DIN HJÆLP TIL AT FÅ SUCCES 

Abonnements-guiden

  • Når du beskæftiger dig med abonnementer, vil du hurtigt opdage, at der er rigtig mange ord og begreber, som du måske ikke kender eller til fulde forstår hvad betyder.
  • Abonnement-guide er tænkt som en hjælp til dig, der ønsker at få viden om, hvad de forskellige abonnementsord og -begreber betyder, samt ikke mindst hvordan du arbejder med dem, for at nå dine mål og hvilke abonnement best practices du med fordel kan lære at kende
  • Guiden er i virkeligheden en vifte af guides, der hver især går i dybden med en række vigtige begreber indenfor et specifikt område.
  • I disse guides står alle ord og begreber listet i alfabetisk rækkefølge, så de er nemme at finde.
  • Og hvis der er ord eller begreber, som du ikke kan finde i vores guides, eller hvis du har forslag til nye guides, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte os via vores kontaktformular.
  • Hvis du gerne vil have besked hver gang vi udgiver en ny guide, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.
sparring abonnement

Abonnements-guiden er din guide, ordbog og snart også video-tutorial til abonnements-verdenen!

Om abonnements-guiden

Her er din guide, ordbog og turtorial til at lære en masse om abonnementsforretning og alle de ord, begreber og best-practices du søger.

Svarene kan du læse i guiden, og snart også se i små inspirerende videoer, som vi producerer til dig. Guiden er opdelt efter emner og derefter alfabetisk, så det er hurtig og nemt at finde præcis det, du søger.

Hvis du har forslag eller ønsker til spørgsmål som vi mangler i guiden, så giv os et praj via kontaktformularen.
Så inkluderer vi dit spørgsmål i guiden, og finder svaret til dig!

Din ekspert til at forklare hvad de forskellige abonnements-begreber og ord betyder og hvilke abonnement best practices der findes, hedder Andreas Dirksen, er CEO i SignUp Academy, og har hjulpet +500 virksomheder med at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

Her er et overblik over vores abonnements-guides:

 

Nøgletal i abonnementsforretninger

Forstå de væsentligste nøgletal og KPI’er som f.eks. churn, CAC, livstidsværdi og MRR.
Du finder nøgletals-guiden her.

 Jura i abonnementsforretninger

Få viden om alle de forskellige regler du skal overholde, lige fra hvilke hvor lange bindinger, du må have, til hvordan du må markedsføre dit medlemskab. Jurist Mette Fruensgaard skriver denne guide i samarbejde med e-mærket.
Du finder guiden: Jura i abonnements-forretninger her.

Typer af abonnementsforretninger

Forstå hvilke typer der findes og forstå forskellen mellem f.eks. en kundeklub og en fordelsklub. Andreas Dirksen skriver denne guide til dig samt inspirerer dig med spændende cases og abonnement best practices. (På vej)

Forklaring af Abonnements-services

Lær hvilke forskellige services der findes og hvad f.eks. SaaS, EaaS og MaaS er. (På vej)

 

Hvis du gerne vil have besked, hver gang vi udgiver en ny guide, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Udtalelser

 

”Der er fuld fart på SunsetPLUS ?? – vores abonnements forretning. Andreas Dirksens hjælp og inspiration undervejs har været pricelsess ?

Jens Broch, CEO, Sunset Boulevard

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

”Vi driver noget der hedder Klub Vollmer der er Danmarks største kokkeskole, og den er abonnementsbaseret. Vi troede vi gjorde det hele rigtigt, indtil vi fik fat i SignUp Academy. Vi er jo bare startet ud som lallende amatører, og der er det altså godt at have nogen at sparre med. Vi har været i gang længe – vi startede ud i 2017 – men det største hop tog vi faktisk efter at have haft fat i Andreas og SignUp Academy. Vi er nu meget mere skarpe på hvilken vej vi skal gå og hvordan vi skal gøre det, og kan varmt anbefale SignUp Academy.”

Annette Heick og Jesper Vollmer, Founders, Klub Vollmer

Udtalelser

 

“In creating Supertrends Institute as a global, membership community and a digital, Future-as-a-Service platform we chose SignUp Academy as our preferred advisor and partner. We have from SignUp Academy over more than six month received exceptional guidance and value. Guidance and help always based on our unique situation, and on exactly where we were in our development journey of our new subscription business model. SignUp Academy have our warmest recommendations.”

Jens Hansen, CoFounder & CEO, Supertrends Institute AG, Switzerland.

Udtalelser

 

Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

Udtalelser

 

Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele

Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

Udtalelser

 

”Mit forløb med Sign-up Academy og Andreas Dirksen var en gamechanger for min virksomhed. Andreas så min forretning i et helt nyt lys, som har været med til at løfte den til næste niveau.
Andreas er utrolig behagelig, troværdig, pålidelig og ikke mindst en hyggelig nordjyde. ?  Han forstår at sætte kunden i centrum, så man føler sig som noget særligt.
Tak Andreas! Jeg vil til hver en tid anbefale (og har allerede gjort det) Sign-up Academy og Andreas Dirksen.”

Benedicte Engels, founder, Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

Det var rart at snakke med en ekspert. At få at vide “det er sådan her man gør!” fra en som har stor erfaring ikke mindst fra egen business og som har fingeren på pulsen, ved hvad der virker og ikke virker. I stedet for at jeg skal bruge tid på at lære det selv. En kæmpe tidsbesparelse.

Laura Grubb, CEO & Founder, Lauragrubb.dk

Udtalelser

 

”Abonnementskongen eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet – både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven”

Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

“En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

Udtalelser

 

“Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

Udtalelser

 

”Andreas er en fantastisk ressource som hjælper dig med at finde retning, skærper dit budskab og får din virksomhed til at blomstre. Jeg kan på det varmeste anbefale Andreas og hans ekspertise.”

Klaus Jørgensen, CEO & Founder, Juviva Fysio

Samarbejdspartnere

Blog

Vi har hjulpet +500 virksomheder, blandt andet:

SignUp Academy

 

Heden 14 B
9520 Skørping
CVR: DK-38913557

+45 5353 7000

info@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Ved at udfylde formularen herunder, accepterer du at blive tilmeldt vores nyhedsbrev, hvor du ca. en gang om ugen får nyheder fra abonnements-verdenen og tilbud fra SignUp Academy.

Læs mere om vores persondatapolitik.

soloselvstændig kvinde iværksætter

Seneste blogindlæg

 

Converting Free Members into Paying Members

How do you convert free members into paying members? Free members can be found in most subscription businesses. It has become the standard in subscription businesses to give members the opportunity to get a free trial period before deciding whether they want to pay...

Allow Risk to Be Your Fuel

Allow risk to be your fuel! That is some statement. When I launched the membership club Plusbog.dk, we sold all the books for less than the purchasing price. We expected to recose the money – and more of course – through the monthly membership payments. If a new book...

Are you Creating Value for your Members?

A good question to regularly ask yourself is: "Am I creating value for my members?" Whether you run a subscription business or a transactional business, it is important to stand out and provide great value - continuously. Why is it so important to differentiate in a...