HER SKABES SUCCESFULDE ABONNEMENTSFORRETNINGER!

SignUp Success

  Med SignUp Success får du adgang til en eksklusiv platform, der giver dig læring, viden, sparring, inspiration, rabatter og netværk, frem mod dit mål om at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

  Uanset om din abonnementsforretning endnu ikke er launchet, eller om du har været i gang i et stykke tid, vil SignUp Success markant øge dine chancer for at lykkes.

  Du kan frit vælge mellem tre levels, PLATIN, GOLD og BRONZE, samt op- og nedgradere når du vil. Jo længere tid du er medlem, jo flere fordele får du.

  Ved indmeldelse nu får du dette introtilbud:

  • 1. måned GOLD + 25 minutters 1:1 sparring med Andreas Dirksen på din forretning eller forretningsidé for 1.000 kr. (værdi over 2.000 kr.)

  Næste 6-ugers StartUp Challenge forløb begynder torsdag den 14. januar 2021.
  Vi anbefaler, at du indmelder dig i god tid inden da. Så er du optimalt forberedt til Challengen, hvor du får hjælp til at udvikle, optimere, launche og skalere din forretning.

  Vi ser frem til at hjælpe dig med at få succes.

  Mette Fruensgaard & Andreas Dirksen
  SignUp Academy

  SignUp Success

  DEN INTELLIGENTE LÆRINGSPLATFORM FOR DIG, DER ØNSKER AT SKABE EN SUCCESFULD ABONNEMENTSFORRETNING!

   

  MED SIGNUP SUCCESS FÅR DU HJÆLP TIL

  • At konvertere din idé til en abonnementsforretning

  • At få automatiske indtægter hver måned

  • At skabe en forretning med et stort skaleringspotentiale

  • At realisere dit mål om at få en million-abonnementsbusiness

  Vores fordelspartnere

  FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

  Når jeg taler om abonnementsløsninger, hører jeg ofte spørgsmål som:

  • Er min idé god nok?

  • Hvordan kommer jeg i gang?

  • Hvilke fejl skal jeg undgå at begå?

  • Hvilket system skal jeg bruge?

  • Hvad skal mit medlemskab koste?

  • Hvordan skaber jeg indhold og værdi for mine medlemmer?

  • Hvordan får og fastholder jeg medlemmer?

  • Hvad skal der til for at skalere min forretning?

  Dette og meget mere får du svar på i MasterClass kurset. Det består af 24 videoer med mere end 4,5 timers undervisning, best-practices og gode råd!

  Tjek også 6-ugers StartUp Challengen (for PLATIN- og GOLD-medlemmer) hvor du lærer, hvordan du eksekverer på din viden og i praksis skaber en succesfuld abonnementsforretning!

  Spar tid og skyd genvej til succes ved at lære af de bedste. Det er den hurtige og intelligente måde at skabe en succesfuld business på!

  SignUp Success er ikke for alle

  Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, uanset hvilken branche du arbejder i og uanset, om du handler med kunder (B2C), eller handler med andre virksomheder (B2B), er SignUp Success for dig, der ønsker at blive abonnements-mester.

  SignUp Success er dog IKKE for alle. Du skal nemlig være parat til at investere din tid i at lære, hvordan du gør, samt handle på den viden du får, hvis du skal lykkes med at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

  Gevinsten er, at du via abonnementsforretningens løbende automatiske indtægter og en markant større kundeloyalitet, skaber grundlag for at få en markant stærkere og større business.

  Som medlem af SignUp Success
  får du 6 store fordele

  VIDEN

  MasterClass videokurset med 24 videoer viser dig, hvordan du trin for trin skaber en succesfuld abonnements forretning.
  PLATIN- og GOLD-medlemmer inviteres med til StartUp Challenge, der på 6 uger hjælper dig godt i gang at skabe en succesfuld abonnementsforretning. Vi har desuden en ny LevelUp Challenge på vej.

  1:1 SPARRING

  Du får adgang til den lukkede SignUp netværksgruppe for vidensdeling og inspiration.
  PLATIN-medlemmer får også 1:1 sparring 2×25 minutter/måned med Andreas Dirksen, samt mulighed for flere timer med 50% rabat, svarende til 2.500 kr./time.

  SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL

  Som PLATIN- og GOLD-medlem kan du deltage i ugentlige Live Sessions med Q&A. Her du får undervisning og svar på dine spørgsmål af Mette Fruensgaard og Andreas Dirksen. Alle sessions optages og kan ses/genses, og du får adgang til hele vores omfattende Live Session arkiv.

