53537000 info@signupacademy.com

SignUp Academy præsenterer webinaret

Disruption af en traditionel verden med abonnement

Torsdag den 16.september 2021 kl. 13.00.

med Kristin Assaad, LegalUp og abonnementseksperten Andreas Dirksen, SignUp Academy.

Kristin Assaad skabte LegalUp som et alternativ til uforståelig, ugennemsigtig, langsommelig og ikke mindst dyr iværksætterrådgivning, der alt for ofte blev erstattet af Google-skabeloner og gør-det-selv-løsninger.

Med sin juridiske abonnementsløsning er hun igang med at disrupte en meget traditionel verden, og på dette webinar vil hun fortælle om, hvilke helt konkrete tiltag det har krævet indtil videre.

Vi kan afsløre, at en af hemmelighederne til hendes succes er evnen til at netværke. 

Kristin er desuden udvalgt som et ud af 100 største, unge talenter i dansk erhvervsliv i år.

  • Ved tilmelding til webinaret accepterer du at modtage digital kommunikation fra SignUp Academy og LegalUp. Muligvis ringer vi også til dig efterfølgende, for at høre om din oplevelse og sige hej.

Abonnement som forretningskoncept eksploderer i disse år, og potentialet er kæmpe stort. Næsten alle brancher og virksomheder vil på et eller andet tidspunkt opleve, at der skyder nye abonnementskoncepter op, som i større eller mindre grad revolutionerer branchen.

Andreas fortæller om, hvorfor du seriøst skal overveje at skabe en abonnementsforretning, hvis du ikke allerede har en.

Webinaret er målrettet alle typer af virksomheder.

I SignUp Academy rådgiver vi ikke bare om abonnementsforretninger. Vi skaber dem selv vha. vores unikke 20-trins ekspertmodel. Vi hjælper fra strategisk til operationelt niveau.

Vi har stor erfaring med både B2C og B2B abonnements-koncepter indenfor mange forskellige brancher!

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

Udtalelser

 

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

virksomheder vi har hjulpet

© SignUp Academy Aps