Dag 35: De første 2 SignUp Challenges – og hængepartier ?

startup challenges

De første SignUp Challenges – og en masse andre opgaver!

Tiden flyver afsted, og vi er nu i gang med at udarbejde drejebog og slides til de første to SignUp Challenges som bliver:

 • PRIS: Sæt den RIGTIGE pris på dit medlemskab!
 • URGENCY: Få mange flere indmeldelser NU

Det var de to temaer som fik flest stemmer i vores LinkedIn meningsmåling i sidste uge.

Mht. produktionen af vores SignUp Challenges, har vi valgt at fordele arbejdsopgaverne mellem os, således at jeg (Andreas) udarbejder manuskriptet og udkastene til powerpoint slidene, og Mette færdiggør slidene og indspiller videoerne. Men der er mange flere opgaver, som vi skal have færdiggjort!

2 uger til launch – og masser af hængepartier! ?

Her mindre end 2 uger før vi launcher, har vi fortsat en masse hængepartier:

 • CONTENT. Ud over at udabejde manuskript og slides samt producere videomaterialet, skal vi have sat missionerne og arbejdsbøgerne op i Simplero. Samt udarbejdet diplomet som man får, når man har set videoerne og gennemført missionen.
 • TEKSTNING. Når videoerne er produceret, skal de tilføjes undertekster. Til dette bruger vi et program som automatisk danner underteksterne. Samt sørger for, at der ikke står noget på de nederste 20% af vores slides, så der bliver plads til underteksterne ??
 • GRAFIK. Logo og powerpoint-skabelon til vores SignUp Club skal udarbejdes af vores grafiker. Vi har valgt at den flotte vinrøde farve, som er ny i vores ydelses-univers, skal være en gennemgående farve ift. vores SignUp Challenges samt i klubben.
 • WEB. Websiderne skal gøres færdige. Du kan her få et sneakpeak på de foreløbige websider til vores SignUP Challenges. Normalt ville vi ikke offentliggøre noget halvfærdigt, men i den her proces, vælger vi at være fuldstændig transparente, så du kan følge med i udviklingsprocessen helt som den forløber og uden noget snyd ?
 • MEDLEMSSIDERNE. Vi har gjort medlemsuniverset klart i Simplero, men vi mangler at fylde indhold i det, samt at koble det sammen med websiderne.
 • MARKETING: Vores markedsføring af vores nye Challenges og af SignUp Club skal skrues op
 • MAILFLOWS. De forskellige triggermailflows skal sættes op, og mailsene skal skrives. Især vores onboarding mailflow er det vigtigt sidder lige i skabet ???

Jeg har sikkert glemt et par opgaver, men som du kan se, kommer vi ikke til at kede os de sidste 2 uger!

Abonnementsforretning er en investering ?

Hvis du har fulgt os i denne Challenge, har du kunnet se, at der er en hel del ting der skal udtænkes, udvikles og produceres, for at få en idé konverteret til en abonneementsforretning, og få den launchet.

Men du skal ikke tænke en abonnementsforretning som en udgift, men som en investering i at få en langt stærkere forretning på den længere bane. Især disse parametre vil være en kæmpe styrke for dig at få tilført via en abo-forretning:

 • Løbende automatiske indtægter, så du ikke skal starte fra nul hver måned med at skabe salg og omsætning
 • Stor kundeloyalitet, så du beholder kunderne i dit forretningsunivers, i stedet for hele tiden at jagte nye kunder – hvilket er dyrt!
 • Løbende data fra dine medlemmer og deres adfærd, der hjælper dig med at videreudvikle din forretning og give dine medlemmer mere værdi
 • Mersalg til dine medlemmer, også af ydelser / produkter som du måske også sælger uden medlemskab

Så selv om en abonnementsforretning kræver en del ressourcer at få udviklet og launchet, bliver gevinsterne forhåbentlig mange gange større. Det er vi sikre på er tilfældet med vores nye SignUp Club. Det er en investering i fremtiden, som vi nemt kan skalere til flere produkter og flere markeder/lande. Og så begynder det at blive rigtigt sjovt ?

Planlægning af projektet ?

Kunne vi have planlagt dette projekt på en anden måde, så vi havde bedre tid til at få de sidste opgaver på plads? Ja, givetvis. Ville det have gjort nogen forskel? Nej, sandsynligvis ikke.

Vi vidste på forhånd, at det ville blive en super krævende opgave at udvikle en abonnementsforretning fra idé til launch på blot 50 dage, sideløbende med at vi også driver vores eksisterende forretning, hvor vi har rasende travlt. Men sådan er virkeligheden også for mange af vores kunder, der ønsker at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

Og faktisk arbejder vi godt under pres, og har stadig en ok mavefornemmelse mht. at vi kommer i mål til tiden. Med mindre altså, at der kommer nogle større udfordringer de sidste par uger. Vi har nemlig ikke nogen “buffer” til uforudsete større udfordringer. Det ville have være dejligt at have en buffer, men ikke realistisk ift. de få antal dage som denne challenge løber i.

Så vi bider tænderne sammen og knokler videre de næste par uger, for at komme i mål til tiden ?

Hav en fantastisk dag ?

De bedste hilsner fra Mette og Andreas
Piloter på SignUP challenge-teamet

Følg med

Vil du følge med i vores 50 dages challenge ? ? Vi laver opslag 5-6 gange om ugen. Tilmeld dig og få en mail, når der er opdateringer. Du kan se alle opslagene her. Og følge os på LinkedIn via hashtagget #abonnementpå50dage samt er du velkommen til at connecte med mig på LinkedIn.

Ud over disse opdateringer accepterer du alene at modtage nyhedsbrevet om abonnement og tilbud fra SignUp Academy og vores partnere.

Skrevet af Andreas Dirksen

skaber succesfulde abonnements forretninger

26. april 2022

Måske dette også kunne interessere dig…