SignUp Academy præsenterer webinaret

Skab vækst i din abo-forretning med owned media

Torsdag 15. juli 2021 kl. 10.00-11.00

Morten Bailey, MakeItMedia og Andreas Dirksen fokuserer på, hvad der kan skabe vækst i abonnementsforretninger i forhold til at få og fastholde flere medlemmer

Louise Pejgruppen

Abonnementsforretninger har ofte en længere konverteringsperiode end de gængse webshops. Derfor er strategien vedr. indsamling af permissions til “owned media” blevet meget mere aktuel, ovenpå den nye IOS opdatering, der begrænser sporing og dermed optimering på annonceringen.

Den vigtigste strategi lige nu er at indsamle permissions, så man ejer sin egen rækkevidde og dermed kan “pleje” personer mod en konvertering – uden nogen begrænsninger fra Apple eller andre.

Lyder det kompliceret? Det behøver det ikke at være. Det handler om, hvordan du får kunderne ind i din abonnementsbutik.

Abonnement som forretningskoncept eksploderer i disse år, og potentialet er kæmpe stort. Næsten alle brancher og virksomheder vil på et eller andet tidspunkt opleve, at der skyder nye abonnementskoncepter op, som i større eller mindre grad revolutionerer branchen.

Dette er et LIVE webinar, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål før eller undervejs. Webinaret bliver optaget og sendt til deltagerne efterfølgende.

Da alle skal have mest muligt ud af sparringen, kan jeg desværre ikke tilbyde hjælp til opsætning af abonnementssystem eller lignende teknisk hjælp.

Hvis der bliver tid til det, vil jeg fortælle om, hvorfor du seriøst skal overveje at se i den retning med din forretning, hvis du ikke allerede har en abonnementsforretning.

  • Ved tilmelding til webinaret accepterer du at modtage digital kommunikation fra SignUp Academy og MakeItMedia. Muligvis ringer vi også til dig efterfølgende, for at høre om din oplevelse og sige hej.

I SignUp Academy rådgiver vi ikke bare om abonnementsforretninger. Vi skaber dem selv vha. vores unikke 20-trins ekspertmodel. Vi hjælper fra strategisk til operationelt niveau. Vi har stor erfaring med både B2C og B2B abonnements-koncepter indenfor mange forskellige brancher!

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Vi har hjulpet +500 virksomheder, blandt andet:

© SignUp Academy Aps