igennem en masse store udfordringer og man kan ikke andet end få lyst til at starte en abonnementsforretning selv.

  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Pernille B
  Jeg har aldrig drevet en abonnements forretning før så denne bog var længe ventet! Jeg er fuldstændig vild med den ekstremt operationelle tilgang og glæder mig vildt til at implementere alle de gode råd og tiltag step by step. Desuden kan jeg rigtig godt li Andreas egne eksempler og den underholdende måde bogen er skrevet på. Stort TAK til abonnementskongen for altid generøst at dele ud.

  (Alle anmeldelser er fra Saxo.com)

  abonnements kursus
  mette andreas

  Andreas Dirksen

  Andreas Dirksen har over 15 års erfaring med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger. Han kaldes ofte for Abonnementskongen pga. sin store erfaring og viden om netop den type virksomheder.

  Han er forfatter til bogen Sign Up, som er en bestseller i Danmark, og en #1 international bestseller  i USA, Australien og UK. Har vundet Gazelleprisen og E-handelsprisen og er optaget i Kraks Blå Bog.

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  ”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

  Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

  Udtalelser

   

  “In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

  Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

  Udtalelser

   

  Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

  Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

  Udtalelser

   

  Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele

  Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

  Udtalelser

   

  ”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
  Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
  Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen.”

  Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

  Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet – både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven”

  Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  “En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

  Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

  Udtalelser

   

  “Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

  Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

  Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

  Udtalelser

   

  ”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

  Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio