Få en succesfuld abonnementsforretning

SignUp Exclusive

 • Andreas Dirksen kommer ud i din virksomhed, og hjælper dig trin for trin med at udvikle, optimere og skalere din abonnementsforretning
 • Grundlaget for workshoppen er Abonnementskonge-modellen, der via 20 trin hjælper dig til at få alle elementer af din business toptunet
 • Der arbejdes med præcis de trin der er relevante for dig, i forhold til hvor din virksomhed er nu, og hvor du har som mål at bringe den hen
 • Workshoppen er spot-on målrettet DIN business, så du får en konkret køreplan for, hvordan du skaber en succesfuld abonnementsforretning

Fra 15.000 kr. ex moms

SignUp Exclusive

– En workshop der udvikler din virksomhed og giver dig succes

Andreas Dirksens har på baggrund af sin succes med at skabe en 100 mio. abonnementsforretning skabt en model for, hvordan DU også får succes. Funderet i denne model har Andreas Dirksen hjulpet mere end 50 businesses med at udvikle en succesfuld abonnementsforretning. Modellen fungerer uanset størrelse af virksomhed og uanset branche, og har vist sig særdeles succesfuld indenfor både B2C og B2B.

Denne ekspertmodel kaldet Abonnementskonge-modellen består af 5 faser:

 1. Konceptet
 2. Platformen
 3. Rekruttering
 4. Fastholdelse
 5. Profit

I hver fase er der en række konkrete trin, 20 i alt, der hjælper dig til at udvikle, optimere og skalere din abonnementsforretning. Modellen danner fundamentet for workshoppen og sikrer, at du TRIN FOR TRIN får skabt den succesfulde abonnementsforretning, som er dit mål.

Andreas Dirksen har mere end 15 års erfaring med at drive og facilitere virksomheds-workshops, og skræddersyer hver enkelt workshop til netop din business.

 • Pris en halv dags workshop: kr. 15.000 ex moms
 • Pris en hel dags workshop: kr. 25.000 ex moms

SignUp Exclusive Workshop – en del af SignUp Academy, som hjælper virksomheder med at skabe succesfulde abonnementsforretninger.

 

Udtalelser

 

”Abonnementskongen” eller Subscription Expert – du kan vælge titlen. Andreas har hjulpet et utal af både iværksættere og vækstvirksomheder med at skabe succes.”

Cristian Willum, Vinderstrateg & Trusted advisor

Udtalelser

 

”Andreas er utvivlsomt den i Danmark med størst viden og erfaring om abonnementskoncepter, og så er han tilmed en meget sympatisk og behagelig person.”

Benjamin Gundgaard, #1 International Bestseller, E-commerce Expert, Speaker, and Founder of CustomerSense

Udtalelser

 

“Andreas delte gladelig ud af hans store viden om fordelsklubber. Jeg kan varmt anbefale at få besøg af Andreas Dirksen.”

Hans-Christian Kock, Kommerciel direktør, Kristelig Dagblad

Udtalelser

 

“Udover at være nok Danmark’s mest erfarne indenfor abonnementsforretninger, er Andreas også utrolig empatisk, og har en evne til at fange folk med hans personlighed.”

Micky Weis, Digital Strategist & Consultant

Udtalelser

 

”Andreas store erfaringer indenfor abonnementstjenester gør ham nærmest til et orakel, der kan svare på alt. Han er lynende skarp og meget behagelig at være sammen med, hvorfor jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger.”

Dr. Imran Rashid, Keynote speaker & bestselling Author

Udtalelser

 

”Udover stærke kompetencer er Andreas en kanon fyr, som har benene solidt plantet i jorden, på trods af hvad han har opnået. Jeg giver hermed Andreas mine varmeste anbefalinger!”

Marco Gam, Founder & Partner, ConMedia ApS

Udtalelser

 

”Andreas har fingeren på pulsen ift. hvordan man engagerer medlemmer og skaber værdi, og han er desuden en virkelig dygtig facilitator, der møder meget velforberedt op.”

Lone Borg, Business Manager, Business Aalborg

Udtalelser

 

”Vi havde fornøjelsen af Andreas til en inspirationsdag, hvor vi både blev inspireret af hans egen imponerende historie, men også måden han udfordrede os på.

Jesper Wengel, Direktør, Frie Funktionærer

virksomheder jeg har investeret i

Blog

virksomheder jeg har hjulpet

SignUp Academy

Beddingen 11, stuen 4
9000 Aalborg
CVR: DK-38913557

+45 31 13 95 80

ad@signupacademy.com

Nyhedsbrev

Seneste blogindlæg