DIN HJÆLP TIL AT FÅ SUCCES

Abonnements-guiden

Når du begynder at beskæftige dig med abonnement, opdager du måske, at der er mange ord og begreber, du ikke kender eller til fulde forstår betydningen af.

Abonnement-guide er en hjælp til dig, der ønsker at få viden om, hvad de forskellige abonnementsord og -begreber betyder samt ikke mindst, hvordan du arbejder med dem for at nå dine mål. Her er også de abonnement best practices, du med fordel kan lære at kende.

Hvis du gerne vil have besked hver gang vi udgiver en ny guide, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

sparring abonnement

Abonnements-guiden er din guide, ordbog og FAQ til abonnements-verdenen!

Om abonnements-guiden

Her er din guide, ordbog og tutorial til at lære en masse om abonnementsforretning og alle de ord, begreber og best-practices du søger.

Guiden er opdelt efter emner og derefter alfabetisk, så det er hurtig og nemt at finde præcis det, du søger.

Hvis du har forslag eller ønsker til spørgsmål som vi mangler i guiden, så giv os et praj via kontaktformularen.
Så inkluderer vi dit spørgsmål i guiden, og finder svaret til dig!

Dine eksperter til at forklare de forskellige abonnements-begreber, ord og best practices, er Andreas Dirksen og Mette Fruensgaard. De er parret bag SignUp Academy, der har hjulpet +500 virksomheder med at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

Vores abonnements-guides:

Abonnement FAQ

Få svar på de mest almindelige spørgsmål om abonnement.
Find Abonnements FAQ her

Nøgletal i abonnementsforretninger

Forstå de væsentligste nøgletal og KPI’er som f.eks. churn, CAC, livstidsværdi og MRR.
Du finder nøgletals-guiden her

 Jura i abonnementsforretninger

Få viden om alle de forskellige regler du skal overholde, lige fra hvilke hvor lange bindinger, du må have, til hvordan du må markedsføre dit medlemskab. Jurist Mette Fruensgaard skriver denne guide i samarbejde med e-mærket.
Du finder guiden: Jura i abonnements-forretninger her

Hvis du vil vide mere om abonnementsverdenen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Abonnement best practices er et resultat af mange års erfaring og forsøg. De anvendte metoder er blevet testet og verificeret i praksis og ved at følge dem, undgår man at “genopfinde hjulet”. I stedet kan man fokusere på at implementere den erfaring og viden, der er gemt i abonnement best practices.

Anvendelsen af abonnement best practices fører ofte til bedre resultater, da de repræsenterer de mest effektive og effektfulde metoder til rådighed. Man opnår desuden større troværdighed blandt kunder, partnere og interessenter, og det letter beslutnings­tagningen at have klare retningslinjer at følge.

Samarbejdspartnere

Blog

Vi har bla. hjulpet disse virksomheder: