HER SKABES SUCCESFULDE ABONNEMENTSFORRETNINGER!

SignUp Success

  Med SignUp Succes får du adgang til en eksklusiv platform, der giver dig læring, viden, sparring, inspiration, rabatter og netværk, frem mod dit mål om at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

  Uanset om din abonnementsforretning endnu ikke er launchet, eller om du har været i gang i et stykke tid, vil SignUp Success markant øge dine chancer for at lykkes.

  Du kan frit vælge mellem tre levels, GOLD og PLATIN og EXECUTIVE, samt op- og nedgradere når du vil. Jo mere EKSKLUSIVT et level du vælger, jo mere 1:1 sparring og hjælp får du til at udvikle og optimere din business. Og jo længere tid du er medlem, jo flere fordele får du.

  OBS: Den 11. juni launcher vi en ny StartUp Challenge, hvor du over 6 uger konkret kommer til at arbejde med at PLANLÆGGE, UDVIKLE, LAUNCHE og VÆKSTE din forretning. Det sker via ugentlige Live Sessions, Opgaver, Værktøjer og 1:1 sparring.

  Meld dig ind NU og kom med på denne unikke Startup Challenge, der markant kan udvikle og vækste din business!

  Ved indmeldelse nu kan du desuden vælge mellem disse introtilbud:

  • At få en måneds GOLD for 450 kr.
  • Eller at få 1. måned GOLD + 25 minutters 1:1 sparring med Andreas Dirksen på din forretning eller forretningsidé for 800 kr. (værdi over 2.000 kr.)
  • Eller at få 1. måned PLATIN inkl. 60 minutters 1:1 sparring med Andreas Dirksen og 40% rabat på ekstra sparring for halv pris: 1.750 kr. (værdi 3.500 kr.)

  Vi ser frem til at hjælpe dig med at få succes.

  Mette Fruensgaard & Andreas Dirksen
  SignUp Academy

  SignUp Success

  DEN INTELLIGENTE LÆRINGSPLATFORM FOR DIG DER ØNSKER AT SKABE EN SUCCESFULD ABONNEMENTSFORETNING!

   

  MED SIGNUP SUCCESS FÅR DU HJÆLP TIL

  • At konvertere din idé til en abonnementsforretning

  • At få automatiske indtægter hver måned

  • At skabe en forretning med et stort skaleringspotentiale

  • At realisere dit mål om at få en million-abonnementsbusiness

  FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

  Når jeg taler om abonnementsløsninger, hører jeg ofte spørgsmål som:

  • Er min idé god nok?

  • Hvordan kommer jeg i gang?

  • Hvilke fejl skal jeg undgå at begå?

  • Hvilket system skal jeg bruge?

  • Hvad skal mit medlemskab koste?

  • Hvordan skaber jeg indhold og værdi for min medlemmer?

  • Hvordan får og fastholder jeg medlemmer?

  • Hvad skal der til, for at skalere min forretning?

  Dette og meget mere får du svar på i MasterClass kurset, bestående af 24 videoer med mere end 4,5 timers undervisning, best-practices og gode råd!

  Du lærer på kurset at skabe en forretning, der måned for måned automatisk giver dig indtægter, så du ikke hver måned skal starte fra 0 med at skabe salg og omsætning!

  MasterClass kurset er en del af dit SignUp Success, og giver dig viden om hvordan du trin for trin udvikler og launcher en abonnementsforretning.
  Via ugentlige Live Sessions, 6-ugers Challenges og 1:1 sparring får du eksperthjælp til at konvertere denne viden til DIN virksomhed.

  SignUp Success er ikke for alle

  Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, uanset hvilken branche du arbejder i og uanset om du handler med kunder (B2C), eller handler med andre virksomheder (B2B), er SignUp Success for dig, der ønsker at blive abonnements-mester.

  SignUp Success er dog IKKE for alle. Du skal nemlig være parat til at investere din tid i at lære, hvordan du gør, samt handle på den viden du får, hvis du skal lykkedes med at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

  Gevinsten er, at du via abonnementsforretningens løbende automatiske indtægter og en markant større kundeloyalitet skaber grundlag for at få en markant stærkere og større business.

  Som medlem af SignUp Success
  får du 6 store fordele

  VIDEN

  MasterClass videokurset med 24 videoer viser dig, hvordan du trin for trin skaber en succesfuld abonnements forretning.
  Hvert kvartal inviteres du også med til en ny StartUp eller LevelUp Challenge, der på 6 uger hjælper dig med at eksekvere på din viden via ugentlige Live Sessions, Opgaver, Værktøjer og 1:1 sparring!

  SPARRING

  Du får adgang til den lukkede SignUp netværksgruppe for vidensdeling og inspiration.
  PLATIN og EXECUTIVE-medlemmer får også 1:1 sparring 1×60 minutter/måned med mulighed for flere timer med 40% rabat, samt årlige Business Reviews af websitet med anbefaling til forbedringer.

  SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

  Ugentlig live sessions med Q&A, hvor du kan stille spørgsmål og få svar på dine spørgsmål af abonnements-ekspert Andreas Dirksen. Alle sessions optages og kan ses/ genses.
  EXECUTIVE-medlemmer får desuden et månedligt personligt møde hos dem samt adgang til 1:1 Hotline.

  INSPIRATION

  Podcast-interviews og artikler med founders, CEO´s, iværksættere og andre spændende profiler. De har alle som mål eller er allerede i gang med at drive en spændende forretning indenfor abonnements verdenen, og deler ude af deres bestpractices og bedste råd til dig.

  RABAT

  Medlemsrabat på 20% på Workshop kurset, hvor du får undervisning og kommer i gang med at skabe en succesfuld abonnements forretning. Du får også eksklusive besparelser på f.eks. Insitut for Kundetyper, Goodtalks og Simplero.

  NETVÆRK

  Invitation 2 gange om året til medlems-MeetUps, hvor du kan møde, netværke og vidensdele med de andre SignUp Success medlemmer.
  EXECUTIVE medlemmer får også invitation til det årlige VIP-arrangement for netværk på samme level.

  Din vej til succes

  Med SignUp Success får du det der skal til, for at nå dit mål om at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

  En forretning, hvor du konverterer dine kunder til at blive medlemmer, flytter dit fokus fra at salg til skablse af stærkee relationer, markant øger din kundeloyalitet og begynder at få løbende automatiske indtægter!

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

  Sådan fungerer det

  Så snart, du har indmeldt dig, får du adgang til den lukkede netværksgruppe.

  Du får også tilsendt login til det eksklusive SignUp Success online univers, med adgang til alle fordelene inklusiv MasterClass kurset, de ugentlige Live Sessions, Podcast-universet, 6-ugers Challenges og Medlemsrabatter. Samt efter 3 måneder også invitation til vores inspirerende meetUps i henholdsvis København og Århus/Vejle.

  Er du PLATIN eller EXECUTIVE medlem, får du desuden adgang til at booke 1:1 sparring med Andreas Dirksen 1×60 minutter om måneden med 40% rabat på tilkøb af mere 1:1 sparring. Og hvis du vælger EXECUTIVE får du det første besøg af Andreas Dirksen. Efter 6 måneder får du også det første Review af din business.

  Velkommen til SignUp Success – stedet hvor succesfulde abonnementsforretninger skabes!

  Din underviser – Andreas Dirksen

  Skaberen af SignUp Success er Andreas Dirksen, founder af Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Han har hjulpet mere end 100 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

  Andreas er investor i en række succesfulde abonnements-virksomheder inklusiv Venue Manager, Institut for Kundetyper og Kreakassen, er modtager af Børsens Gazellepris og er optaget i Kraks Blå Bog.

  Samt også forfatter til bogen Sign Up, som udkom i august 2019 og øjeblikkeligt blev en Bestseller i Danmark. Efterfølgnde blev Sign Up bogen også en #1 bestseller i USA, Australien og UK.

  Andreas har 10+ års erfaring med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger, og kaldes ofte for Abonnementskongen pga. sin store erfaring og viden med netop den type virksomheder.

  SignUp Academy

  Beddingen 11, stuen 4
  9000 Aalborg
  CVR: DK-38913557

  +45 31 13 95 80

  ad@signupacademy.com

  Nyhedsbrev

  Seneste blogindlæg