  INSPIRATION

  Podcast-interviews og artikler med founders, CEO’s, iværksættere og andre spændende profiler. De har alle som mål eller er allerede i gang med at drive en spændende forretning indenfor abonnements verdenen, og deler ude af deres bestpractices og bedste råd til dig.

  RABAT

  Adgang til unikke medlemsrabatter hos blandt andet Institut for Kundetyper, Reepay, Goodtalks, FDIH, Makeitmedia og Simplero. 
  Med vores medlemsrabatter kan du nemt tjene dit medlemskab hjem igen via hjælp fra disse håndplukkede partnere.

  NETVÆRK

  Som PLATIN- eller GOLD-medlem får du efter tre måneder invitation til MeetUps, hvor du kan møde, netværke og vidensdele med de andre SignUp Success medlemmer.

  Din vej til succes

  Med SignUp Success får du det, der skal til, for at nå dit mål om at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

  En forretning, hvor du konverterer dine kunder til at blive medlemmer, flytter dit fokus fra salg til skabelse af stærke relationer, markant øger din kundeloyalitet og begynder at få løbende automatiske indtægter!

  Udtalelser

   

  ”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

  Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

  Udtalelser

   

  Med øje for udvikling og optimering af Håndværker.dk leverede Andreas en spændende og lærerig todages workshop. Jeg kan til enhver tid anbefale Andreas og Signup Academy til andre virksomheder, som driver en abonnementsforretning.

  Simon Klug, CEO, Prisberegning.dk og Håndværker.dk

  Udtalelser

   

  Andreas and SignUp Academy did a great job in opening our eyes to the subscription world. We loved the hands on approach, and are now well under way to create two different subscription models appealing to our global clientele"

  Thomas Frisenberg, Managing Director, Esoft Vietnam

  Udtalelser

   

  “Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

  Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

  Udtalelser

   

  “Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

  Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

  Udtalelser

   

  ”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

  Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

  Udtalelser

   

  ”Abonnementskongen eller Subscription Expert - du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe en succes”

  Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted Advisor

  Udtalelser

   

  ”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

  Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

  Udtalelser

   

  ”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

  Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

  Udtalelser

   

  ”Det er utroligt så hurtigt Andreas kan sætte sig ind i ens situation. Han skærer direkte ind til benet - både hvad angår fordele, men også de vigtige faldgruber. Med sin enorme viden formår han at udstikke en farbar retning, der styrker troen på ens projekt. Kan anbefales til alle med en abonnementsforretning i maven"

  Henrik Mathiasen, Speaker, founder og CEO, Optimisten

  Udtalelser

   

  ”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

  Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

  Udtalelser

   

  “En fantastisk lille abonnementsbibel med gode tips, som alle er noteret. Glæder mig endnu mere til at gå ALL IN på abonnementsløsningerne.”

  Kristin Assaad, Founder & CEO, LegalUp

  Udtalelser

   

  “Forløbet har passet mig SÅ perfekt.

  Klare budskaber, enkle opgaver, kun relevante og brugbart input – og tid til at reflektere og prioritere opgaven inden næste kommer. Stor tak for inspiration, input, vejledning og et motiverende forløb”.

  Jytte Bille, Founder & CEO, Stai

  Sådan fungerer det

  Straks du har indmeldt dig, får du tilsendt login til det eksklusive SignUp Success online univers med alle de fordele, som dit level giver adgang til.

  Er du PLATIN-medlem, får du desuden adgang til at aftale 1:1 sparring med Andreas Dirksen.

  Velkommen til SignUp Success – stedet hvor succesfulde abonnementsforretninger skabes!

  Din underviser – Andreas Dirksen

  Skaberen af SignUp Success er Andreas Dirksen, founder af Danmarks første store fordelsklub, Plusbog. Han har hjulpet mere end 100 virksomheder med at udvikle, optimere og skalere en succesfuld abonnementsforretning.

  Andreas er investor i en række succesfulde abonnements-virksomheder inklusiv Venue Manager, Institut for Kundetyper og Kreakassen, er modtager af Børsens Gazellepris og er optaget i Kraks Blå Bog.

  Samtidig er han forfatter til bogen Sign Up, som udkom i 2019. Den blev øjeblikkeligt en bestseller i Danmark, og den lå som nr. 1 i USA, Australien og UK.

  Andreas har 10+ års erfaring med at udvikle, optimere og skalere succesfulde abonnementsforretninger, og kaldes ofte for Abonnementskongen pga. sin store erfaring og viden med netop den type virksomheder.

  SignUp Academy

  Beddingen 11, stuen 4
  9000 Aalborg
  CVR: DK-38913557

  +45 31 13 95 80

  ad@signupacademy.com

  Nyhedsbrev

  Seneste blogindlæg